|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zonaty, bogaty i mowi, ze mnie kocha
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
hmm wszystko pięknie ładnie ale faktycznie za jakiś czas możesz się obudzić bez niczego. Bo Ty bedziesz chciała konkretów a on bedzie zrzucał to na drugi plan.
Starsi faceci są ciekawi ale nie z tak zagmatwaną sytuacją. A ze można z kimś być bo łatwiej biznes zrobić to wiem. Znam i taki przykład. |
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Skoro już tyle czasu tkwisz w tym 'związku', to ja myślę, że poczekanie do tego 1 lutego nie zaszkodzi. Zobaczysz czy znowu znajdzie się jakaś wymówka, że nie możesz się do niego przeprowadzić. To będzie duży znak dla Ciebie.
A rada poprzedniczek, żebyście się spotkali we trójkę jest bardzo dobra. Już po samej reakcji na propozycję co nieco możesz wywnioskować. I właśnie ja bym radziła go 'sprawdzić' czy to faktycznie co mówi jest prawda (wcześniej czy później i tak to wyjdzie). Jeśli jest prawdą, to szkoda byłoby pochopnie zaprzepaścić tych 5 lat - tylko oczywiście powinien wreszcie podjąć konkretne działania jeśli faktycznie chce z Tobą być. A jeśli to wszystko okaże się nieprawdą, to szkoda tracić kolejnych lat na przypadkowe przekonanie się o tym. |
|
|
|
|
#36 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zgadzam się! Kilka razy zaznaczyłas ze jest bogaty, daje prezenty... Własciwie to chyba kochasz Jego pieniądze?! A opowiastki o żonie są tak naiwne i dziecinne że nie ma nawet sensu dyskutować na ten temat ![]() Jest żona (partner w biznesie i życiu) + kochanka (Ty), taka jest prawda
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie sądzę, aby cię oficjalnie przedstawił swojej żonie, bo jak na mój gust to za dużo ich łączy-nie wiem jak się mają sprawy firmy w sensie-kto ma ile udziałów, ale jeśli ona ma też swoje 3 grosze w firmie, to jemu się ten interes nie kali, aby ją rzucić. Powód-czysta strata finansowa. Sorry. Może żona pozwoliła mu na taki "układ" z młodszą dziewczyną w zamian za majątek. Mało to chciwych bab na świecie? Może jest oziębła sex., to ty spełniasz jego/wasze fantazje? może on dobrze wie, że i tak nie ma szans na odejście od niej... ;>
|
|
|
|
#38 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jednym słowem - jak by nie patrzeć d**a zawsze z tyłu ![]() Kurde, niektórzy faceci to są jednak sprytni. To sobie koleś wykombinował...Pełna obsługa. Na każdym "polu". |
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sprytny, bo [calkiem możliwe], że trafił mu się podatny grunt. Myślę, że inaczej by bajka wyglądała gdyby trafił na taką samą jak on-cwaną, sprytną i z lekka cyniczką kobiecinę -o wtedy byłaby fajna seria.
|
|
|
|
#40 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
swoją drogą..loty już nie są takie drogie,jakieś promocje nawet ostatnio widziałam. Edytowane przez Tracey Czas edycji: 2009-01-22 o 00:11 |
||
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
No...ciekawe co się okaże w lutym....
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
że w marcu, a w marcu, że w kwietniu, bo wiesz kochanie firma-musze ją rozliczyć-koniec roku podatkowego-PITy... pitu, pitu
![]() Rzecz jasna nie życzę tego autorce wątku.
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
Teraz już autorka pewnie nie napisze, bo się obraziła. A szkoda, bo jestem ciekawa rozwoju sytuacji *chociaż nie trudno przewidzieć jak się to wszystko skończy*
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
a swistak siedzi i zawija... ;]
|
|
|
|
|
#45 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja bym sie nie zdziwila jakby jego zona tkwila w takim samym ukladzie i gdyBY doszlo do spotkania, to ni uczestniczylyby w nim 3 osoby, a 4 bo jeszcze kochanek zony
![]() bogaci ludzie to jednak maja fiubziu w glowie
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
W tą żonę i ulgi podatkowe to bym jeszcze uwierzyła, gdyby nie to, że u niego w mieszkaniu są jej kosmetyki i ( chyba ) ciuchy
Btw. ona mu się gotowaniem odwdzięcza? A za co? Przecież to on powinien się odwdzięczać jej, że wyszła za niego dla interesów więc generalnie coś mi tu śmierdzi...Btw. mówisz, że dostajesz od niego upominki itd itp. To wcale nie świadczy o jego miłości do Ciebie. Raczej o miłości do swoich pieniędzy, bo przecież na burdele wydałby więcej
|
|
#47 |
|
Przyczajenie
|
nie,, to musi kiedyś gdzieś trzasnąć...
|
|
|
|
|
#48 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Kobieto jestes zaślepiona tym co on ci daje. Pomysl ze jakbys byla niezalezna to od razu odeszlabys od kogos kto stawia cie na niepewnym gruncie. Weź swoje zycie w swoje rece i zbuduj je tak abys chciala je przezyc. On jest tylko zludna mysla dobrego zycia, to puste i pozbawione sensu. Jestes zabawka , ofiara. Nie boj sie odejsc i to naprawic masz jeszcze czas.
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
No coż , wyglada to na zwykły sponsoring, jak eufemistycznie nazywa sie teraz prostytucję.
Młoda laska do seksu za kupe szmalu. A ze sie zakochala.... jej problem.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Co da faceta, to nie ma sie tu nawet nad czym zastanawiac, bo sprawa jest, z ktorej strony nie spojrzec oczywista. Pomysl jakichkolwiek rozmow i czekania na cokolwiek wydaje mi sie szalony.
Co do pieniedzy, to ja rozumiem, ze mozna je lubiec i do nich dazyc, ale zwyczajnie nie tedy droga. Czas chyba by autorka watku wziela dobry przyklad i pomyslala o WLASNYCH podatkach.
|
|
|
|
|
#52 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
BAN stały
|
ja uważam, że powinnaś postawić sprawę na ostrzu noża... albo Ty albo ona... koniec i kropka. 5 lat to strasznie długo, jak tak w ogóle można żyć!! ?? Jeżeli naprawdę Cię kocha to się z nią rozwiedzie. A jeżeli nadal będzie mydlił Ci oczy to faktycznie możesz za kilka lat się obudzić z ręką w nocniku! Będziesz już starsza i ciężęj Ci będzie wrócić do jakiegoś normalnego życia. Radzę się ogarnąć i zrobić coś z tą chorą sytuacją.
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
Chciałam powiedzieć, że wygląda mi to na zwyczajny sponsoring, ale nie chciałam wybiegać przed szereg.
|
|
#56 |
|
Przyczajenie
|
nie obrazam sie tak latwo
odpowiedzi tu dodaja trzezwoscia napisze, co bedzie dalej, bo mi samej jest ciekawie. probuje na swe zycie popatrzec z boku. Wyobrazcie siebie w mej sytuacji, wracacie do kraju po roku, to jestescie na rozdrozu zycia. i tak by bylo chyba z kazda. wrocilam wreszcie do kraju i chce wiedziec, co mam dalej robic. nie jestem az tak glupia, by sie oslepiac. w ciagu tych 5 lat tak duzo sie wydarzylo, polowe z tego czasu spedzilam poza krajem. wielu mozliwych facetow spotkalam, przystojniejszych, lepszych, mlodszych, ale wracam ciagle do niego. i nie wiem dlaczego, to wlasnie jest pytanie wierze w to co mowi. ale mysle teraz, czy rzeczywiscie jest tak, jak mowi. jest bardzo przebiegly i chytry w biznesie, sam siebie nazywa manipulatorem ludzkich dusz. przysiegal, ze nie jestem jego ofiara
|
|
|
|
|
#57 | |
|
BAN stały
|
Żonaty,bogaty i mówi że cię kocha.A ty młoda,naiwna i nie dodam coś jeszcze,bo pewne słówko na g mi przychodzi na myśl.
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
No dziewczyny,sponsoring to praktycznie to samo,ale bez miłości
przeprasza za ironię,ale w głowie mi się nie mieści,że są dziewczyn,które lecą na takie teksty o "żonie,co to mieszka osobno i łączy ich tylko podatek"...A najbardziej mnie dobił tekst autorki wątku,że ona go za dobrze nie zna,ale on ją zna świetnie,bo lubi ją słuchać...Nie-on nie chce,żeby ona go poznała bliżej,bo ma ich łączyć jasny układ:seks,wycieczki,troc hę błyskotek w zamian...Ja bym nawet nie 5minut w czyms takim tkwiła,a tu aż 5lat. |
|
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
BAN stały
|
ciekawa jestem co będzie dalej
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:13.

Ahhhh szukać takiego ze świecą

więc generalnie coś mi tu śmierdzi...
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)