Dobry fryzjer w Nowym Targu - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-07-27, 16:14   #31
Choco_
Zakorzenienie

Dot.: Dobry fryzjer w Nowym Targu poszukiwany!!!

Daria, wczoraj znów od nich wróciłam. jestem bardzo zadowolona. Zapłaciłam 80 zł za podcięcie, grzywkę plus balejaż (odrosty plus nowe dobrane kosmyki). Nie prcuje tam ani nie mam znajomosci. Po prostu w koncu jestem zadowolona z fryzjera.
Scinalam sie u trzech dziewczyn w tym szefowej.
Choco_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-30, 09:13   #32
dariaa82
Przyczajenie

ok, tylko się jeszcze nie spotkałam ,żeby a takich "fabrykach" wszystkie fryzjerki super ścinały i robiły farbę , może mało salonów odwiedziłaś , ale ok. ja wolę chodzić do małych saloników , pogadać o problemach , napić się kawki , a nie żeby naokoło trajkotano mi za uszami ale każdy lubi co innego ,pozdrawiam
ps.z ciekawości może wpadne do tego salonu
dariaa82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-02, 16:36   #33
castlebar
Przyczajenie

Dziewczyny a ja nie polecam Afrodyty byłam już dwa miesiące czekam aby mi odrosły masakra miałam tak ścięte włosy że nie można ich było w żaden sposób ułożyć, a mam bardzo dobre włosy do układania nigdy więcej i powiem że moja mama ma grube i ciężkie włosy i jeszcze żaden fryzjer w Nowym Targu nie ściął jej taj żeby byłą zadowolona zawsze jakieś schody a na jej włosach to naprawdę widać.
Na krzywej otwarto nowy zakłąd fryzjerski oferują ścięcie za 10 też odradzam sprawdzone nie na własnych włosach ale tu sprawdza sie zasada co tanie to drogie
castlebar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-24, 15:10   #34
dariaa82
Przyczajenie

Cytat:
żaden fryzjer w Nowym Targu nie ściął jej taj żeby byłą zadowolona zawsze jakieś schody a na jej włosach to naprawdę widać.
a próbowałaś Na Równi u "japonki "? byłam już któryś raz i tak jak pisałam wyżej
dariaa82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-28, 15:23   #35
puszek22
Przyczajenie

wątek dawno nie odwiedzany, a ja mam takie pytanie dotyczące tego salonu Na Równi "z głową Japonki" - ile kosztuje podcięcie włosów długich (do łopatek)?

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca.
— Paulo Coelho
puszek22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-21, 12:41   #36
jesienna_64
Przyczajenie

ach Babeczki.Też byłam poszukującą.7 maja znalazłam super salon "Emilka"Kowaniec 95a,Nowy Targ.Pani Emilia uratowała mnie z kiepskich pasemek na króciutkich włosach, coś w rodzaju jak przejście dla pieszych,czarno-białe,wyglądałam okropnie,a czułam się jak zebra. Już w samym wejściu uważnym okiem mistrzyni popatrzyła na mnie,ze smutkiem i............zajęła się od razu,pomimo,że miała roboty pełne ręce.Dobrała jednolity kolor,w jasnej tonacji,odżywki,masaże głowy i...........super ścięcie.Teraz układam włosy samymi rękami i lekko podsuszam.POLECAM
jesienna_64 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-22, 22:02   #37
emo538
Raczkowanie

Cześć dziewczyny szkoda ze nie trafiłm na ten wątek wcześniej. Od kilku lat chodziłm do salonu Cris. Jak wspomniała jedna z dziewczyn profesjonalizm pani krysi jest niewątpliwi i przez te 7 lat zawsze byłam zadowolona. ale za to uczciwość tej pani skłoniła mnie do szukania innego fryzjera. otóż pani Krysia z racji że pracowałam za granicą za kolor i śćięcie nie kasowała mnie nie 250 a 350zł!!! pamiętam ze kiedy przyszłam po raz pierwszy zapłaciłam 250 i nawet nie wiem jak to się stało ze przy każdej następnej wizycie kasowała mnie więcej i więcej. jako ze pracowałam za granicą i pojawiałam się u niej raz w roku to mi to nie przeszkadzało i myślałam ze pewnie ma takie ceny ale gdy przejrzałam ten wątek i jedna z dziewczyn pisała ze płaci 250zł a ja to samo350 tylko dlatego ze pracuje za granicą to już jest hamstwo!!!!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-22, 00:11   #38
BOKO
Przyczajenie

