Dziewczyny piszace recenzje, bardzo prosze o ... - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Wirtualna Redakcja > Techniczne dla katalogu kosmetyków

Notka

Techniczne dla katalogu kosmetyków Forum techniczne - obszar katalog kosmetyków. Tutaj zajmujemy się obsługą techniczną katalogu kosmetyków: "Kosmetyk Wszech Czasów".

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2004-05-30, 18:09   #31
PotworPimpusPierwszy
Raczkowanie

Re: do Pitipel

Aaaaaa .... widze, widze - w aptece. Potwory do okulisty
Stary 2004-05-30, 18:27   #32
PotworPimpusPierwszy
Raczkowanie

Pitipel - Dax ma niezla serie z retinolem wlasnie (np. serum z tej linii uzywam pod krem, na zmiane z serum linii Pharmaceris), a takze Pollena-Ewa (seria Len&Retinol). Probowalam tez produktow z retinolem Vichy, ale nie polecam tej firmy (jakos nie jestem z niej zadowolona, a ceny maja niebagatelne). Nie watpie tez, ze Helena Rubinstein moze byc swietna, no ale .... ehem ehem ... troche drogo ...
Jesli jestes zadowolona z Dermiki 2010, to ja bym uzywala bez wzgledu na sklad - najwazniejsza jest w koncu Twoja satysfakcja i namacalny efekt w postaci dobrze wygladajacej skory .
Jak tylko wyrobie sobie zdanie o Lauder, na pewno cos napisze. Na razie stosuje ten krem od 2 tygodni i nie zauwazam niczego porazajacego. Moze trzeba dac mu czas (i szanse ). Wydajny jest, wiec to moze potrwac ...
Jak juz walkujemy temat pierwszych zmarszczek, to ciekawa jestem Twojej i innych opinii na temat kosmetykow z fitohormonami. Chodze kolo nich niczym kot wokol sperki, ale wciaz wydaje mi sie, ze to za wczesnie. W koncu sa polecane dla kobiet okolo 45. roku zycia. Ale moze powinnam juz brac je pod uwage? Hmmm .... nie wiem.
Pozdrawiam - PPP
Stary 2004-05-30, 18:53   #33
Pitipel
Zadomowienie

Potworze, wal śmiało te fitohomeny na paszczę, bo jak się podorabiamy zmarch to będzie za późno, niesty!!! Farmonkę na pewno wypróbuję; nie znałam tej serii, ale używałam Aretiny (poszperaj w KWC!!!) i było SUPER, więc nie szkodzą, czego jestem przykładem.
Walczę dzielnie, zaraz walnę sobie DERMIKĘ na pynio, żeby gładki był i śliczny, czego i Tobie jak najserdeczniej życzę.
PS: DAX z retinolem w takich czerwonych opakowaniach? Tylko maseczkę znam z tego, kupowałam w saszetkach... Dobre to?
Pitipel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-05-30, 19:05   #34
Pitipel
Zadomowienie

http://www.dax.com.pl/retinol/serum.html

To serum? Nie znam... Powiedz - i jak, warto? Ile kosztuje? Jaki efekt przede wszystkim?
Pozdrawiam Cię Potwornie Serdecznie, hihihi!
Stary 2004-05-31, 10:41   #35
Yolla
Rozeznanie

Re: do PotworkaPP ;)

Aj, tam zaraz do okulisty Raz się zdarzyło
Oby Farmonka pasowała pod oczka

Yolla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-05-31, 11:27   #36
Pitipel
Zadomowienie

Re: do PotworkaPP ;)

Buuuu! A u mnie nie ma nigdzie tego kremu!!!
Stary 2004-05-31, 11:33   #37
Yolla
Rozeznanie

Hej!
A ja przed chwilką miałam Cię zapytać, czy kupiłaś, bo zobaczyłam, że jesteś. Ja kupiłam u nas w aptece Cefarmu. A może jest możliwość zamówić? A jak chcesz, to mogę Ci kupić
A jeszcze chyba widziałam w Esentii. Z tym, że tam droga przesyłka

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2004-05-31, 11:33   #38
Yolla
Rozeznanie

Hej!
A ja przed chwilką miałam Cię zapytać, czy kupiłaś, bo zobaczyłam, że jesteś. Ja kupiłam u nas w aptece Cefarmu. A może jest możliwość zamówić? A jak chcesz, to mogę Ci kupić
A jeszcze chyba widziałam w Esentii. Z tym, że tam droga przesyłka

Stary 2004-05-31, 11:37   #39
Yolla
Rozeznanie

Oj, dwa razy poszło
a miało być oczywiście raz
Stary 2004-05-31, 12:55   #40
Pitipel
Zadomowienie

Yoluś, jesteś nieoceniona,; a ja - pierdoła - nie pomyślałam, zeby zamówić ten krem... Ale mam blisko do aptaki, więc przejdę się jeszcze! Na Esentii oglądałam go wczoraj, ale z wysyłką to nie ma sensu; a Ciebie nie będę kłoptać, znajdę go - pojutrze będę w Wwie więc gdzieś będzie przecież, jeśli mi go u mnie sprowadzą.
Stary 2004-05-31, 13:43   #41
Pitipel
Zadomowienie

