|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy i kolorówka- Ralph Lauren, D&G, Demeter, Lancome, Avon, Oriflame, L'ore
Cytat:
) - raz maźnięta (data do 02.2011) i mogę Ci zrobić odsypkę profesjonalnej maski na twarz Bielendy z Glinką Ghassoul, taką na wypróbowanie, jeśli używasz masek. Idę sprawdzać próbasy. Zaraz się odezwę.
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy i kolorówka- Ralph Lauren, D&G, Demeter, Lancome, Avon, Oriflame, L'ore
No więc próbasów zapachowych nie mam dużo, w tej chwili połówę próbaska Lacoste Touch of Pink i troszkę ponad połowę EL Beyond Paradise. Mogę Ci jeszcze dorzucić jedną ampułkę na biust gabinetową Bielendy (starczyć powinna na dwa zastosowania) na spróbowanie.
Daj znać co Cię najbardziej kręci. Mogę też zrobić odsypkę rozświetlacza Lancome sypkiego (takiego w pędzlu), jasny odcień, nie pamietam nazwy, ale taki jaśniutki, prawie niewidoczny, dający iskierki tylko. |
|
|
|
|
#33 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Brzmi świetnie
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
No to dobijmy oficjalnie targu w wątku. Ode mnie za fluid Lanocome Porcelain: ->Baza Maca lekko używana ->Baza Oceanica w zasadzie nowa, bez kartonika ->spora odsypka maski z glinką Ghassoul (na 1-2 użycia na pewno). Czy możemy się umówić, że swoją paczkę jako początkująca wyślesz pierwsza poleconym priorytetem? Nie pytałam wcześniej - jaką datę ma fluid? Jeśli zgoda, to piszemy PW, ok? |
|
|
|
|
#35 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Pisać PW z namiarami?
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Alphala, muszę Cię przeprosić za zamieszanie, bo wyszła sytuacja, w któej nie mogę się inaczej zachować.
Otóż, tuż przed tym, jak zaproponowałam bazę Maca Tobie, zaproponowałam ją także innej wizażance. Rozmowy się toczyły wokół pielęgnacji, umówiłyśmy się już na wymianę, ale okazało się, że tamta wizażanka zupełnie zapomniała o bazie Maca, a bardzo ją chciała. Jako, że tamta wymiana była uzgadaniana wcześniej jestem w takiej sytuacji, że muszę Ciebie przeprosić, ale po prostu chcę być w jakiś sposób słowna. Jeśli byłabyś chętna, to nadal mam na wymianę tę bazę Oceanica, mam maskę z Ghasoull (byłabym skłonna oddać Ci wszystko co mam, czyli jakieś 3/4 z 190 gram, starczy na wiele zabiegów) - jest to ta maska w opakowaniu uzupełniającym - mogę dołączyć miarkę, nie ma sprawy: http://inermis.pl/index.php?str=prod...podkat=&subkat= Mogę Ci jeszcze zaproponować tę ampułkę do biustu, o której wspomniałam, Jeśli czegoś jeszcze poszukujesz, chętnie poszukam w swoich zbiorach. Ale zrozumiem, jeśli będziesz chciała zrezygnować z wymiany, niestety to moja wina, a raczej splotu okoliczności. Pozdrawiam i czekam na informację. |
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
No coz.....trudno, cieszylam sie, ale pewnie znajda sie tez inni chetni na ten fluid. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem. Jeszcze raz przepraszam.
|
|
|
|
|
#40 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
a nie ma mozliwosci zebys zrobila odlewki z demeterkow? np po 5ml?
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
za Baby Doll??
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
Zapraszam
|
|
|
|
|
#43 |
|
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz coś u mnie za :
Dolce & Gabbana - Light Blue EDT 100ml (pełne opakowanie, kilka razy psiknięte na próbę, bez pudełka) Ralph Lauren - Ralph EDT 100ml (pozostało ok. 60ml, bez pudełka) Demeter - Sugar Cane 30ml (pełne) Szczególny nacisk na drugą pozycję ![]() Link do mojego wątku w podpisie
|
|
#44 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zapachy La Maison de La Vanille, 5 sztuk po 15ml, możliwość wymiany w zestawie (w kartoniku) - cały zestaw, lub pojedyncze sztuki limitowana paleta MAC (limitowanka na rynek azjatycki) Trip 4 Cool Face, cienie Guerlain Ombre Eclat 4 Couleurs : * 461 Violette du Soir, raz użyte, w kartoniku, w raz z welurowym pokrowcem, aplikatorami. Collistar Fluido Gel Seboequilibrante energizzante, 50ml, fluid z witaminą F i B6 Edytowane przez alphala Czas edycji: 2009-01-18 o 14:29 |
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
Zapraszam
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Pędzel do podkładu Lancrone - nowy pędzel, testowany ze 2 razy, z włosia syntetycznego Racoon
cos u mnie ?
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
Up
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
Kto chętny do wymianki ??
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#50 |
|
never say no to panda
|
Hmm, a ja sobie u Ciebie upatrzyłam Demeter Laundromat, Ocean i Jasmin, ale najchętniej odlewki 10-15ml.
|
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
up
|
|
|
|
|
#52 |
|
never say no to panda
|
czekam na jakąś odpowiedź w sprawie ewnetualnej wymianki
|
|
|
#53 |
|
Rozeznanie
|
heej. cos za demeter snow albo ocean ?
odpisz prosze u mnie
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
Może znajdziesz coś u mnie za:
- paletę Oriflame i ew. cień w sztyfcie Avon ? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej interesuje mnie
Demeter - Laundromat 30ml (minimalny ubytek, prawie niewidoczny) Demeter - Jasmine 30ml (pełne) Demeter - Snow 15ml (pełne) Demeter - Ocean 15ml (pełne) za 2 ostatnie dam się pociąć hehe, poza wątkiem mam jeszcze tusz HR panterkę, maski ziaja pro, nowe kosmetyki ziaja med i moge rozwazyc oddanie jakiegos perfumu z tych na mojej liscie odlewek a moze mogłabys zrobic demeterkowe odlewki? Edytowane przez Violette_24 Czas edycji: 2009-02-01 o 15:05 |
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
wśród tych zapachów nic dla siebie nie widzę. Chyba,że masz coś jeszcze
[poza Vanilią ]
|
|
|
|
|
#57 |
|
BAN stały
|
może znajdziesz coś za któryś z tych zapachów:
Demeter - Laundromat 30ml (minimalny ubytek, prawie niewidoczny) Demeter - Snow 15ml (pełne) Demeter - Ocean 15ml (pełne) Oddam bardzo dużo. |
|
|
|
|
#58 |
|
Zadomowienie
|
Z niszowych tylko Fragonard Belle de Nuit (to jest moj najkukochanszy zapach, wiec oddalabym tylko kilka odpsiczkow) oraz meskie Fragonard Concerto. Mam jeszcze Chanel Chance, Cacharel Eden, Gucci Envy, Salvador Dali Laguna
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
|
Przykro mi , ale nie znalazlam niczego
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
puk puk ponawiam pytanko o demeterki, nie zauwazyłam odp
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:48.

Moze masz jakies probeczki perfum, albo probeczki kremów tonujacych, innych baz....tez nie wiem hehe
) - raz maźnięta (data do 02.2011) i mogę Ci zrobić odsypkę profesjonalnej maski na twarz Bielendy z Glinką Ghassoul, taką na wypróbowanie, jeśli używasz masek.