![]() |
#31 | ||
Raróg
|
Dot.: badanie kobiet
Cytat:
![]() [/quote] Faktycznie, niezbyt duży wybór tych typów ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10521893]A wiecie, co mi do głowy przyszło? Że ankietę układał facet, opisany w niej, bo chce się dowartościować i sprawdzić swoje szanse
![]() O tym samym pomyślałam. Ewentualnie facet chce nią udowodnić, że kobitki lecą na kasę.
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie za bardzo wiem o co ci chodzi, ale sprobuje pojsc twoim tropem myslenia; to co pisalam w poprzednim poscie, w ankicie jest ujete razem - wyksztalcenie zawodowe/technikum, i teraz biorac ogolnie to ok ale jakby sie tak uprzec to wyksztalcenie zawodowe czesto jest jako zawodowka, no niestety wiec o to mi chodzilo, ze jest napisane przez technikum, tyle ![]() a po co "boldem" napisalas? ![]() a czy jak idziesz ubiegac sie o prace to w kwestionariuszu jest rubryka wyksztalcenie wyzsze niepelne? albo masz skonczone te studia albo nie, jesli ktos nie napisal pracy to nie ukonczyl studiow a wiec nie ma tego wyksztalcenia wyzszego.
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
ankieta zamknieta? dlaczego?
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
o zamknieta juz?
![]() moze rzeczywiscie ankiete zrobil jakis mezczyzna, zeby sprawdzic swoje szanse u kobiet i albo uzyskane wyniki go usatysfakcjonowaly, albo sie juz calkiem zalamal i dlatego zamknal ankiete ![]()
![]() |
#36 |
Konto usunięte
|
No zastanówmy się logicznie - czy jakikolwiek wykładowca przyjąłby taką schrzanioną pracę?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
First - bardzo dziękuję wszystkim którzy wypełnili ankietę, oraz tym którzy piszą o nieścisłościach (szczególnie śrubka
![]() Second- ankieta jest zamknięta ponieważ zebrała maksymalną ilość odpowiedzi jaka była możliwa, a ankiety zostały zamieszczone nie tylko na Wizazu - nie było to ode mnie zależne niestety... Laura2112- jedna ankieta jeden typ mężczyzny ![]() Co do wieku.. hmm.. co tu kręcić- rzeczywiście dałam ciała, ale dopiero się uczę więc wybaczcie ![]() Srubka- ankieta miała na celu właśnie zbadanie czy kasa jest ważna, a nie czy kobieta wybierze faceta ze wzg.na np.jego poczucie humoru ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10533424]No zastanówmy się logicznie - czy jakikolwiek wykładowca przyjąłby taką schrzanioną pracę?
![]() schrzaniona czy nie, moze sie ktos sie dopiero uczy robic ankiety ![]() Cytat:
![]() co do ankiety, to to co mi sie najbardziej rzucilo w oczy, to napisalam ![]() tylko ja bym ja troszke jeszcze rozbudowala o jakies inne pytanie/a, bo z tego jednego pytania odnosnie typu mezczyzny mozesz nei dowiedziec sie za wiele, moga wyjsc troszke niespojne dane, ja bym dorzucila jeszcze jakies pytanie, moze to byc pyt. otwarte lub mozesz zrobic polotwarte. Tym bardziej, ze jak piszesz potrzebne ci to jest na prace semestralna, to ja bym dorzucila cos jeszcze wiecej do tej ankiety, bo teraz jak ci przyjdzie wyciagac wnioski i dac podsumowanie, to najwieksza czesc zajmie ci cala metryczka; wiek, wyksztalcenie, plec, miejsce zamieszkania, dochody itd. natomiast na badane aspekt bedzie niewiele, nie pamietam dokladnie jak tam juz bylo, ale moze byc troszke za malo. Jednakze jesli nie chcesz juz jej modyfikowac itd. to przy analizie wynikow zrob wykresy do pytan i zaznacz jak sie to ulozylo i sprobuj wyciagnac wnioski typu, ze np. kobiety wyksztalcone najwieksza uwage zwracaja u mezczyzn na ....plus wykresy, sprobuj mieszac "dziedziny" i wyciagnac jaknajciekawsze wnioski ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:53.