![]() |
#31 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Nie do końca amatorskie zdjęcia
Cytat:
![]() nie zaglebiajac i nie robiac off,nie chodzilo mi o to co jest na zdjeciu tylko ze nadal zachowuje ostrosc moglem wkleic i sterte krzakow :p
one life one passion Edytowane przez yomenart Czas edycji: 2009-02-03 o 16:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Przyznaję, że mam czasami kłopoty z manualnym ustawieniem ostrości, nie potrafię się skupić na jednym punkcie. Ale czasami chcę by było mniej lub bardziej rozmazane, wtedy to podkreślam, żeby uniknąć zbędnych komentarzy Wielkich Znawców Ostrości. Jak narazie stawiam na pierwszym miejscu pomysł na zdjęcie, wykonanie - jak to się mówi, ćwiczenie czyni mistrza. Edytowane przez Hypnotist Czas edycji: 2009-02-08 o 17:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
W końcu zebrałam się i włączyłam po raz pierwszy od dwóch miesięcy Canona. Jak na moje oko wyszłam z wprawy ale oceńcie sami.
Do zdjęć wykorzystałam kuzynkę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Widzę "znajomą" twarz, o ile mogę tak powiedzieć
![]() Możesz nawet odpowiedziec cytatem, bardzo je lubię ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Ludzie często porównują prace innych do Lary bo jest ona dość popularna i nie mają pojęcia, że istnieje dużo więcej podobnych zdjęć innych autorów. Hmm, taki zawężony horyzont, że tak to ujmę. Mam świadomość, że stare zdjęcia, sprzed roku mogę być podobne bo była wtedy moją inspiracją, ale późniejsze prace są już absolutnie moim wymysłem, często spontaniczne, chociażby jak wspomniane przez ciebie *zbożowe zdjęcie*
![]() Kiedyś widziałam kłótnię dziewczyn na dA o to, że jedna z nich miała zdjęcie róży rzekomo identyczne do Lary. Ale zastanówmy się ile w internecie jest zdjęć tego kwiatu. No właśnie. Sama byłam ostatnio o to posądzana, dziewczyna bardzo się wymądrzała, a kiedy zapytałam o granicę między kradzieżą intelektualną a inspiracją i przedstawiłam kilka przepisów prawnych to wreszcie się zamknęła. Ale to tak na marginesie, lubię się rozpisywać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Póki inspirujemy się utalentowanymi artystami to nie ma w tym nic złego. Zdecydowanie wolę, żeby uczyła się na fotografiach, z których bije jakas charyzma niż cykała ciągle makra kwiatków. Poza tym w jakiś sposób musi wyrobić sobie swój styl. Skoro podobają jej się bardzo zdjęcia Lary to nie ma na to rady - w jej zdjęciach bedzie to widać ![]() Z tymi fotkami kuzynki coś jest nie tak. Tzn moim zdaniem jest coś nie tak. Pierwsze trzy bez PS byłyby o niego lepsze ![]()
Czego się nie rozumie, to się podziwia. Edytowane przez Indali Czas edycji: 2009-02-10 o 09:15 Powód: dopisek |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:53.