Długo szukałam fryzjerki wreszcie znalazłam. Po paru latach moja Kryśka wyjechała zagranicę,zaczęłam szukać znowu, i wreszcie mam, od 4lat Edytę, pracowała w eklerku,/wysoka dziewczyna/, a teraz ma salon w C .H.na Ludzmierskiej 26a Salon Edyta ceny przystępne, kolor robię co miesiąc lub dwa i włosy mam nie zniszczone.
BOKO jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-06, 16:05   #39
edyta 82
Przyczajenie

Exclamation Dot.: Dobry fryzjer w Nowym Targu poszukiwany!!!

Szukam fryzjera - pana Grzegorza - pracował on w salonie fryzjerskie " Edyta" w Centrum Handlowym Stopiak w Nowym Targu , czy ktoś wie gdzie teraz przyjmuje , w razie jakiś informacji proszę pisać na adres : bchlebek@wp.pl
edyta 82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-12, 22:31   #40
emo538
Raczkowanie

edyta 82 niestety nie wiem gdzie pan Grześ sie podział,ale dlaczego nie zapytasz w tym salonie?
Stary 2012-08-16, 14:59   #41
gwiazdka93
Zakorzenienie

Polecam salon fryzjerski "Edyta" w nowotarskim CH "Stopiak". Bardzo miła obsługa, profesjonalna. Jestem bardzo zadowolona ze strzyżenia Gorąco polecam!
gwiazdka93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-27, 12:17   #42
kathyw92
Raczkowanie

Pan Grześ przeniósł się do salonu na św Anny, choć nie wiem jak się nazywa, ale to jest nowo otwarty na przeciwko cmentarza I polecam go gorąco bo to co On robi z włosami to po prostu jest sztuka
kathyw92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-05, 12:39   #43
SummerA23
Raczkowanie

Ja również polecam salon fryjerski Jolka, ja często nie chodzę do fryzjera, jednak moja mama i siostra, chodzą do Jolki, już dobrych 6-7 lat, jeszcze zanim przeniosła się do Szaflar i miała salon w Leśnicy.

wymianka kosmetyki -------> https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post59743186

wymiana ubrania --------> https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post67639591
SummerA23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-31, 15:11   #44
natina2
Zakorzenienie

GG do natina2

uaktualnię byłam już dwa razy u Grzesia (na św Anny, a teraz przeniósł się do własnego salonu na kowańcu). Zawsze wystawiam opinie po kilku wizytach. Nigdy nie byłam 2 razy pod rząd zadowolona z fryzjera. Jak dotąd z czystym sercem mogę polecić, bo naprawdę warto. Ten fryzjer ma po prostu wyobraźnię i rękę, ale też słucha co się do niego mówi. Ja noszę długie włosy i teraz dużo lepiej się mi układają. Moja mama ścina na krótko i też jest super. Farbowanie też bez niespodzianek.
Muszę jednak napisać, że jeśli chodzi o N.Targ nie mam porównania. Raczej z Rabką mogę porównać, ale ja już raczej do kogos innego nie zawitam. Na Grzegorza zdecydowałam się po przeczytaniu opinii tutaj, wiec dziekuje Wam gorąco za namiary!
Stary 2013-05-08, 20:37   #45
AXGXA
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez natina2 Pokaż wiadomość
uaktualnię byłam już dwa razy u Grzesia (na św Anny, a teraz przeniósł się do własnego salonu na kowańcu). Zawsze wystawiam opinie po kilku wizytach. Nigdy nie byłam 2 razy pod rząd zadowolona z fryzjera. Jak dotąd z czystym sercem mogę polecić, bo naprawdę warto. Ten fryzjer ma po prostu wyobraźnię i rękę, ale też słucha co się do niego mówi. Ja noszę długie włosy i teraz dużo lepiej się mi układają. Moja mama ścina na krótko i też jest super. Farbowanie też bez niespodzianek.
Muszę jednak napisać, że jeśli chodzi o N.Targ nie mam porównania. Raczej z Rabką mogę porównać, ale ja już raczej do kogos innego nie zawitam. Na Grzegorza zdecydowałam się po przeczytaniu opinii tutaj, wiec dziekuje Wam gorąco za namiary!
Czy mogłabyś mi podać namiary na pana Grzegorza może jakis nr?
A cena jesli chodzi o czesanie okolicznościowe czy ktos sie orientuje ile ten pan bierze?
AXGXA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-13, 19:59   #46
natina2
Zakorzenienie

