jaki pyszny rosół z kury co znosi złote jajka!!! - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2004-07-10, 01:36   #31
orz
Raczkowanie

GG do orz
Re: jaki pyszny rosół z kury co znosi złote jajka!!!

ten temat jest odpowiedzia na pytanie: "Czy wojny wywoluja mezczyzni czy tez kobiety?" heh, nie rozumiem calego tego problemu, ktos sie na kogos wypial bo "ma za duzo pieniedzy" ktos inny nazwal kogos bez powodu "stara ☠☠☠☠a". ehh tak sobie wchodze na stronke raz na dwa tygodnie i jakos nie trafilem na dzien jeszcze zaden zeby nie bylo tematu z klotnia, ale o co te klotnie? o dupe Maryni za przeproszeniem, czy to taki wielki problem ze ktos ma inne zdanie? albo ze "odchodzi" ze stronki bo nie odpowiada innym uzytkownikom? stronek w necie pare ladnych milionow i na zadnej z nich "nikt nikogo pod pistoletem nie trzyma" i powinno sie "siedziec z prawdziwa przyjemnoscia" (ciekawe ktora z pań sie skapnie skad ten cytat ) przerabialem takie odejscia juz bo sam moderuje sobie forum internetwoe i z przykroscia musze stwierdzic ze na forum za klotnie odpowiedzialni sa wlasnie moderatorzy, brak reakcji doprowadza do takich idiotycznych sporow o nie wiadomo co. bo nikt mi nie wmowi ze cala ta wasza klotnia ma jakis wiekszy sens...
eh kobitki, zachowujecie sie jak przedszkolaki, takimi sporami same sobie wprowadzacie nerwowa atmosfere i zniechecacie ludzi do stronki, a to dzieki ludziom stronka "zyje". jaki wniosek? same zabijacie to co "kochacie". w sumie nic nowego :P

ps- do osoby ktora rozsyla pocztowki z watpliwie madrymi tekstami, nie mysl ze na internecie pozostajesz anonimowy/a, nadawce jest znalezc latwiej niz ci sie zdaje, facet za cos takiego dostalby po gebie... a ty narazasz sie na odwet(oczywiscie mam andzieje ze takowy nie nastapi): od zapchania skrzynki mailowej do podrzucenia trojana ktory moze nawet spalic ci komputerek. a wtedy pozostanie ci juz tylko rozyslanie pocztowek tradycyjna droga, ale czy nie szkoda na to czasu i pieniedzy?
orz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-07-10, 03:58   #32
mala-czarna
Rozeznanie

GG do mala-czarna

Grażyna napisał(a):
> Witam!
> no to super!! ja jak zwykle się dowiaduję ostatnia ze byłam gorącym tematem!!
(...)

Ale... O so chodzi...?
Ja akurat nie czytałam wspomnianego wątku z sierpnia ubiegłego roku, ale kompletnie nie rozumiem, jak można mieć pretensje, że Grażynka nie zna (bo pewnie nie miała potrzeby używać) wszystkich dostępnych na rynku kosmetyków fryzjerskich??? (o to poszło?)
Dlaczego nikt nie ma o to pretensji do naszych wizażowych doradców kosmetycznych, czyli Basi i Beatki???
Wielokrotnie, pytane o jakiś kosmetyk, odpowiadały, że nie używały osobiście lub też w ogóle nie słyszały, ale mogą coś o nim powiedzieć na podstawie składu - i jakoś nigdy nikt nie zarzucał im z tego powodu niekompetencji!
Pomijam już fakt, że Grażynka jest wspaniałym fachowcem, który swoim strzyżeniem dogodził nawet mojemu - grymaśnemu ostatnimi czasy (ciąża??? ) ślubnemu (że i mnie - to już pisałam w lutym) i która zawsze potrafi doradzić odpowiednią pielęgnację włosków.
Poza tym Grażynka jest tak sympatyczną osobą i z takim zapałem i oddaniem pracuje, że po prostu WIDAĆ, że kocha to, co robi a to naprawdę jest rzadkością i ja bardzo to cenię.
Poza tym dla mnie o wiele większe znaczenie mają "ogólne" rady typu "używaj szamponu do włosów tłustych a odżywki do farbowanych" aniżeli konkretne sypanie markami i nazwami produktów - jakoś nieufnie podeszłabym do takiej reklamy i pewności, że akurat ten a nie inny produkt będzie mi służył - przecież to głupota.
Jeden raz w życiu byłam u fryzjerki, która przed strzyżeniem umyła mi włosy Timoteiem i - Boże! - nigdy więcej!!!
Ja tam się cieszę, że Gaga nie zna detalicznych produktów do pielęgnacji włosków.

Grażynko, naprawdę, nie powinnaś się przejmować!

P.S. A ja już dzień po terminie...
mala-czarna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-07-10, 05:02   #33
Liluu
Raczkowanie

GG do Liluu

Az przykro sie robi czytajac te posty. Nigdy nie bralam udzialu w zadnej dyskusji, wole stac na boku i sie przypatrywac. Serce sie lamie, patrzac jak ludzie potrafia byc zawistni. Widzac, ze komus lepiej sie powodzi, sa w stanie ukamienowac zywcem i zatruc swoim zadlem goryczy.
Agnieszka, Grazynka i Cale Grono Moderatorow robi cudowna robote, gdzie bysmy sie podzialy??? Sama jestem daleko, daleko od domu, a Wizaz jest czastka mojego "starego swiata", wystarczy ze wlacze komputer i juz sie robi cieplej na serduchu.
Mylic sie, jest cecha ludzka i kazdy popelnia bledy. Czasami wieksze, czasami mniejsze, nie mozna w nieskonczonosc walkowac tematu, urazajac coraz to nowe osoby.Tyle jest zla na swiecie, wiec po co robic jeszcze wirtualne zlo???
Liluu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-07-10, 07:10   #34
gaga
Zakorzenienie

GG do gaga

mała -czarna!!
tzrymam kciuki!! tak to jest ztymi dziusiami!dorze mu u Ciebie!!
i dzieki!!
natychmiast!!!!daj znać jak juz bdzie po wszystkim!!
Stary 2004-07-10, 08:35   #35
Lee
Wtajemniczenie

Aga,
unies wysoko czółko
Po raz kolejny pokazałaś swoim spokojnym, zrównoważonym postem, że nic ani nikt nie jest w stanie zniszczyć Ciebie ani Twojego dziecka (wizaż.pl)
Jesteśmy z Tobą!!!
Stary 2004-07-10, 09:58   #36
Camilla
Zakorzenienie

Nie chciałam nić pisać, ale muszę, bo jak zobaczyłam jaką Aga dostała kartkę to aż mi gul skoczył.
Zacznę od tego, że wizaz.pl to kawał dobrej roboty, lata pracy i wysiłku moderatorów.Dziwie się że osoby które odeszły nie potrafiły tego docenić? Niech ktoś sam spróbuje stworzyć taką stronę, czuwać nad nią, ulepszać, dbać o to żeby się ciągle rozwijała...Heee..wcale to nie jest łatwe no nie?Osoby, które ją tworzą mają też swoje zawody i poświęcaja jej z pewnością swój wolny czas.
Dziewczyny weźcie pod uwage fakt, że moderatorzy to są też ludzie i mają również prawo się mylić, z tą "aferą" dotyczącą Coralin to przepraszali wielokrotnie, mimo to wiele wizażanek (których wypowiedzi i oceny na KW bardzo lubiłam) strzeliło fochy i odeszło. A co Aga i Zło mieli jeszcze zrobić żeby zadowolić obrażone? Rozedrzeć szaty, posypać włosy popiołem i kajać się w nieskończoność? Dziewczyny chyba jesteśmy dorosłe?
Nikt nikomu nie kazał opuszczać wizazu i nikt tutaj nikogo nie trzyma na siłę.Nie ma ludzi niezastąpionych, odeszły jedne przyjdą drugie, trudno się mówi, a życie toczy się dalej ...
I również dziwię się Beliczkowi, że napada tutaj na inne osoby typu Lejka, Babcia, Grażynka.Nie każdy musi tutaj lubić każdego, ale sorry skoro Beliczek był zbulwersowany tym jak potraktowano Coralin, to dlaczego zaczął ubliżac innym?I to wcale nie znając dobrze tych osób lub podważając kompetencje Grażynki?
Dodam jeszcze że z pewności jeszcze długo się nie rozstanę ze stroną wizażu bo moim zdaniem żadna inna (polska) stronka wam nie dorównuje (to jest moje subiektywne zdanie) i Aga nie martw się tą kartką,każdy jest mądry przez internet, ciekawa jestem czy na żywo ta sosoba miałaby odwagę powiedzieć Ci to w twarz co napisała.Z pewnością nie.. Zrobiłaś wraz z innymi kawał dobrej roboty, gratuluję i życzę dalszych sukcesów, dlaszego rozwijania się.
Aha dodam jeszcze że nie spotkałam się jeszcze na tym portalu (jestem tutaj prawie 2 lata) z tzw. lizydupstwem, a raczej z miłą atmosferą (mimo czasem zdarzających się kłótni)i fachowymi poradami.
Ufff no to się wypisałam.
Życzę wszystkim miłego dnia
Kamila

