![]() |
#31 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: wali się
Cytat:
Zresztą, seks, to tutaj drugorzędna sprawa, większym problemem jest to, że nie pracuje, ani się nie uczy. A po drugie, czy ja moją wypowiedź kierowałam do Ciebie? Może chodzi o to, że sama nie pracujesz, ani się nie uczysz i podświadomie (zupełnie bezpodstawnie) uważasz to za atak na swoją osobę. Rozwieję Twoje wątpliwości i napiszę, że nawet mi przez myśl Twoja sytuacja nie przeszła. Może zaraz napiszesz, że rozumiesz partnera autorki?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Anitka czytam i czytam a Ty coraz lepsze ognie dajesz...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
kiedyś nie było tak jak jest teraz, zmieniło się tak ok roku temu a właściwie wtedy zaczeło się zmieniać. Przez 3 lata mimo wszystko się do niego przywiązałam zwłaszcza że kiedyś było dobrze, chce to skończyć ale nie potrafię tak po prostu powiedzieć sorry koniec
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
chciałam się tym z wami podzielić ponieważ mój chłopak robi małe postępy poszedł dzisiaj na rozmowę o pracę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
o jak ładnie
![]() relacjonuj jak poszło?? Pozdrawiam! ![]()
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
niestety firma okazała się co najmniej podejrzana biuro podatkowe szukała kuriera który będzie woził im papiery po całej Polsce, samochód służbowy ale na własne ryzyko jak coś się zepsuje to samby sobie miał naprawić itp. przez 4 miesiące umowa zlecenie a potem może się zastanowią czy dostanie umowę o pracę, ogólnie nie ciekawie, trudno tym razem się nie udało ale cieszę się, że podjął wyzwanie i szuka jakiegoś zajęcia.
Jakby co to pochwalę się dalszymi postępami sorry za małe zamieszanie ale odpowiedziałam na współlokatorki loginie bo w domu korzystam z jej kompa bo mój jest w serwisie. minimint Edytowane przez kunawku Czas edycji: 2009-01-27 o 12:19 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Liczy się że są jakieś postępy i w końcu coś się może zmieni....
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.