GG do natina2

ceny myślę, że w granicach rozsądku. Poślę Ci nr na priva, żeby nie było
Stary 2013-06-10, 10:10   #47
viola87
Przyczajenie

Smile Dot.: Dobry fryzjer w Nowym Targu poszukiwany!!!

Odnośnie fryzjerki na równi to czy dokłądny adres to Na równi 23?? Naprawdę warto tam iść.. chcę się zdecydować na radykalną zmianę fryzury i szukam fryzjerki, która jest odważna w kolorach i umie doradzic.. z cięciem pewnie nie będę przesadzać, myśle o bobie lecz bedę brać pod uwagę rady fryzjerki.. kolor z naturalny blond na rudy lub ognista czerwień.. lub jakiś inny wg porad fryzjerki.. dlatego musi być swietna Czekam na rady.. pozdrawiam
viola87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-11, 14:15   #48
emo538
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez viola87 Pokaż wiadomość
Odnośnie fryzjerki na równi to czy dokłądny adres to Na równi 23?? Naprawdę warto tam iść.. chcę się zdecydować na radykalną zmianę fryzury i szukam fryzjerki, która jest odważna w kolorach i umie doradzic.. z cięciem pewnie nie będę przesadzać, myśle o bobie lecz bedę brać pod uwagę rady fryzjerki.. kolor z naturalny blond na rudy lub ognista czerwień.. lub jakiś inny wg porad fryzjerki.. dlatego musi być swietna Czekam na rady.. pozdrawiam
Byłam dwa razy na równi to jest salon na przeciwko piekarni,tylko trochę niżej jadąc od szaflarskiej.pani jest ok ale byłam też u pana Grzesia i on jest the best jeżeli chodzi o rade i kolor.Dużo nie ścinałam więc tu się nie wypowiem. Ale zmieniałam kolor z ciemnego brązu na bląd i jestem mega zadowolna. Ja już przestałam szukać idealnego fryzjera zosał nim pan Grześ)))
Stary 2013-07-04, 10:26   #49
Natuś-77
Zakorzenienie

Dziewczyny, szukam fryzjerki, która dobrze układa włosy najlepiej z okolic Rabki, Spytkowic itp. ewentualnie NT. We wrześniu będę na imprezie i wolałabym nie ryzykować. Już raz czesała mnie wioskowa dziewczyna i wyglądałam na 50-tkę Będę w okolicach również w lipcu i sierpniu to chętnie bym zajrzała do fajnego salonu.
Proszę o info, plizzz
Natuś-77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-17, 07:49   #50
Asia Kasia
Przyczajenie

