![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakochałam się... w geju :((
kofihewen.
moim zdaniem, zauroczylas sie nim tylko dlatego, ze wplatalas sie w ten niewygodny dla ciebie 'zwiazek' z ta dziewczyna. popelnilas blad, ktory musisz jak najszybciej rozwiazac. uwazam, ze powinnas: - odejsc jak najszybciej od tej dziewczyny, a nie oszukiwac ją i sprawiac, ze ona sie bardziej angazuje i ci ufa. - odciac sie na jakis czas, miec czas tylko dla siebie i na przemyslenia. nie widywac sie z nim. byc moze poznasz kogos innego, a byc moze zdasz sobie sprawe, ze wcale sie w nim nie zakochalas, tylko tak ci sie wydawalo, bo bylas w patowej sytuacji. mnie sie wydaje, ze on jednak jest gejem, tylko jest jeszcze mlody i boi sie w tym upewnic, powiedziec sobie: "tak, jednak jestem gejem [a nie bi]" stad te teksty o zonie itd.
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
wow, widze ze dodalysmy posty jednoczesnie i moj zostal na pierwszej stronie
![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wszystkie macie racje Ale tak trudno mi się przyznac do tego i jej i przed sobą, że okrutnie ją traktuje... ![]() ![]() nie wiem co jeszcze napisa bo mi wstyd, ale wiem jedno, że bedzie mi baaardzo trudno z nią porozmawiac ![]() Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2009-12-14 o 15:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
No i koniec...
Powiedziałam jej, wszystko od początku do końca i mi mega głupio, tak ją zraniłam... Ona się prawie załamała. Jak mogłam ją tak okłąmywac... boje sie, że nigdy mi nie wybaczy... A jej przyjaciel... gej jednak zawsze pozostanie gejem Musze zapomniec... ![]() tak mi źle tak trudno... Nie zasługuje na miłośc Boję się, że już zawsze będę sama... ![]() Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2009-12-14 o 15:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze zrobiłaś. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
ejjjjstrassnie mi źle... nie wiem czy dobrze zrobiłam
tęsknie i nie tęsknię o nim nie moge zapomnie, widze go wszędzie... ![]() dlaczego życie nie może by proste... ja tylko pragne by szczęśliwa ![]() ![]() przeciez to nie tak wiele... Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2009-12-14 o 15:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |||
Raczkowanie
|
On jest normalny
![]() ![]() Cytat:
![]() na 100% będzie cierpiała jeśli mówisz, że jest w Tobie zakochana, ale tego cierpienia nie uniknie, bo sama mówisz, że to nie ma szans, więc może daj spokój dziewczynie, przestań Ją łudzić. Cytat:
![]() Cytat:
Oto co prawi na ten temat Słownik Języka Polskiego PWN: "heteroseksualizm «odczuwanie popędu płciowego do osób płci przeciwnej" "biseksualizm «zaburzenie popędu płciowego przejawiające się w tym, że jest on skierowany zarówno do osób płci przeciwnej, jak i własnej" "homoseksualizm «pociąg seksualny do osób tej samej płci" No i wracając do wątku, dobrze zrobiłaś mówiąc Jej, a to czy będziesz sama - nie, nie będziesz ![]() Edytowane przez lookbook Czas edycji: 2009-01-14 o 13:01 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
dzięki lókbók ;]
już się troszkę otrząsnęłam... nie wiem co sobie myślałam...:/ raz mi mega dobrze, a raz mega źle teraz jest dobrze ale nie lubie tych wahań... i tak non stop myśle o nim i o niej... ![]() chce się zakocha na nowo, to najlepsze lekarstwo ale nie będę szuka na siłę...ot. Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2009-12-14 o 15:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
BAN stały
|
Cytat:
stąd te wahania nastroju itd ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a moja 'przygoda z dziewczynami' zaczela sie niedawno, wlasnie to dzieki NIEJ uswiadomilam sobie, ze jest ze mna cos nie tak... Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2009-12-14 o 15:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:06.