badanie kobiet - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-01-17, 10:21   #31
Laura2112
Raróg

Send a message via Skype™ to Laura2112
Dot.: badanie kobiet

Cytat:
Napisane przez BADANIEKOBIET Pokaż wiadomość

Zbieram informację jakiego typu mężczyzny poszukują terazniejsze kobiety
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10521893]A wiecie, co mi do głowy przyszło? Że ankietę układał facet, opisany w niej, bo chce się dowartościować i sprawdzić swoje szanse
[/quote]

Faktycznie, niezbyt duży wybór tych typów
pe pe pe pe pe pe bla bla bla i *uj wie o co jej chodzi.

🌹14 lat z Wizaż.pl

Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc...

Laura2112 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-17, 10:45   #32
elkiza81
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10521893]A wiecie, co mi do głowy przyszło? Że ankietę układał facet, opisany w niej, bo chce się dowartościować i sprawdzić swoje szanse [/QUOTE]

O tym samym pomyślałam. Ewentualnie facet chce nią udowodnić, że kobitki lecą na kasę.
Stary 2009-01-17, 20:48   #33
srubka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez juhaska Pokaż wiadomość
z większością się zgadzam- zwłaszcza jeśli chodzi o zapis mieszkańców miast - oczopląs murowany!!

co do wykształcenia - jeszcze takiej akcji nie widziałam,
średnie wykształcenie=matura

a co do wyższego niepełnego - owszem istnieje takie wykształcenie, są to ukończone studia bez tytułu np. magistra, czyli jeśli ktoś nie przystąpił(lub wogóle nie napisał) do obrony, np. pracy magisterskiej
wiem, ze srednie wyksztalcenie zakonczone jest matura
nie za bardzo wiem o co ci chodzi, ale sprobuje pojsc twoim tropem myslenia; to co pisalam w poprzednim poscie, w ankicie jest ujete razem - wyksztalcenie zawodowe/technikum, i teraz biorac ogolnie to ok ale jakby sie tak uprzec to wyksztalcenie zawodowe czesto jest jako zawodowka, no niestety wiec o to mi chodzilo, ze jest napisane przez technikum, tyle
a po co "boldem" napisalas?

a czy jak idziesz ubiegac sie o prace to w kwestionariuszu jest rubryka wyksztalcenie wyzsze niepelne? albo masz skonczone te studia albo nie, jesli ktos nie napisal pracy to nie ukonczyl studiow a wiec nie ma tego wyksztalcenia wyzszego.
Stary 2009-01-17, 22:21   #34
anczysko1
Zakorzenienie

GG do anczysko1

ankieta zamknieta? dlaczego?
Stary 2009-01-18, 03:50   #35
srubka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anczysko1 Pokaż wiadomość
ankieta zamknieta? dlaczego?
o zamknieta juz?
moze rzeczywiscie ankiete zrobil jakis mezczyzna, zeby sprawdzic swoje szanse u kobiet i albo uzyskane wyniki go usatysfakcjonowaly, albo sie juz calkiem zalamal i dlatego zamknal ankiete
Stary 2009-01-18, 06:29   #36
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

No zastanówmy się logicznie - czy jakikolwiek wykładowca przyjąłby taką schrzanioną pracę?
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-18, 07:47   #37
BADANIEKOBIET
Przyczajenie

First - bardzo dziękuję wszystkim którzy wypełnili ankietę, oraz tym którzy piszą o nieścisłościach (szczególnie śrubka )
Second- ankieta jest zamknięta ponieważ zebrała maksymalną ilość odpowiedzi jaka była możliwa, a ankiety zostały zamieszczone nie tylko na Wizazu - nie było to ode mnie zależne niestety...
Laura2112- jedna ankieta jeden typ mężczyzny

Co do wieku.. hmm.. co tu kręcić- rzeczywiście dałam ciała, ale dopiero się uczę więc wybaczcie
Srubka- ankieta miała na celu właśnie zbadanie czy kasa jest ważna, a nie czy kobieta wybierze faceta ze wzg.na np.jego poczucie humoru Ale bardzo przypadła mi do gustu Twoja konstruktywna krytyka, gdyby jeszcze coś - chętnie przeczytam Naprawdę
BADANIEKOBIET jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-18, 18:01   #38
srubka
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10533424]No zastanówmy się logicznie - czy jakikolwiek wykładowca przyjąłby taką schrzanioną pracę? [/quote]
schrzaniona czy nie, moze sie ktos sie dopiero uczy robic ankiety

Cytat:
Napisane przez BADANIEKOBIET Pokaż wiadomość
Srubka- ankieta miała na celu właśnie zbadanie czy kasa jest ważna, a nie czy kobieta wybierze faceta ze wzg.na np.jego poczucie humoru Ale bardzo przypadła mi do gustu Twoja konstruktywna krytyka, gdyby jeszcze coś - chętnie przeczytam Naprawdę
nie ma za co
co do ankiety, to to co mi sie najbardziej rzucilo w oczy, to napisalam
tylko ja bym ja troszke jeszcze rozbudowala o jakies inne pytanie/a, bo z tego jednego pytania odnosnie typu mezczyzny mozesz nei dowiedziec sie za wiele, moga wyjsc troszke niespojne dane, ja bym dorzucila jeszcze jakies pytanie, moze to byc pyt. otwarte lub mozesz zrobic polotwarte. Tym bardziej, ze jak piszesz potrzebne ci to jest na prace semestralna, to ja bym dorzucila cos jeszcze wiecej do tej ankiety, bo teraz jak ci przyjdzie wyciagac wnioski i dac podsumowanie, to najwieksza czesc zajmie ci cala metryczka; wiek, wyksztalcenie, plec, miejsce zamieszkania, dochody itd. natomiast na badane aspekt bedzie niewiele, nie pamietam dokladnie jak tam juz bylo, ale moze byc troszke za malo. Jednakze jesli nie chcesz juz jej modyfikowac itd. to przy analizie wynikow zrob wykresy do pytan i zaznacz jak sie to ulozylo i sprobuj wyciagnac wnioski typu, ze np. kobiety wyksztalcone najwieksza uwage zwracaja u mezczyzn na ....plus wykresy, sprobuj mieszac "dziedziny" i wyciagnac jaknajciekawsze wnioski

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości