![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: jakie dodatki i fryzura?
bardzo podoba mi się twoja suknia!!! rzeczywiście jest inna niż obecnie proponowane ( najczęściej koronki) możesz zdradzić jaka to firma?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Witam!
Poprawiacie mi humor, bo okazuje się że nie tylko ja się waham co do sukienki-a ona już zamówiona i odwrotu niema ![]() http://www.susanlabo.pl/sh_5884.html Jakie do niej dobrać dodatki? Fryzura i welon? Pasuje taka mgiełka aż za tren? Buziaki kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() no wlasnie sie zastanawialam, ze moglam moze pochodzic po salonach jeszcze i popatrzec na te nowe kolekcje... bo moze jednak koronka bylaby lepsza niz satyna? :/ i tak sie waham dalej a nikt o sukni z otoczenia mojego rozmawiac nie chce...
![]() |
![]() |
#34 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wchodzisz do salonow i jest mnostwo pieknych sukien i nie ma tak, ze jest tylko jedna jedyna i koniec. Jest ich cale mnostwo... wiec chyba nie nalezy sie dolowac ![]() Mysle, ze mgielka za tren pasuje, czemu nie? ja tez bede miec za tren welon. Pasowalyby mi krecone wlosy albo upiete na styl hiszpanski... czerwone kwiaty ![]() ![]() A kiedy masz slub?
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
18 lipca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Nie chce rekawiczek za zadne skarby. Ponad to od poczatku myslalam o welonie - bardzo gestym i krotkim, bez zadnych falbanek czy haftow, ale coraz bardziej podobaja mi sie suknie w kolorze szampana i raczej nie bedzie do niej pasowal welon. No chyba ze jednak ostatnetnie zostanie wybrana biala suknia. Kobieta zmienna jest...
![]() a fryzura... KONIECZNIE dlugie, rozpuszczone wlosy, lekko zakrecone, by byly fale i delikatnie chwycone, ale doslownie kilka pasm wlosow. W poszukiwaniu wzoru sukni slubnej wchodzilam na strony ze zdjeciami roznych gwiazd z Hollywood i zauwazylam ze one prawie zawsze (w 95%) maja rozpuszczone wlosy. I wyglada to wedlug mnie cudownie. Tak wiec u mnie obowiazuje calkowity szlaban na obcinanie wlosow ![]() A jak kusiiiii.... ach.
![]() |
#37 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Gorzej jak ma wlosy ledwie do lopatek... nie wygladaja juz tak efektownie...
There is risk, there is pleasure... ![]() Edytowane przez cacharel^ Czas edycji: 2009-01-30 o 18:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, tak sie zastanawiam nad butami do mojej sukni...
zakryte... okej... ale szpice? nie do konca... okragle tez nie... chce cos ladnego, z klasa...
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Wydaje mi się, że spokojnie możesz wybrac jakieś ładne, wygodne sandałki.. gdyż w sam raz zdadzą egzamin szczególnie w czerwcu.. a bliżej lata... wybór będzie napewno większy..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
sandalki odpadaja... nie chce miec palcow na wierzchu... zle bym sie czula
![]() |
#41 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.bialebuty.com.pl/ sama wybierasz obcas( wysokość i kształt), czubek zaokrąglenie, sandałek itp. a najfajniejsze jest t że jak prześlesz im materiał z którego jest Twoja suknia, to z tego samego materiału będziesz miała buty ![]() Ryzyko takie, że to slep internetowy-ale jest instrukcja mierzenia stopy i uwzględniają reklamacje ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
moze takie fryzurki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
ja i tak nadal jestem za naturalizmem i prostota, nie tylko w kwestii sukni, ale tez fryzury...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Ja tez... zadnych kokow i nienaturalnych fryzur... chce byc soba w dzien mojego slubu, chce ladniej wygladac niz na co dzien, ale chce byc soba...
mysle o lekkich falach... podpietych moze?
