Mam bardzo duży nos. - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-11-07, 14:23   #31
blackcherryx94
Rozeznanie

Dot.: Mam bardzo duży nos.

Cytat:
Napisane przez Jagoda1982 Pokaż wiadomość
Ale chyba liczy sie glownie to co Ty o nim myslisz.
Zeby odwrocic uwage od niego postaw na fajny makijaz oczu, ust, wlosy, kolczyki.
Tak oczywiście ,że liczy się moje zdanie ,a moje zdanie niestety jest takie ,ze jest on naprawdę poważnym problemem dla mnie. dziękuję za poradę ,na pewno postaram się makijażem , czy fryzurą chociaż w małym stopniu odwrócić od niego uwagę . Najgorsze jest chyba ,to ,że z tym trzeba jednak żyć, kiedy nie ma się funduszy. Ale mam nadzieję ,że będzie dobrze wyglądać w większej fryzurze i mocniejszym makijażu. .
blackcherryx94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-08, 01:10   #32
blackcherryx94
Rozeznanie

W sumie tak zauważyłam że w rzeczywistości mój nos nie wychodzi tak jaj na zdjęciach które Zaprezentowałam. Do własnego porównania polubiłam kilka zdjęć z innych profili i wydaje mu się ze chyba nie jest tak do końca fatalnie. Chyba pi prostu wpadałam w histerię mogę dodać kilka Zdjęć tych z innymi profilami
Stary 2014-11-11, 15:26   #33
WidzialemLisa
BAN stały

Za duży nos

Cześć użytkownicy wizażu,

Mam mały problem z moją dziewczyną ma ona za duży nos. Podczas całowania parokrotnie lądował on w moich ustach. Zajmuje on znaczą twarz mojej ukochanej i jest strasznie nie proporcjonalny do rozmiarów jej głowy. Jak mam namówić dziewczynę na zabieg zmniejszenia nosa? Parę razy poruszałem ten temat, ale bez jakiegokolwiek rezultatu. Jeszcze jedno, jaki gabinet do takiego zabiegu polecielibyście w Poznaniu lub w okolicy?

Pozdrawiam, WidziałemLisa na ekranie mojego monitora
WidzialemLisa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-13, 17:44   #34
blackcherryx94
Rozeznanie

Dot.: Za duży nos

Cytat:
Napisane przez WidzialemLisa Pokaż wiadomość
Cześć użytkownicy wizażu,

Mam mały problem z moją dziewczyną ma ona za duży nos. Podczas całowania parokrotnie lądował on w moich ustach. Zajmuje on znaczą twarz mojej ukochanej i jest strasznie nie proporcjonalny do rozmiarów jej głowy. Jak mam namówić dziewczynę na zabieg zmniejszenia nosa? Parę razy poruszałem ten temat, ale bez jakiegokolwiek rezultatu. Jeszcze jedno, jaki gabinet do takiego zabiegu polecielibyście w Poznaniu lub w okolicy?

Pozdrawiam, WidziałemLisa na ekranie mojego monitora
Wybacz, ale ja na miejsc u twojej dziewczyny byłabym załamana mając chłopaka ,któremu się nie podobam. Ja mam średni nos nie jest on zbyt mały, ale mojemu chłopakowi to nie przeszkadza. Oczywiście i nigdy mi się nie zdarzyło wsadzić swój nos podczas całowania do buzi chłopaka XD. Myślę, ze jak będziesz namawiał ją na takie coś jak operacja plastyczna to ona zacznie mieć o ciebie żal.. zastanów się nad tym związkiem skoro twoja partnerka nie podoba ci się z takim nosem.
Stary 2015-02-07, 22:26   #35
blackcherryx94
Rozeznanie

W sumie jak tak patrze po czasie na ten swój nos i te zdjęcia dodane na forum to może trochę przesadzam.. Teraz nie wydaje mi się taki długi,.Nawet w sumie nie jest taki najgorszy chyba
Stary 2015-02-08, 00:13   #36
RPK
Przyczajenie

Jestem rok młodsza od Ciebie i też nie miałam jakiegoś mega wielkiego nosa. Aktualnie jestem pół roku po operacji i to była jedna z najlepszych decyzji w moim życiu To genialne, że dzięki operacjom można pożegnać się z kompleksami, oczywiście wszystko z umiarem. Jednak to Ty musisz być zdecydowana na zmianę, jeśli Ci taki pasuje to nie zadręczaj się tym więcej!
RPK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-08, 00:27   #37
blackcherryx94
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez RPK Pokaż wiadomość
Jestem rok młodsza od Ciebie i też nie miałam jakiegoś mega wielkiego nosa. Aktualnie jestem pół roku po operacji i to była jedna z najlepszych decyzji w moim życiu To genialne, że dzięki operacjom można pożegnać się z kompleksami, oczywiście wszystko z umiarem. Jednak to Ty musisz być zdecydowana na zmianę, jeśli Ci taki pasuje to nie zadręczaj się tym więcej!
Niestety nie bedzie mnie raczej stać na operację Teraz zamierzam rozpocząć płatną szkołe i zamieszkać na wynajmie wiec ciężko by było, ale myśle ,ze nie jest taki wielki i długi . Raczej w miarę normalny prawda ?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-02-08, 00:46   #38
RPK
Przyczajenie

Mi osobiście podobają się bardzo małe noski, wręcz lalkowate. Twój nos jest po prostu trochę długi, ale myślę, że wcale nie wyróżnia się negatywnie na ulicy, na pewno większość napotkanych osób ma mniej ładne nosy
Jeśli za kilka lat będzie Cię to dalej męczyło to wtedy się zastanów
RPK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-08, 01:16   #39
blackcherryx94
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez RPK Pokaż wiadomość
Mi osobiście podobają się bardzo małe noski, wręcz lalkowate. Twój nos jest po prostu trochę długi, ale myślę, że wcale nie wyróżnia się negatywnie na ulicy, na pewno większość napotkanych osób ma mniej ładne nosy
Jeśli za kilka lat będzie Cię to dalej męczyło to wtedy się zastanów
Dziękuję bardzo za wyrozumiałość i pomoc dziękuję również za opinie ze nie jest tak fatalny jak myślałam
Stary 2015-02-16, 19:31   #40
dropiata
Raczkowanie

Bez przesady , fatalny na pewno nie. Jest prosty, nie garbaty. Jedynie trochę dłuższy koniec.
dropiata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-23, 15:25   #41
blackcherryx94
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dropiata Pokaż wiadomość
Bez przesady , fatalny na pewno nie. Jest prosty, nie garbaty. Jedynie trochę dłuższy koniec.
Dziękuję za słowa otuchy
Stary 2015-02-24, 23:22   #42
SyreniGrod94
Przyczajenie

nieaktualne

Edytowane przez SyreniGrod94
Czas edycji: 2015-06-15 o 21:57
SyreniGrod94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości