![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Claris jak tam weselno-ślubne plany? Nic się nie chwalisz
![]()
#33 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ahh a mi tż właśnie kupił tusz do rzęs na allegro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() edit chilanes zapodaj typy ![]() claris - ja też znam określenie charnął ![]() ![]() edit edit http://www.allegro.pl/item532340900_...ys_gratis.html mój tusz! ![]() Edytowane przez Aelitka Czas edycji: 2009-01-27 o 09:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Ale co mam pisać, to co już mamy to Wam pisałam, dalej martwa pustka, bo SESJA. Dopiero po niej będziemy szukać foto i video, to może wtedy będzie co opowiadać
![]() zresztą nie chcę opowiadać o wesołych rzeczach, jak ludzie naokoło doła mają (chilanes) przez rodziców ![]() Mykam już do durnej budy ![]() Justynko śliczne zdjęcia na nk, nie tylko to z bratem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
jak dla mnie możesz się powtarzać
![]() miłego dnia w budzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Ja wczoraj byłam na imprezce z koleżankami z grupy, żeby się odstresować po sesji trochę ![]() ![]() Claris nie marudziłam na sesje bo w tym semestrze była lekka i przyjemna ![]()
#37 |
Zakorzenienie
|
to ja też się melduje
![]() lecicie z tymi postami jak szalone ![]() Załączone zdjęcia: 1, 2 –moje faworyty zakochałam się z nich i nie wiem, który ładniejszy ![]() ![]() 3 – z rubinem, tez bardzo mi się podoba 4 – białe złoto szmaragd + brylanty – faworyt TŻ’ta ![]() Dzisiaj dużo się raczej udzielać nie będę, bo pewnie prześpię cały dzień, z tych całych nerwów odezwały się moje kochane Helikobakter’ki, bo mnie brzuch tak boli, że ledwo siedzę, tak to jest jak tatuś w genach przekazuje to, co ma w sobie najlepsze), więc proszę nie piszcie za dużo edit: bardziej się skłaniam do tego nr 1 bo jest taki wyjątkowy, oryginalny(przynajmniej dla mnie) i bardzo podoba mi się to połączenie białego z żółtym, takie przeplecione jak życie moje i TŻ'ta - taka tam moja głupawa teoria do tego pierścionka ![]()
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-01-27 o 09:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#38 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
faworyt tżta jest moim faworytem ![]() ![]() ![]() ehh z jednej strony to chciałabym już, potem nachodzą mnie myśli że może jednak jeszcze nie, a potem - że przecież co się zmieni, mieszkanie jakieś znajdziemy wspólne (albo o dżizas rodzice tż'ta kupią, już coś takiego słyszałam, nie wiem co o tym myśleć, moi raczej nie szarpną się na takie wsparcie....) i będzie fajnie ![]() ehhhhh wykopcie mnie do nauki!! ![]() edit do edita grape ![]() mi z tych dwóch Twoich też bardziej się pierwszy podoba ![]() ![]() Edytowane przez Aelitka Czas edycji: 2009-01-27 o 09:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A jeśli chodzi o pierścionki to mi równiez najbardziej podoba sie pierwszy ![]()
![]() |
#40 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Claris eee mną się nie ma co przejmować
![]() ![]() Mi ta cholerna choroba przejść nie chce ![]() ![]()
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
a czemu? heh U nas tak się mówi.
