![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mam bardzo duży nos.
Tak oczywiście ,że liczy się moje zdanie ,a moje zdanie niestety jest takie ,ze jest on naprawdę poważnym problemem dla mnie. dziękuję za poradę ,na pewno postaram się makijażem , czy fryzurą chociaż w małym stopniu odwrócić od niego uwagę . Najgorsze jest chyba ,to ,że z tym trzeba jednak żyć, kiedy nie ma się funduszy. Ale mam nadzieję ,że będzie dobrze wyglądać w większej fryzurze i mocniejszym makijażu. .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
W sumie tak zauważyłam że w rzeczywistości mój nos nie wychodzi tak jaj na zdjęciach które Zaprezentowałam. Do własnego porównania polubiłam kilka zdjęć z innych profili i wydaje mu się ze chyba nie jest tak do końca fatalnie. Chyba pi prostu wpadałam w histerię mogę dodać kilka Zdjęć tych z innymi profilami
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
BAN stały
|
Za duży nos
Cześć użytkownicy wizażu,
Mam mały problem z moją dziewczyną ma ona za duży nos. Podczas całowania parokrotnie lądował on w moich ustach. Zajmuje on znaczą twarz mojej ukochanej i jest strasznie nie proporcjonalny do rozmiarów jej głowy. Jak mam namówić dziewczynę na zabieg zmniejszenia nosa? Parę razy poruszałem ten temat, ale bez jakiegokolwiek rezultatu. Jeszcze jedno, jaki gabinet do takiego zabiegu polecielibyście w Poznaniu lub w okolicy? Pozdrawiam, WidziałemLisa na ekranie mojego monitora |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Za duży nos
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
W sumie jak tak patrze po czasie na ten swój nos i te zdjęcia dodane na forum to może trochę przesadzam.. Teraz nie wydaje mi się taki długi,.Nawet w sumie nie jest taki najgorszy chyba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Jestem rok młodsza od Ciebie i też nie miałam jakiegoś mega wielkiego nosa. Aktualnie jestem pół roku po operacji i to była jedna z najlepszych decyzji w moim życiu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
Mi osobiście podobają się bardzo małe noski, wręcz lalkowate. Twój nos jest po prostu trochę długi, ale myślę, że wcale nie wyróżnia się negatywnie na ulicy, na pewno większość napotkanych osób ma mniej ładne nosy
Jeśli za kilka lat będzie Cię to dalej męczyło to wtedy się zastanów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Bez przesady , fatalny na pewno nie. Jest prosty, nie garbaty. Jedynie trochę dłuższy koniec.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Przyczajenie
|
nieaktualne
Edytowane przez SyreniGrod94 Czas edycji: 2015-06-15 o 21:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:58.