|
|
#31 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kwadrans na reklamę ;)
Cytat:
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Ja też nienawidzę reklam i tych w tv a tym bardziej na necie
![]() Aczkolwiek spodobała mi się nowa reklama Chupa-chupsa
|
|
|
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też nienawidzę reklam
Dopiero co się film zaczyna, a już reklamy ! ![]() Też ją lubię Ale najbardziej lubie reklamy mixplusa i widok mojego brata zawsze przykladajacego noge do telewizora
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle nie oglądam tv, więc problem mnie nie dotyczy.
ale jak już mi się gdzieś zdarzy, to także nie lubię jak ktoś w trakcie reklam robi przelot po kanałach jak już oglądam to twardo wszystko, nawet reklamy
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
na codzien nie mam co prawda telewizora :P ale w domu strasznie irytuja mnie te przerywniki na reklame. dlatego mimo niecheci do tvp, lubie ich za to,ze nie maja reklam w trakcie filmow.
|
|
|
|
|
#37 |
|
DOMator
|
Rzadko oglądam tv. Programów informacyjnych zwykle nie przerywa się reklamami, a jeden serial tygodniowo który oglądam to wszystko. Dlatego na ogół nie przełączam kanału podczas reklam, kątem oka zerkam znad laptopa czy pojawiła się jakaś warta uwagi. Reklamy nawet najgłupsze dozowane raz w tygodniu nie drażnią tak bardzo jak oglądane co godzinę, wtedy można się nabawić alergii już na sam dźwięk rozpoczynającego się bloku reklamowego.
Czasem wykorzystuję moment na pójscie do toalety, szybki wieczorny prysznic (ach te reklamy 15 minutowe, mozna nawet głowę w tym czasie umyć ) albo zaparzenie herbaty.Nie lubię tylko gdy dwugodzinny film leci ponad 3 godziny, bo co kwadrans jest przerywany reklamą. Zastanawiam się nad kupieniem telewizora do swojego pokoju, więc może wtedy będę szykowała się do ataku kubkiem na telewizor przy każdym brutalnym wtargnięciu reklam w środku akcji jakiegoś filmu lub programu
|
|
|
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
przełączam przeważnie.
eh i denerwuja mnie strasznie. szczególnie jak leci jakis fajny film. im lepszy tym częstsze i dłuższe bloki reklamowe. najbardziej mnie wkurza jak skonczą się reklamy, zaczynają się jeszcze jakieś zapowiedzi filmów i juz czekam z nadzieją, że zaraz poleci dalej to na co patrzę, a tu reklamy się zaczynają od nowa :/
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie lubię reklam ale zwykle nie przełączam tylko czekam jak przeleci albo zajmuję się czymś innym
![]() Hohoo mi też uwielbiam ją ![]() hehe przykładają tylko dzieci, ale im 'nie wolno wróżyć w reklamie'
|
|
|
#41 |
|
na drugie mam Irena
|
a mnie najbardziej wkurza że te reklamy są tak głośno,pierwsze to zawsze ściszam a potem przełączam
a po 20 min reklam faktycznie można zapomnieć o czym był film
|
|
#42 |
|
Wtajemniczenie
|
A jednak
![]() Mój brat mówi wtedy "Ale ja nie jestem dzieckiem", choć ma 7 lat Ale jak przychodzi do sprzątania to gada "Ale ja ejstem maaaały!"
Edytowane przez NiColQa14 Czas edycji: 2009-01-25 o 12:15 |
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
A ja złapałam sie na tym ze jak oglądam jakis film na TVP to czekam na reklame zeby zrobic siusiu
wiec chyba jestem uzalezniona od TV
kilkamy--------http://www.pajacyk.pl codziennie Edytowane przez kasikaaaa81 Czas edycji: 2009-01-25 o 17:45 Powód: literowka:) |
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
Ja w reklamie zazwyczaj zajmuję sie rozmową, pójściem po coś słodkiego, albo umyciem się.
Nie przepadam za reklamami....
...W odczuciu mężczyzn Raj polegał na tym, że Ewa nie miała się w co ubrać... Edytowane przez ikroopka Czas edycji: 2009-01-25 o 13:46 |
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Jak są reklamy to idę machnąć herbatę
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Oj , nie cierpię tych coraz to dłuższych reklam...
zazwyczaj wykorzystuję ten czas na -wc -sprawdzenie poczty e-mail -zrobienie herbaty ale najczesciej jest tak, że zaczynam skakać po kanałach i do przerwanego przez reklamę programu już nie wracam
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:41.

Ale najbardziej lubie reklamy mixplusa
05.06.2015
) albo zaparzenie herbaty.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)