#43 |
Wtajemniczenie
|
no a u nas.. nie
![]() kuzynka to kuzynka, i tyle ![]() ![]() kiedyś przez to nawet zabawne sytuacje się pojawiały, mam koleżankę z sosnowca i ona zawsze mi opowiadała o swojej siostrze ![]() ![]() ale to było dawno.. teraz już wiem co to siostra/brat cioteczny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
ja właśnie nie lubię jak bardzo wystaje bo ja niezdarna jestem i bałabym się sie, że go gdzieś zaczepie i wyrwę albo coś w tym stylu, podobają mi się takie owszem ale jak wystają tylko troszkę, mnie ten ze szmaragdem też sie podoba ale jakoś tak nie do wszystkiego mi pasuje
![]() ![]() co do moich kochanych bakteriów - dobrze, że mam daleko teraz do mojej lekarki, bo pewnie kazałaby mi zrobić badania na ich poziom a później znowu by się na mnie patrzyła jak na kosmitę ![]() ![]() edit: ja na moją bratową mówię siostra, bo ona jest jedynaczką a zawsze chciała mieć rodzeństwo a mnie po 22 latach znudził sie brat, więc na jego własnym ślubie został brutalnie odtrącony przeze mnie, teraz się cieszę, bo nie wiedziałam, że tak fajnie jest mieć starszą siostrę, traktujemy i lubimy się naprawdę jak najlepsze siostrzane przyjaciółki, a że jesteśmy do siebie podobne to niektórzy myślą, że naprawdę jesteśmy siostrami, zresztą tyle teorii naszego pokrewieństwa(ja mój TŻ, mój brat i jego żona), co na ślubie mojego brata to chyba nigdzie nie słyszałam, ba nawet nie wiedziałam, że są takie możliwości ![]() edit2: Aelitka znowu jesteś konkretnie na czele ![]()
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-01-27 o 10:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Witam Zazdrośnice w ten senny dzień
![]() U mnie bez zmian. TŻ powiedział, że nie ma czasu dzwonic z pracy i że każdy w jego firmie na takim stanowisku ma ten sam problem. Więc powiedziałam, że ok, nie dzwonimy do siebie w pracy. Jak mamy się nie kontaktować, to chociaż niech to będzie legalny brak kontaktu ![]() A teraz jest tyle okazji do zaręczyn : moje urodziny, nasza rocznica, Walentynki. No cóż, może za rok... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
cóż.. wielcy ludzie tak mają
![]() a poważnie - nudy na pudy, nie mogę się na czytaniu skupić (nudne;/) to wpadam co chwila tutaj.... niech ktoś coś więcej zacznie pisać ![]() hm ja mam i siostrę, i brata ![]() ![]() ![]() ![]() edit carmelova, nielicz na takie okazje, to przecież takie banalne ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Aelitka Czas edycji: 2009-01-27 o 10:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Teraz mi się przypomniało, co mi wczoraj podsunęła kumpela, byłyśmy na zakupach i przy ladzie stały takie zwykłe lizaki, jedne były w kształcie serduszka a drugie w kształcie misiów. Ja stwierdziłam, że mój, TŻ na walentynki dostanie właśnie takiego lizakowego misia, bo na więcej nie zasługuje za to jak mnie traktuje a ona do mnie z hasłem „ eeee tam kup mu lepiej takie czerwone lizakowe serduszko i to jeszcze to pęknięte na pół (bo jedno właśnie takie było) to może do niego przemówi i się opamięta". Jak uważacie, dobry pomysł?
Oczywiście pytanie teoretyczne, wiem, że to by było przegięcie ![]() ![]()
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
![]()
jejku ale wy dużo piszecie już II część
![]() Witam ![]()
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U nas tez wszyscy mowia siostra i brat cioteczni ![]() Walentynki hmm ![]() ![]() aaaaaaaaaa wczoraj sie dowiedzialam, ze znajomi pobieraja sie 14 lutego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
A mój TŻ dwa dni temu z takim przerażeniem w oczach na mnie popatrzył, bo właśnie sobie przypomniał, że się zbliżają walentynki. Ja na nic szczególnego nie liczę, bo „ nie ma, kiedy Ci cos kupić, jeszcze żebym miał jakiś pomysł a tu ani pomysłu ani czasu żeby go zrealizować” - jak on to stwierdził. Pewnie obejrzymy jakiś film na kompie i pójdziemy spać jak w normalny dzień
![]() Biska - dziękuję w imieniu TŻ'ta, ale dziwne jest to, że im więcej patrze na ten pierścionek ze szmaragdem tym bardziej mi się podoba ![]()
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Grapefrutko, oj skad ja to tak doskonale znam