Ha, nie taka znowu pierdoła!!! Poszłam i zamówiłam i dziś o 17.00 będę miała!!! Drżyjcie zmarszczki!!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2004-06-10, 09:59   #42
Pitipel
Zadomowienie

Re: Farmona Fitoodnowa pod oczy

No więc ku memu wielkiemu zmartwieniu: krem mi nie służy. Oczy mam po nim - zwłaszcza po nocy - zapuchnięte i piekące. Niemniej nawilża cudownie i dlatego tak bardzo bardzo żałuję, ze nie mogę go używać...
Tak czy inaczej - spróbowałam i mimo końcowego efektu w postaci uczulenia jego działąnie nawilżające i przeciwzmarszczkowe (przy dłuższym stosowaniu - na pewno!!!) doceniam i jak nabardziej polecam.
Stary 2004-06-11, 10:31   #43
Yolla
Rozeznanie

Oj, Piti, wielka szkoda, że ten krem Ci nie służy Mnie pomógł rewelacyjnie. Teraz stosuję go tylko na noc. No naprawdę żałuję, że Cię uczulił
A jak kremik St. Ives? U mnie na początku było ok, ale po paru razach zaczęła mi się łuszczyć skóra - po prostu przedobrzyłam, bo smarowałam się co noc, a powinnam zacząć co drugą - , ale już jest dobrze

Pozdrawiam cieplutko
Stary 2004-06-11, 11:05   #44
Edii
Rozeznanie

Pitipel a próbowałaś maseczkę Oceanica Eye Perfect??
Stary 2004-06-11, 18:13   #45
Pitipel
Zadomowienie

Maseczkę mam, ale pomimo, ze tak chwalona mnie osobiście nie zachwyca; mam ją i ma i nie mogę zmęczyć...za to uwielbiam krem na noc z tej serii - jest cudowny!!! Farmonkę sprezentowałam koleżnace, bo grzech, zeby się taki świetny krem marnował i nabyłam hydraphase LRP pod oczka; miałam próbkę i było OK, nawet bardzo!!!
Stary 2004-06-11, 18:46   #46
cheetah
Zadomowienie

GG do cheetah

Pitipel napisał(a):
> Maseczkę mam, ale pomimo, ze tak chwalona mnie osobiście nie zachwyca; mam ją i ma i nie mogę zmęczyć...za to uwielbiam krem na noc z tej serii - jest cudowny!!!

Tez mam ta maseczke i nawilza jest ok, ale jakis spektakularnych oczekiwanych efektow nie zauwazylam, mimo, ze dziewczyny sie nia tak zachwycaja na KWC. A ze zmeczeniem jej nie mialam problemow, wyjatkowo szybko znika jak dla mnie

>Farmonkę sprezentowałam koleżnace, bo grzech, zeby się taki świetny krem marnował i nabyłam hydraphase LRP pod oczka; miałam próbkę i było OK, nawet bardzo!!!

Pitipel, zdaj relacje o tym LPR po jakims czasie, prosze. Coprawda mam probke, ale tylko probke... A tej Farmony to znalezc nie moge niestety nigdzie, zamawialam ja w aptece (wlasnie z niej przybieglam), ale pani powiedziala, ze nie maja w hurtowniach, eh..

Cheetah
cheetah jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-06-11, 19:37   #47
Pitipel
Zadomowienie

O LRP zdam relację jak najbardziej.
Farmonkę też zamówiłam w aptece; ale u mnie nie było problemów: zamówiłam ok. 15.00, a o 17.00 już była. Cheetah, poluj na nią, szukaj bo naprawdę warto; kosztuje grosze, więc niewiele ryzykujesz; próbek oczywiście niet.
Jeśli Cię nie uczuli, to na pewno będziesz zadowolona; ja go odżałować nie mogę
Stary 2004-11-07, 16:47   #48
Pitipel
Zadomowienie

Re: Hydraphase LRP pod oczy

Miałam zdać relację, więc taK: super fajny - delikatny, chłodzi jak gdyby po aplikacji i koi. Niestety dla mnie chyba za słaby już nie te lata, niestety... Zainteresaował mnie za to Active C pod oczy i po próbkach już wiem, że dla mnie będzie lepszy.
Zresztą do tej pory milusi żelik ma już sporo recenzji.
Reasumując: jestem jak najbardziej na TAK, tyle tylko, że w moim podeszłym wieku wydaje mi się ciutkę zbyt delikatnym preparatem. Jakkolwiek wielkie brawa dla LRP (osotnio moej ulubionej marki) za taki przyjemny w użyciu preparat.
BTW - polecam pod oczy hydraphase wersję bogatą - rewewlacyjnie nawilża i nawet jakby co nieco prasuje...
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Techniczne dla katalogu kosmetyków

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości