|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: neo nail
wlasnie dzwonilam do studia kosmetycznego bellatre w olsztynie, organizuja kursy z tytulu erufashion no i nie bedzie problemu na lipiec, moga mi skumulowac caly kurs nawet do 3 dni. jupi
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
witam,
ja powiem tak: kupiłam od nich zestaw startowy jakieś 4-5 lat temu. I jakies 2 lata pracowałam na tych zelach i wydawało mi się, ze jest ok. Trzymały się i nie odpadały. Później spróbowałam żeli IBD i dopiero zaczęłam odczuwać przyjemność z pracy na żelach Całkiem inna bajka. Ale jeszcze rok temu polecałam Neo nail koleżankom które zaczynały robic pazurki i powiem, ze w tej chwili to sązupełnie inne zele. Beznadzieja. Kiedyś były zdecydowanie lepsze. Ale jest jeden plus tego, ze pracowałam na tych zelach. Nauczyłam się pracować na trudniejszych zelach i teraz przy IBD to dla mnie "lajcik". Czyli dobrze spróbowacczegoś gorszego zeby później docenić lepsze ![]() A cenowo w tej chwili żadna rewelacja
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Przyczajenie
|
zastanawiam sie nad kupnem zestawu do metody żelowej mam dwa zestawy do wyboru i nie wiem ktory wybrac nie mam za duzo pieniedzy wiec jak na poczatek co mi doradzicie
http://www.allegro.pl/item806180227_...owych_xx l.html http://www.allegro.pl/item798254284_...15ml_zel e.html |
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Jesli juz to ten pierwszy zestaw byłby lepszy .Po żelach raczej nie spodziewaj się cudów. Nie beda one bardzo mocne.Ogolnie zastaw nie jest zły ; ) Przyda ci sie wiele rzeczy z niego.
|
|
|
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
wiem ze temat jest stary, ale google przekierowuje tez do tej strony
i mam cos do powiedzenia ^^ mimo że dawno mnie tu nie było : bylam ostatnio modelką na kursie z Neo Nail i powiem wam, ze jak 3 lata temu zaczynalam (wlasnie dostalam zestaw NeoNail) to nie bylam zadowolona , wyrzucilam te zele, zostawilam tylko lampe, ktora po roku mi sie spaliła, zrobiłam kurs na SunFlower`ze, wszystko supcio, pazurki się trzymaja git majonez pieknie slicznie !dostalam propozycje isc jako modelka na kurs NeoNail, mowie,pfff ok, zaden problem, dziewczyna początkująca zrobiła mi paznokcie, wiadomo, nie są jakieś super cud ale paznokcie maja juz tydzien i nie ma ani jednego zapowietrzenia co więcej : malowałam je lakierami, dziś myłam okna i ostatnie 3 dni miałam super conajmniej godzinne kąpiele wieczorkiem )sama jestem w szoku !! bo ostatnim razem nawet mój żel od SF i jeden który miałam od DR mi nie wyrzymał i przy myciu okien miałam zapowietrzenia (dosłownie milimetr ale było :/ ) osobiście nie polecam tych żeli, bo pamiętam co z nimi przeszłam ;D te zapowietrzenia i kipiały mi w szafce -masakra ale zastanawiam sie czy teraz tego nie ulepszyli ?! bo jestem w szoku !! od neo nail polecam chyba tylko spray do dezynfekowania rączek, też po tym kursie zdecydowałam się na kupno i szybko paruje ( a mój stary parował strasznie wolno :O ) zastanowie sie nad wrzuceniem fotek, ale nie wiem czy nie stwierdzicie że robię reklamę [ tak jak kiedyś jedna inteligentka po tym jak pochwaliłam SunFlower stwierdziła że robię reklamę hahahaha ]
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Neo Nail.. mam wspomnienia z tymi żelami..
![]() Cztery lata temu, gdy byłam kompletnym laikiem, kupilam u nich zestaw za około 300 PLN. Ńie miałam porównania co do jakości innych żeli, więc jak mi się budujacy skończył to kupiłam od nich kolejny pojemniczek. Póżniej wpadł mi w ręce Sun Flower, mówię, o kurde, rewelacja i Neonail kończyłam robiąc wzorki i ucząc się zdobień. Po SunFlower był IBD, ale mi nie podszedł kompletnie i teraz jestem na Prestige i i-nails ;D Aha, co ciekawe, lampa popsuła się dwa dni po zakończeniu okresu gwarancyjnego ;p Także kobietki, które chcą kupić zestaw tej firmy, niech same zdecydują, czy warto
|
|
|
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
w paryu wroclawskich pasazach ghandlowych widzialam ich stoiska -ladne, schludne, czysciutkie, panny z obslugi ubrane w bialusienkie fartuszki (nie wiem czy wyglad idzie w parze z ich wiedza na temat asortymentu i stylizacji paznokci
), ladne opakowania.. az sie chce kupowac
|
|
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja mam pytanie... Otóż w niektórych centrach handlowych Neo Nail ma swoje stoiska (we Wrocławiu np. w Factory czy w Magnolii). I w związku z tym mam pytanie... Czy mogę u nich kupić te takie plastikowe wzorniki do paznokci, tzw. słoneczka? Nie chcę zamawiać z Internetu na Allegro bo przesyłka kosztuje znacznie więcej aniżeli sam wzornik :P.
|
|
|
|
|
#40 |
|
Rozeznanie
|
Jeżeli mają to tam w asortymencie to napewno możesz
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:24.

git majonez pieknie slicznie !