![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Sex i telefon
łoł! to chyba miałam szczęście , bo mój ostatni chłopak nie odbierał telefonu nawet gdy tylko oglądaliśmy film.
właśnie musisz coś zadziałać z tym telefonem. np. wyłącz Mu telefon na samym początku ;)
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
polecam to "rozpraszanie"
![]() ja też ma przyjaciółkę, która dzwoni rzadko, ale ZAWSZE w takich momentach. Co śmieszniejsze, ustawiła jako dzwonek do siebie na moim telefonie piosenkę "Straciłaś cnotę". Niestety bez wybuchu śmiechu jeszcze się nie obyło, czasami już odbiorę, kiedy kolejny raz słyszę: To było nocą..., ale TŻ nie przerywa, ona oczywiście wie, co się święci, ale ona ma TYLKO ważne pytania, więc mamy sobie nie przerywać, a ona będzie pytać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Ok zdarzy sie ze mnie zlapie telefon gdy lezymy z moja luba w lozku, ale na szczescie jest to grupa dzwoniacych (jak rodzina), ktorzy powinni miec zawsze szanse sie do mnie dodzwonic w naglych syt, ale po prawdzie bardzo zadko do mnie dzwonia wieczorami.
![]() A wiecie co ja odwroce pilke. Wiecie co mnie wkurza? Jak moja pisze kolejny zakichany sms do kolezanki z ktora i tak sie jutro zobaczy a ja wlasnie proboje ja rozgrzac to za przeproszeniem ale krew mnie zalewa, bo najchetniej bym wziol ten telefon i wy........ za okno. Nie dosc ze nie widujemy sie codziennie, to ona jeszcze pisze te sms. To juz wole jakby zadzwonila i szybko sie nagadala. Paranoja. ![]() A jak jej raz powiedzialem ze mi to nie pasuje to hmm... obszedlem sie smakiem i i musialem sie nasluchac jaki to ja jestem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomadko, juz testowane ;>
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
Moim zdaniem to jest tak: facet wybierze to co dla niego jest ważniejsze. Jeżeli telefon-to jest totalny brak szacunku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Moim zdaniem to lekkie przegiecie ze strony Twojej "luby" to jest tak zwany brak szacunku do sytuacji i Ciebie... Powinna zajac sie Toba a nie pisaniem sms-ow z kumpela... Przeciesz spotkala sie z Toba dlatego zeby byc z Toba a nie pisac z kolezanka.... Tak jak juz na samym poczatku napisalam lekkie przegieci... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:02.