Witam dziewczyny. Ja też mam problem z dobrym fryzjerem. Niby jest na każdej ulicy - ale kogo wybrać? Moja super-fryzjerka wyjechała za granicę i klops. Chcciałam nałożyć farbę (długie włosy), obeszłam całe miasto i w końcu wylądowałam w E.Leclercu. MASAKRA. Farba jeszcze pół biedy, kolor może być, ale podcięcie końcówek = do prosta na całej długości i teraz mi sterczą na plecach jak u małej dziewczynki, a mówiłam żeby je pocieniować. Na razie wiążę w koka bo wtedy tak nie znać i będę szukać nadal DOBREGO FRYZJERA.
Asia Kasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-17, 08:20   #51
gwiazdka93
Zakorzenienie

Ja gorąco polecam salon fryzjerski "Dorota" (koło supermaketu Rajski) Właściwie nigdy jeszcze nie byłam tam niezadowolona z wykonania fryzury. Fryzjerki (jest ich sporo) potrafią doradzić, przy tym miła i fachowa obsługa. Nie ma problemu zazwyczaj z wykonaniem fryzury bez wcześniejszego umawiania się
gwiazdka93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-15, 11:24   #52
angela_aa
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez natina2 Pokaż wiadomość
Prosiłabym Ci o namiary na P. Grzesia, może on poprawi to co fryzjerki z Rabki popsuły
angela_aa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-17, 19:23   #53
natina2
Zakorzenienie

GG do natina2

poszedł priv
Stary 2014-03-01, 12:17   #54
lucin84
Przyczajenie

Dot.: Dobry fryzjer w Nowym Targu

Hej,

a czy któraś z was jest mi w stanie napisać ile kosztuje farbowanie włosów długich u Pana Grzegorza? Trzeba się umawiać bardzo do przodu?
lucin84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-13, 18:39   #55
magdalenka257
Przyczajenie

Hej dziewczyny Jeżeli chodzi o tą panią na Równi to mam pytanie: czy ona jest sama czy ma jakieś praktykantki? Bardzo proszę o odpowiedz
magdalenka257 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-14, 09:17   #56
emo538
Raczkowanie

Ostatnio byłam u niej dwa lata temu to była sama a czy coś się zmieniło od tego czasu to nie wiem .
Stary 2014-06-18, 12:21   #57
Tusia_95
Raczkowanie

Mogłabym róównież prosić o nr do p. Grzegorza ? Chciałabym sie tam wybrać . Lepiej wcześniej zadzwonić ?

Najlepszy czas na działanie jest teraz !
Tusia_95 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-26, 22:16   #58
TakaNiewyspana
Przyczajenie

Ja polecam salon bodajże 'Justyna' na Ogrodowej, Pani właścicielka uczesała mnie na wesele, byłam bardzo zadowolona. Mam włosy bardzo niepodatne, ale fryzjerka wymyśliła przepiękne upięcie, oryginalne i przede wszystkim nie było kiczowate.
Stary 2014-11-03, 14:27   #59
Episkey9
Przyczajenie

Orientuje się Ktoś ile kosztuje mniej więcej czesanie w salonie "Justyna" ? ; p
Episkey9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-04, 12:16   #60
merycherry93
Przyczajenie

Unhappy Dot.: Dobry fryzjer w Nowym Targu

Dziewczyny uważajcie na paryżanke!
Przyszłam do paryżanki bo szukałam pomocy po nieudanej dekoloryzacji. Pani udało się doprowadzić włosy do jakiegoś tam koloru który i tak mi się nie podoba (chciałam nierównomierne pasma w kolorze Ciemny blond taka metoda Ecaille to dostałąm jakieś tandetne pasemka...) Kobieta miała mi podciąć końce to tak okropnie mnie ścieniowała, straciłam tam połowę włosów które tak długo zapuszczałam do tego jeszcze zostałam tak wyszarpana za moje słabe bo zabiegach włoski! Cieszyłam się ,że zostanę potraktowana profesjonalnie i oczywiście się zawiodłam. Czy naprawdę tak ciężko znaleźć fryzjera który nas wysłucha i potraktuje normalnie
Teraz muszę nakłądać maski o od nowa CP jantar i dobre odżywki.. Jestem załamana odradzam z całego serca....
merycherry93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości