![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Re: Najlepszy balsam ?
tak wlasnie kojarzylam, ale myslalam ze sa tylko w spray'u ale cos mi sie wlasnie kojarzy ze byly tez w kremie... hihi dzieki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Ja kupowałam dwa lata temu. Była akurat promocja i za jedno opakowanie płaciłam wtedy 5zł ale ostatnio jak byłam i chciałam kupić (niestety były ostatnie trzy opakowania brzoskwiniowych
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Re: Najlepszy balsam ? Apetyczne jedzonkowe zapachy
A ja mam balsam firmy Aquolina (chyba włoska firma)http://www.selectiva-spa.it/aquolina.html
Produkują przerózne pachnidelka,od płynów,żeli i innych "zabawek" do kapieli,przez balsamy do ciała ,do wód toaletowych,kadzidełek,sw iec zapachowych,perfum itd. Wszystko w apetycznych jedzonkowych zapachach (owocowe,ale też np.mleczna czekolada,czekolada z mietą,budyń,konfitury z poziomek,capuccino,marcep an,karmel,melon) ![]() ![]() ![]() Zapomniałabym dodać,że butelka balsamu 250 ml kosztuje 34 zł, płyn do kapilei podobnie.
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
ja pod tym względem polecam balsam migdałowy z serii Naturals Avonu. ślicznie pachnie, uwielbiam go, choć kiedy go sobie kupiłam, stwierdziłam, że jest dla mnie zbyt intensywny...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Re: Najlepszy balsam ?/ Do stokrotki!!!
Gdzie kupiłaś te balsamy Aquolina? Ja miałam kilka próbek i przecudnie pachną i balsamy i żele pod prysznic. Prosze o odpowieeeeedź.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Re: Najlepszy balsam ?/ Do stokrotki!!!
Ja kupiłam w moje maleńkiej mieścinie ,wiem że można też kupić w Cz-wie i Opolu,mysle,że w większym mieście w dobrze zaopatrzonej perfumerii nie powinno byc problemów z kupnem
![]() ![]()
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
A czy któraś z was używała już może nowego kremu do ciała 'cztery pory roku' ( jest m.in.jogurtowo-wiśniowy) albo z nowej serii rossmanna Wellness&Beauty (np.pomarańczowo-miętowy)???
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Już wcześniej też o to pytałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Balsamów używam wręcz maniakalnie - lubię wybierać, przebierać, kupować, dostawać i zagracać półkę w łazience :P Jednak wierna jestem tylko dwóm produktom, które mają zbawienne działanie na moją skórę: Nutriliftowi L'Oreala oraz zwykłej oliwce J&J.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Czekoladowego balsamu nie widziałam, ale bardzo dużo rzaczy z Fruttini jest w Douglasie w Alfie Centrum. A czekoladowy płyn do kąpieli widziałam w Naturze w City Forum w Gdansku Głównym.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
Smakowiy jest nowy krem do twarzy i ciała Dax Cosmetics - mam wersję malinową (mniam!), ale jest jeszcze oliwkowa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Wyczytałam też, że jest jeszcze czekoladowa wersja Daxa
![]() http://www.esentia.pl/servlet/SNFSea...y_id=&p_page=5 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Wtajemniczenie
|
mmmmmm oliwka, malina i czekolada, świetny pomysł Daxa, chyba zaraz poślinie klawiature.....maliny z czekoladą mniam
![]()
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
dla mnie najlepszy to DOVE FIRMING skóra jak u niemowlaczka!!!a z zel;em pod prysznic w ogóle rewelacja!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
A może melonowy z Avonu?... Sama kupiłam go ze względu na zapach - swieży, soczysty i orzeźwiający...
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Hej
A ja widzialam (albo mi sie zdawało ![]() Pozdrawiam
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Najlepszy balsam ?
ja uwielbiam balsamy z Garniera
miałam już ten pomarańczowy, a teraz czerowy, są bardzow ydaje i spełniają wszystkie obietnice producentów, skóra juz nie jest sciągnięta, a dość często mi się to zdazało, jakbym miała za małą skórę a teraz nie mam już takiego problemu wchłaniają się swietnie, zapach cudowny, nie są lepkie, nie pozostawiając tłustej warstwy, same pozytywy ![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Jeśli lubisz zapach cytrusów, i chcesz ładnie po balsamiku pachnieć, chcesz miec ladnie nawilzona skore, o ladnym kolorycie, lekko swiecacą, tzn taka hmmm jak u niemowlaczka, to polecam z Czterech Pór Roku balsam w piance o zapachu limonki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Ja lubię malinowego Daxa i kakaową Ziaję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
i ladnie cialo tez pachnie po balsamie Venus tym z avocoado... ale i tak bardziej polecam limonke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Bardzo lubię mleczko do ciala niemieckiej firmy Eldena (ktorej niestety nie ma na KWC) z wyciągiem z migdała. Kupuje go od pani, która sprowadza kosmetyki z Niemiec i za 500 ml płacę 9 zł. Mleczko jest bardzo gęste, dość długo się wchłania, ale ładnie pachnie i, co najważniejsze,rewelacyjni e nawilża
![]()
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() nie wiem czy próbowałaś wyjść na słońce z dosyc gruba warstwą tego mleczka, moją mame opalenizna łapie dosłownie w godzinę, cała brązowa jest ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
ja najbardziej lubie zapachy masel Body Shopu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Polecam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
W sumie moj niezbedznik to oliwka J&J ale balsam ukochany....
Palmer's cocoa butter formula - intensywny 'czekoladowy' zapach, dosyc tepa konsystencja ale skora po nim - cud. To jest moj balsam numer jeden. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:39.