![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy wątek... Dior, Lancome, YSL... Perfumy, kosmetyki i nie tylko...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaraz ide do Ciebie na PW ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Jestem zainteresowana:
Dior, 5-Colour Iridescent Eyeshadow, 539 Iridescent Leather, każdy kolor tylko muśnięty, kartonik, welur, wszystko w komplecie. Isa Dora, Eye Shadow Quartet, poczwórne cienie nr 56 Coffee Blends, matowe: waniliowy, szary, kawa z mlekiem, czekolada, zużycie minimalne, w czekoladowym odłupany kawalątek cienia, co widać na zdjęciu. Sephora, pędzel do różu z naturalnego włosia nr 4, stan bdb. (niewiele używany, mam takie 2, jeden mogę oddać) Mam to co w trzech wątkach w podpisie plus Chergui, ale mogłabym oddać jedynie kilka ml. Najbardziej interesuje mnie piątka Dior'a. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w watkach niestety nic nie znalazlam ![]() ![]() dziekuje za propozycje i pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
coś za
Joico, Moisture Recovery Conditioner for dry hair, odżywka nawilżająca do włosów suchych, zostało 200 ml z 300 ml, ważność 2009r. YSL, korektor Touche Eclat nr 2, tester, kod 8CA, użyty 4-5 razy. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=6 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cos mi dzis wizaz glupieje... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Bourjois, róż 22 Tomette D'or, świeżutki, maźnięty 2-3 razy, pędzelek nieużywany.
Bourjois, róż 12 Brun Poudre, użyty kilka razy. Sephora, pędzel do różu z naturalnego włosia nr 4, stan bdb. (niewiele używany, mam takie 2, jeden mogę oddać) Inglot, lakier do paznokci ciemna śliwka/fiolet nr 177, ubytek niewielki - ok. 5 mm. Isa Dora, Eye Shadow Quartet c0os u mnie?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
interesują mnie cyt.Sephora, glitter powder compact, cień do powiek z brokatem, fard pailette nr 112 (beżowo piaskowy ze złotymi drobinkami), użyty kilka razy.
Gosh, Effect Powder, sypki puder dekoracyjny, mam go długo, praktycznie nieużywany, kolor Romance (chyba już wycofany): taki jasno-wrzosowy opalizujący na niebiesko, daje niesamowity błysk. Oddam za cokolwiek przydatnego. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10024 może u mnie coś wynajdziesz ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post10522346 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
cos u mni e?
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
![]() Może coś u mnie za piąteczki IL? ![]()
![]() |
#44 |
Konto usunięte
|
cos za "skorzana" piatke Diora?
![]() oprocz tego co w watku: dostalam dzis cien Estee Lauder, Pure COlor Eyeshadow, kolor Ivory Box. jest to delikatny, opalizujacy kolor. ja lubie mocniejsze makijaze a ten daje poswiate a'la "make up - no make-up", co przy moim typie urody jest nie do przyjecia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
hej, niestety nic mi sie nie przyda
![]() ![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;10758047]cos za "skorzana" piatke Diora? ![]() oprocz tego co w watku: dostalam dzis cien Estee Lauder, Pure COlor Eyeshadow, kolor Ivory Box. jest to delikatny, opalizujacy kolor. ja lubie mocniejsze makijaze a ten daje poswiate a'la "make up - no make-up", co przy moim typie urody jest nie do przyjecia.[/quote] witaj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;10758680]http://www.blushcosmetics.com/bronze...prod_3012.html[/quote]
jamestown, dziekuje, jednak na razie nie zdecyduje sie. jakos nie jestem przekonana, a nie chce brac w ciemno... pozdrawiam ![]() Edytowane przez mirra77 Czas edycji: 2009-01-31 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie?
Poza wątkiem mam odżywkę do rzęs oriflame, stara wersja, zostalo około 2/3 ![]()
Blog Edytowane przez kasienka.b Czas edycji: 2009-01-31 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Konto usunięte
|
moze jednak czyms Cie skusze. mam duzo aptecznej pielegnacji np minimum 15-20 ml kremu Nuxe z kwasami makowymi, ponad 1,5 tubki zelu biala perla, uzyty raz/dwa effaclar m, cien mineralny Isa Dora zloty odcien. w watku emulsje CLinique' a i pare innych drobiazgow. moze uzbierasz cos z tego co by CIe satysfakcjonowalo za piatke?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dziekuje i pozdrawiam ![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;10760022]moze jednak czyms Cie skusze. mam duzo aptecznej pielegnacji np minimum 15-20 ml kremu Nuxe z kwasami makowymi, ponad 1,5 tubki zelu biala perla, uzyty raz/dwa effaclar m, cien mineralny Isa Dora zloty odcien. w watku emulsje CLinique' a i pare innych drobiazgow. moze uzbierasz cos z tego co by CIe satysfakcjonowalo za piatke?[/quote] jamestown, szczerze mowiac wolalabym nie rozdrabniac piatki... pielegnacja jak najbardziej jestem zainteresowana, ale najchetniej przyjelabym np. 2 porzadne kremy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Konto usunięte
|
jamestown, szczerze mowiac wolalabym nie rozdrabniac piatki... pielegnacja jak najbardziej jestem zainteresowana, ale najchetniej przyjelabym np. 2 porzadne kremy...[/QUOTE]
jaka kochana masz cere? czego trzeba Twojej buzi? przejrzalam polki i z zreczy z praktycznie zerowym ubytkiem moge Ci oddac: -Effaclar M (uzyty 2 razy na policzki), 40 ml http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=27425 - Nutritic, 40 ml (uzyty raz pod oczy), http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=17806 - wspomniany juz Dramatically Different MOisturizing Lotion Clinique, 50 ml, (uzyty 2 razy na policzki). Koszt tych produktow to jakies 220 zl, wiec raczej nie bylabys stratna. Chetnie dodam jakies produkty Biodermy (niestety juz z wiekszym zuzyciem, np moge dodac krem 20 ml). Data przydatnosci tych produktow to 12 miesiecy (wszytskie otworzone max 2 tygodnie temu). mam cere mieszana, z partiami suchymi ze sklonnosciami do zapychania od wszystkiego. chetnie oddam te kosmetyki, bo staram sie wprowadzic troche dyspcypliny w pielegnacje i zamiast uzywac co raz to innego kremu uzywam teraz rano i wieczorem BHA Paula's Choice (atak na zapychanie ![]() Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2009-02-01 o 01:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
jamestown, kochana, dziekuje za propozycje. przemyslalam dokladnie, jednak te kosmetyki nie za bardzo mi leza
![]() niestety przy pielegnacji twarzy jestem dosc upierdliwa. takze na razie dziekuje i pozdrawiam. moze nastepnym razem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Oddam wiele za meteoryty! Mogę kupić jakiś olejek/sól do kąpieli lub ten Bodymax w zamian za nie, napisz tylko co chcesz
![]()
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Guerlain, Meteoryty Beige Chic, moge zrobić odsypkę póki świeże Zapraszam, zajrzyj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
interesowałby Cie nowy róz w kremie MAC, puder prasowany Lancome, Poudre Majeur Excellence o taki - http://www.wizaz.pl/kosmetyki/thebest.php?kat=255, roz Nouba albo zapach l'or de torrente 20/30 w kartoniku?
ogolnie oddam duzo za meteoryty ![]() Edytowane przez RapCandy Czas edycji: 2009-02-01 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Wtajemniczenie
|
Zajrzyj do mnie, poza wątkiem mam jeszcze diorblush.
Mi u Ciebie w szczególności podobają się meteoryty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
marsylio, o jaki diorblush chodzi? ktory nr? pojedynczy czy z tych podwojnych? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Wtajemniczenie
|
Podwojny 943 framboise strawberry sorbet
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Cześć! Coś za odsypke Meteorytów?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=307669 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
jest to numerek 44 brąz przełamany z rózem, zuzycie max 10%
znalazłam takie zdjecie, w tygodniu moge zrobic real foto jezeli chcesz ![]() Edytowane przez RapCandy Czas edycji: 2009-02-01 o 22:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.