|
|
#31 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: zwiazek pod znakiem zapytania?
wiem, widze , rozumiem. to ze dalej chcialabym zeby sie zmienil to nie znaczy ze mnie nie usmiadomilyscie.
jest egoista , na dodatek zachowuje sie jak rozkapryszony dzieciak. a czuje sie winna bo mam czasem wrazenie gdybym inaczej postepowala to by tak nie bylo. a ja glupia z czasem zamiast walczycc coraz bardziej lagodnialam, dalam sie zwodzic i pozwolilam sie tak traktowac. dziekuje za wszystkie rady, przynajmniej przejrzalam na oczy, chociaz wcale mi z tym nie lepiej. miejmy mnadzieje ze z czasem przejdzie trzymajcie kciuki,pozdrawiam |
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Ja bym go zostawiła, facet nie umie radzić sobie z własnymi emocjami, a ciebie traktuje jak rzecz. Skoro już tyle razy obiecywał zmianę - a sytuacja się powtarza, to nie warto go bronić słowami "wiem,że mnie kocha; on jest tylko trochę impulsywny". Mi byłoby szkoda jednego - kolejnych lat w takim związku. Nie sądzę,że się zmieni, a za kilka lat zacznie cię bić nie tylko po rękach. A ty będziesz tylko się pogrązać.
Zrobisz jak uważasz,dla mnie odpowiedz na twoje pyt.jest prosta. |
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
dobrze że zrozumiałaś kilka ważnych rzeczy: czasami warto zapytać się obcych osób które patrzą na sprawę bez emocji, i mogą to w miarę chłodno ocenić. To dużo daje. Od Ciebie zależy co zrobisz z tymi radami, najważniejsze żebyś nie dała się krzywdzić, ani nie siedziała cicho, walcz o swoje szczęście, bo na nie zasługujesz
Trzymam kciuki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:51.

trzymajcie kciuki,