![]() ![]() ![]() ![]() Dlatego rozsadek mi podpowiada, ze skoro zawsze tak bylo to niby dlaczego tym razem mialo by sie cos zmienic i nagle TŻ postanowi zrobic mi niespodzianke z pierscionkiem ![]() No ale z drugiej strony nigdy nie mow nigdy ![]() Jednak ja nakrecac sie nie bede ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() czeeść.. co tam u ciebie, hm? ![]() Cytat:
![]() ![]() co do sióstr ciotecznych - to zależy od regionu w którym się mieszka, ale zauważyłam, że ci, co słyszeli i rodzeństwie ciotecznym określeniu "kuzyn" też znają - a w drugą stronę to nie zawsze działa! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() grape, pewnie że coraz bardziej się podoba bo śliczny jest! ![]() ha, widzicie, wycwaniłam się i teraz nie odpowiadam na każdego posta, tylko hurtowo! w końcu ktoś mnie przegoni ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Biska u nas też się mówi siostra i brat cioteczny. A tu w Krakowie wszyscy się dziwią
![]() Aelitka no ba! oczywiście że na nic nie liczę. Te okazje są przeciez taaaaaakie oklepane ;-) Grapefrutka daj mu lizaka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
też ostatnio całymi dniami siedzę przy kompie ale czasem nie odpisuje z czystego lenistwa ![]() edit: kupiłam sobie wczoraj fajną sukieneczkę więc dla niego prezentem będzie to że mnie w niej zobaczy i musi mu to wystarczyć a nad lizakiem jeszcze się zastanowię ![]()
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-01-27 o 11:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#55 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja to chyba gaduła jestem, nie mam się do kogo odezwać w mieszkaniu (moja współ ambitnie pracuje, ha ha) to wyżywam się na forum ![]() pokaż sukienkę!!!! ![]() ja nic jeszcze nie planuję na walę-tynki, myślę że prezenciki odpadają, nie mam pojęcia czy coś sobie kupowaliśmy rok temu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też bardzo lubię z nim gdzieś wyjechać i spędzić trochę czasu aktywnie na świerzym powietrzu, ale to tez musze sobie sama załatwić i zorganizować. Tak bardzo mi się tęskni za górami....... edit: zdjęcie kiecki musiałabym zrobić a mi się przebierać nie chce, leń jestem, ale później na pewno wrzucę, taki tam kolorowy cudak ![]()
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-01-27 o 12:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#57 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to jedziemy na tym samym wózku ![]() ![]() ![]() ostatnio nawet jak byliśmy u znajomych to w rozmowie pojawił się taki temat, koledzy byli zszokowani że mój taki lewy w tej kwestii ![]() ![]() hihi teraz za to tusz będę mieć do rzęs ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
a mój tam się tym nie przejmuje że nie zna mojego rozmiaru ani wymiarów, ostatnio kupiliśmy sobie centymetr bo był mi potrzebny to żartował że może wkońcu pozna moje wymiary i co? podałam mu wszystkie a on na drugi dzień już nie pamiętał bo tak go to interesowało
![]()
![]() |
#59 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() witamy, witam ![]() koleżanka widzę ostatnio coraz bardziej zaciesza ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() btw. u nas wszyscy mówią "kuzyn, kuzynka" Cytat:
![]() Cytat:
![]() Powiem Ci, że jestem próżna i lubię podarunki ![]() Co do prezentów to.. Ja dostałam kiedyś bieliznę taką "słitaśną" hihi z falbankami takimi :P galoty na święta, ale za duże, bo XXL ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
łooo ile już naskrobałyście
![]() Claris z tymi chorobami nie ma żartów. w sobote rano byłam zdrowa a popołudniu miałam już prawie 40 na termometrze. byłam u dwóhc lekarzy z czego dopiero wczoraj 2 dal mi antybiotyk i jest lepiej. ale co jest najlepsze w tym wszytskim.. moj TŻ czuwał cała noc przy moim łóżku robiąc mi okłady zimne na gorączkę i głąszcząc takiego zdechlaka. bardzo się ucieszyłam bo przez tą sesje jego nie ma na nic czasu. hihihi teraz mam radość z tak prostej rzeczy do końca dnia i jeszcze więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.