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
i ja wybralam prosty model, w fasonie bardzo podobna do Twojej, tylko pas na piersiach mam bez ozdob
suknie zamowilam w grudniu, ale jeszcze w tym tyg dzwnilam pytac o inne modele ktore wypatrzylam na zagranicznych stronach ![]() ciagle czuje niedosyt i mam wrazenie ze moglam wybrac inaczej ale tak jak ktos tutaj pisal, sposrod tych kilku ktore nam sie podobaja i w ktorych dobrze sie czulysmy przymierzajac, to co by sie nie wybralo to wybor bylby dobry ech... latwo mowic, teraz mysle tak, za chwile inaczej napisz, jaki welon planujesz, chodzi mi o kolor czy welon chcesz koniecznie? jakos nie pasuje mi tutaj ja np zrezygnowalam proponowana tutaj dla Ciebie satynowa opaska w kolorze sukni pasuje jak najbardziej ![]() bedziesz mogla miec wlosy swobodne (lekki tapir by uniesc, jednak bez kokow etc, czego nie chcesz) - dopiecie welonu jest tutaj trudne do tego buty ze skory, nie satynowe etc suknie masz z atlasu, ktora jest ozdoba, blyszczy, reszta dodatkow musi byc wywazona, stonowana ma podkreslac Ciebie, a nie odwracac uwage kwiaty? hmmm to temat dziewiczy dla mnie, jeszcze nie zbadany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Planuje welon ![]() ![]() ![]() wiec fryzurka musi byc pod welon. zreszta mam nadzieje, ze ten kolor kosci sloniowej bedzie wygladal jak bialy... ![]() buty na pewno chce skorzane i nie takie typowe slubne z czubami. chce cos ladnego, z klasa. bizuterie chce... chce krysztalkowe dluuuugie kolczyki i bransoletke taka jak na zalaczonym zdjeciu... nie wiem jeszcze jak to bedsie wygladalo, ale sadze, ze wlasnie bedzie podkresllalo... jesli sie myle, to prosze mnie uswiadomic ![]()
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
cacharel^ a może jeśli chodzi o fryzurę to coś takiego...do kościoła można przypiąć welon a później zostaje ładny kwiatek lub wianek i idealnie nadają się do rozpuszczonych włosów
![]() Jeśli natomiast chodzi o biżuterię to na http://liwaczka.strona.pl/ znajdziesz trochę komplecików biżuterii ślubnej z którą ostatnio zaczęłam przygodę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
cacharel^ proszę Cię.. nie dawaj sobie tylko welonu na czubek głowy.. bo póxniej oglądając zdjęcia weselne możesz tego BARDZO żałować... ja też chcę mieć welon i bardziej naturalne upięcie włosów.. i znalazłam coś takiego.. co wyglada naturalnie i bez problemowo podepniesz welon
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Wydaje mi sie, ze moja suknia nie do konca dobrze by sie komponowala z wiankiem :/ kwiaty predzej, ale bardziej deliaktne... ale i tak sadze, ze nie.
Bede miec welon, wlosy naturalne, jakos podpiete, moze jakas spinka?
![]() |
#50 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Myślę, że nie musisz dawać żadnego kwiatka.. tylko upiąć włosy w sposób podobny jak na zdjęciach, gdyż wówczas welon bezproblemowo będziesz mogła dopiąć z tyłu głowy.. i będzie wyglądac do delikatnie i elegancko..
Ja właśnie w taki sposób chcę podpiąć włosy.. i nie zamierzam mieć żadnych kwiatków.. gdyż sam welon na głowie mi wystarczy.. Jednak gusty są różne i o nich się nie dyskutuje.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kwiatkow raczej nie chce. Zle bym sie czula. Jak przebrana osoba ![]() Bardzo podoba mi sie kolor sukien na zdjeciach, jest bialy? kurcze, tez bym chciala, zeby moja taka byla....
There is risk, there is pleasure... ![]() Edytowane przez cacharel^ Czas edycji: 2009-02-02 o 20:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
Piękna ta suknia, naprawdę. Satyna dodaje pewnego uroku. Z dodatków radziłabym Ci to co sama miałam, a więc perły. Z resztą zobacz na fotce czy taki styl Ci się podoba... niestety biżuterii zbytnio na niej nie widać, ale widać lekko fryzurę i być może wybierzesz podobny bukiet - od razu odradzam jednokolorowe kwiaty w kolorze ecru, bo się zleją z całością.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
To suknia z tafty w kolorze ecru połączonym z cappucino. Same ecru było dużo jaśniejsze i też bardzo ładnie się prezentowało.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Podciągam wątek
![]() A co powiecie o biżuterii??
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
Witam was dziewczynki!
![]() Jestem tu nową wizażanką i proszę Was o radę ![]() Kupiłam niedawno suknię i nie mam pojęcia jakie dodatki by do niej pasowały, na szyję jakis kwiat czy łańsuszek? suknia jest z tych skromniejszych wiec może dobrac cos bogatszego, czy raczej w tym samym skromniejszym tonie? ![]() I czy pasuje do niej szal na msze czy raczej bolerko? bo napewno bede miec welon. Tylko tez nie wiem czy bedzie do niej pasowac taki do ziemi z trenem czy mgielka do pasa? Z góry dziękuję za podpowiedzi ![]() A to moja suknia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:58.