|
|
#31 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
Dot.: Dior paletka, Dior Bronze, Dior błyszczyk, Bambus Lancome
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;10497434]OKI, policz swoje , moich jest
różowe-13 szt złote-18 białe -14 brązowe-11 Jeśli będziemy dzieliły to myślę że proporcjonalnie, czyli np.1/3 czy 1/4 ilości z każdego koloru, aby nie zepsuć zamierzonego efektu, zgadzasz się? na targowisku będę wieczorem, już się cieszę na nowe kuleczki [/quote]Jasne, że się zgadzam Po 18-tej napiszę ile i jakich mam i porozdzielamy. Jestem chętna na wymianę Mają bardzo pozytywne opinie
|
|
|
|
|
#32 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;10497434]OKI, policz swoje , moich jest
różowe-13 szt złote-18 białe -14 brązowe-11 Jeśli będziemy dzieliły to myślę że proporcjonalnie, czyli np.1/3 czy 1/4 ilości z każdego koloru, aby nie zepsuć zamierzonego efektu, zgadzasz się? na targowisku będę wieczorem, już się cieszę na nowe kuleczki [/quote]Dusia - Stonsów jest jednak dużo mniej - 36 g A kuleczek: największych, najjaśniejszych - 8 szt. średnich jasnobrązowych - 16 szt. troszkę ciemniejszych - 29 szt. i całkiem malutkich złotych - 21 szt. Haha, i co teraz?
|
|
|
|
|
#34 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Konto usunięte
|
Jeśli ja oddam 1/4 kulek to będzie ok 15gram to mimbla wg.wagi powinna oddać prawie połowę, wtedy nie wiem czy Ankie się wciśnie :-(, wszystko zależy od mimbli
|
|
|
|
|
#37 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
Dusia - źle liczysz
![]() Wartość (cena) naszych kulek jest prawie identyczna cenowo, więc jak ja 1/5 czy 1/3 to Ty też Niezależnie od wagi - tak mi wychodzi Nie możemy tego liczyć wagowo bo jest inna waga w opakowaniu. Musimy to rozwiązać ilościowo - Dzieląc ilość kulek według tego czy chcemy się podzielić 1/4 opakowania czy 1/3.Napisz, czy się zgadzasz? |
|
|
|
|
#38 |
|
Konto usunięte
|
Napisałam tak bo nie znam ceny Stonesów, myślałam że podzielimy wagowo, ale możemy też podzielić cenowo.Ja chyba wolałabym na 3, a Ty?
Jeszcze drobne pytanie, jak długo używasz swoich kuleczek? Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2009-01-15 o 20:32 |
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
oki, juz przytuptalam, chetna na wymianke
![]() ten blyszczyk Diora to kolor rozowy tak?
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
|
|
|
#40 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
5 kuleczek zielonych 15 i 1/2 kuleczek różowych 16 kuleczek fioletowych 11 kuleczek złotych 12 kuleczek białych 13 kuleczek beżowych
|
|
|
#41 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
Ja jednak wolę na 1/4
Nie znam Motyli i nie wiem czy zachwycą mnie tak jak Stonnesy, no i chciałabym jeszcze wymienić się z Anke. Zresztą, biorąc pod uwagę wielkość tych kul to myślę, że 1/4 to i tak na kilka długich miesięcy wystarczy
|
|
|
|
|
#42 |
|
Konto usunięte
|
Jasne może być 1/4, jeszcze tylko jak długo ich używasz?
|
|
|
|
|
#44 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
Mam je od początku grudnia.
U mnie podział na 1/4 to wychodzi mniej więcej tak: największych, najjaśniejszych - 8 szt. (1/4 to 2) średnich jasnobrązowych - 16 szt. (1/4 to 4) troszkę ciemniejszych - 29 szt. (1/4 to 7) i całkiem malutkich złotych - 21 szt. (1/4 to 5) |
|
|
|
|
#45 |
|
Konto usunięte
|
To moja 1/4 tak:
różowe-13 czyli 3 złote-18 czyli 5 białe -14 czyli 3 brązowe-11 czyli 4 Wszystkich jest 56, 1/4 to 14szt, oddaję 15szt Jeśli się zgadzasz to resztę ustalimy na PW |
|
|
|
|
#46 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
Dusia, jasne
Zgardzam się Jutro z rana napiszę adres na PW, bo teraz muszę wyjść.Oczywiście jutro z rana wysyłam listem poleconym priorytetowym, więc jak nie masz możliwości pisać rano, to wyślij, proszę adres teraz a ja rano odpiszę
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
a u mnie podział na 1/4 wychodzi następująco:
5 kuleczek zielonych -> 1/4 to 1 kulka 15 i 1/2 kuleczek różowych -> 1/4 to 4 kulki 16 kuleczek fioletowych -> 1/4 to 4 kulki 11 kuleczek złotych -> 3 kulki 12 kuleczek białych -> 3 kulki 13 kuleczek beżowych -> 3 kulki jeśli jesteś zainteresowana to proszę daj znać
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie ? mogę oddać wiele za jedną Twoją rzecz.
|
|
|
|
|
#50 |
|
BAN stały
|
coś za plaletkę?
|
|
|
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
A masz gdzieś zdjęcie paletki z cieniami diora?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.

[/quote]

Nie możemy tego liczyć wagowo bo jest inna waga w opakowaniu. Musimy to rozwiązać ilościowo - Dzieląc ilość kulek według tego czy chcemy się podzielić 1/4 opakowania czy 1/3.