|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jedno zdanie za duzo...
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Liczył na szybki numerek. A tu dziewczyna w zyciu faceta nie miala, wiec pewnie wymagałoby to wiecej podchodow niz zamierzał robic wobec ciebie.
Nie tworz niestworzonych histori do przelotnej znajomosci. Nie ten, bedzie inny. Ty jestes normalna.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
|
#33 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#34 | |
|
Buc
|
Cytat:
nic dodać i nic ująć.
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Zyczajnie szukał facet wrażeń...
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tu szok - dziewca ![]() Niestety obiły mi się o uczy takie opinie
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() taki mily, wszystko cudnie, a jak sie dowiedział, że jesteś dziewica to się wystraszył. moim zdaniem- 'olej gościa'
|
|
|
#40 |
|
Wtajemniczenie
|
a moze i macie racje, bo moi koledzy zawsze powtarzali, ze wiele by dali za jakoms dziewice;] i tak jakos mi sie skojarzylo, ale jak mysle o tym z perspektywy obcokrajowcow, ktorych znam, to zawsze szukali "dzikich", "chetnycj" i "latwych" dziewczyn na cos niezobowiazujacego
|
|
#41 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zreszta wtedy powinnas zapytac: A co mam pomyslec? I czemu? Ciekawe co by odpowiedzial. Mezczyzni dy nie maja zadnych zapedow najczesciej nie mowia nic. A ten od razu nie wiadomo z czego sie tlumaczy, a przy okazji zwraca na to uwage i porusza temat. Zapomnij o nim. Nie wart.
|
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
No tak, obcokrajowcy niestety czasami myślą, że w Polsze nie ma dziewic, wszystkie rozbuhane do czerwoności i tylko czekają
![]() Jak tak dalej pójdzie, daj sobie spokój. Po co tracić wianek z pierwszym lepszym?
|
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
ja sie zgodze z dziewczynami, chcial sie z Toba przespac i tyle, a, ze sie dowiedzial o Twoim niedoswiadczeniu w tych sprawach to dal sobie spokoj ( pewnie sie domyslil, ze nie jestes pierwsza lepsza)
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Rozeznanie
|
Podejrzewam, że chodzi o to, że skoro żadnemu do tej pory nie udało się autorki wątku "złamać" to on bym musiał tyyyyyle wysiłku w to włożyć, może jeszcze nie daj Boże kwiaty kupić, czy iść na więcej niż 2 randki.
![]() Też wyszło, że napisałam, ze jak nie dziewica to po 2 randkach się skusi, nie wymaga kwiatków itp. :P Ale wiadomo u dziewicy jeszcze zostaje strach, nieumiejętność itp. :P Nie wiem czy to dobrze ujęłam.
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrozumiałam. tylko to było tak mało zręcznie sformułowane, że sie powstrzymać nie mogłam ![]() ale oczywiście racja
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.wiecie co? ja już tyle razy przejechałam się na niedomówieniach,że dziś nie odpuszczam dopóki nie dowiem się prawdy.jeśli mi na kimś zależy to nie odpuszczam tak łatwo. |
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ha! Tylko co, jeśli autorka spyta "słuchaj, czy Ty po prostu chciałeś zaciągnąc mnie do łóżka i przez to pytałeś mnie o związki w moim kraju, a kiedy wyznałam ci ,że jestem dziewicą, to uciekłeś, bo nie chcesz niedoświadczonej", a faceta naprawdę ząb bolał ![]() ?Ale szczerze mówiąc podzielam zdanie większości . Sama miałam okazję spędzić dwa miesiące w UK i powiem Wam, że choć nie jestem w ogóle pruderyjna, to tamtejsze podrywy baaardzo mnie zaskakiwały...w mojej pracy miałam stały kontakt z ludźmi, więc niezbyt wiedziałam, co powiedzieć pewnym ciemnoskórym młodzieńcom, którzy po prostu podchodzili i pytali, czy ten wieczór spędzę u nich w domu. I zapewniali, że będzie mi dobrze . Po odmowie niewzruszony delikwent podchodził do mojej koleżanki, a potem do następnej :PChoć podejrzewam,że nie narodowość gra tu główną rolę- gdyby Polak zachował sie w ten sposób, moje odczucia byłyby takie same ;].
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#54 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A serio to Angielki jak sie bawia to bardzo duzo pija wiec i zasada "pij pij bedziesz latwiejsza" sprawdza sie. Pomadka ostatnio w watku o jednorazowych przygodach seksualnych napisala tak: Cytat:
to w nawiasie to moj przypis do cytatu Pomadki. Jak powinien on poprawnie wygladac? Ktos wie?
|
|
|
#55 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Absolutnie nie chcę na tej podstawie wydawać opinii na temat całego narodu- w końcu widziałam Polaków zachowujących się poniżej wszelkiej krytycznej- ale niestety, na takie jednostki trafiłam i takie miałam doświadczenia.Ale kiedy pisałam,że niezrażeni moja odmową szli do następnej dziewczyny, miałam na myśli Angielki, choć sprawiali wrażenie, że nie robi im to zbytniej różnicy..takie lokalne bydełko rozbijające się drogimi furami. Obiecują złote góry, czarują, słodzą...żyć nie umierać Kolezanki z pracy wyznawały mi po cichu, że mało kto się do tego przyznaje, ale Anglicy raczej są krytycznie do nich nastawieni. To tyle co wiem na ten temat
|
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wolę wiedzieć na 100 %,niż domyślać się i snuć przypuszczenia.życie pisze lepsze scenariusze,niż filmy. nie można oceniac wszystkiego przez pryzmat doświadczeń. nie każda zdardzona kobieta musi wierzyć,że każdy ją zdradzi,tak jak nie kazda ufająca ma przestać ufać. Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2009-01-28 o 17:31 |
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Potraktuj proszę pierwszą część mojej wypowiedzi z przymrużeniem oka, bo podzielam Twoje zdanie. Również uważam, że w większości przypadków lepsza najgorsza prawda niż łagodzące sytuację kłamstwa. Jednak sądzę,ze kazda z nas powinna wziąc pod uwagę jakieś tam doświadczenia, wiedzę itp. i być raczej przygotowana na brutalna prawdę, która jest bardziej prawdopodobna ( większość dziewczyn uważa,że facet chciał się zabawić), niż odsuwać od siebie tę myśl i łudzić sie, że może jednak jest inaczej. Oczywiście nie wykluczam,że może być inaczej, ale lepiej przygotować się na najgorsze- i wtedy odkrywać jak jest w rzeczywistości. Sądzę,ze dzięki wypowiedziom innych dziewczyn Autorka wie mniej więcej na czym stoi, a przynajmniej na czym może stać. Ale jak mówiłam, zgadzam się,że w takich przypadkach lepiej dociekać prawdy.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.