jesteśmy razem

Camilla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-07-10, 10:26   #37
Ines1985
Zakorzenienie

W 100% zgadzam sie z Kamila, napisala chyba wszystko co sama mysle na ten temat
Mialam sie nie odzywac w tym wątku ale juz trudno znosic ta atmosfere i pomijac to wszystko milczeniem.
Po tym wszystkim co przeczytalam moge stwierdzic ze istnieje podzial na wizazanki lepsze (wazniejsze ) i gorsze (te mniej wazne). Kryterium wyznaczajacym ten podzial sa chyba oceny na KWC. I wlasnie od tych ocen zaczela sie cala afera... Ja czytajac recenzje nie zwracam uwagi na to kto je pisze i dlatego nie zapadlo mi w pamiec kto pisal dobre opinie a kto zle i kto ile ich ma na koncie. Oraz jakie sa ceny ocenianych kosmetykow... Po cichu licze tez na to ze mnie nikt nie ocenia pod tym katem gdyz ja na drogie kosmetyki (oraz na duze ich ilosci) nie mam pieniedzy.
Stwierdzenie ze z wizazu odchodza najlepsze wizazanki jest bardzo subiektywne. I krzywdzace dla wielu innych dziewczyn. Ja np Diorka nie uwazam za najlepsza wizazanke tylko dlatego ze oceniala duzo i rzeczowo. I drogie kosmetyki. Tak jak juz napisalam to nie ma dla mnie znaczenia! Liczy sie ilosc recenzji i to co jest w nich napisane a nie to kto je pisal... Dlatego wazna jest kazda wizazanka i mysle ze wszystkie sa rowne.
Te które odeszły zawsze moga wrocic. To jest ich indywidualna sprawa i nie ma sensu robic z tego takiej afery i sie obrażać.
A kartka która dostala Aga... To jest szczyt pospolitego chamstwa. Kojarzy mi sie to z dziecmi w podstawowce ktore nie widza innego sposobu wymiany zdan niz bezpodstawne wyzwiska. Na miejscu tej osoby spalilabym sie ze wstydu na sama mysl co zrobilam. To naprawde zalosne.
A swoja droga... smutno mi jak patrze na to wszystko co sie porobilo. Ja myslalam ze na wizazu sa same fajne dziewczyny, zawsze chetne doradzic, nie szukajace konfliktów, sympatyczne... A okazuje sie ze wsrod nas sa czarne owce sklonne do takich wybrykow jak ten zalosny w kierunku Agi. Jak mozna tak nie szanowac pracy (i to jak wspanialej pracy) innych ludzi. Brak słów.

"Nudny włazidup" - Ines1985

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2004-07-10, 10:47   #38
Camilla
Zakorzenienie

Ines1985 napisał(a):
> Ja czytajac recenzje nie zwracam uwagi na to kto je pisze i dlatego nie zapadlo mi w pamiec kto pisal dobre opinie a kto zle i kto ile ich ma na koncie. Oraz jakie sa ceny ocenianych kosmetykow...
Masz rację, ja też nigdy nie zwracałam uwagi, kto ocenia kosmetyk tylko na treść no i jednak na cene bo nie stać mnie na te z górnej półki, a odkryłam dzięki temu świetne i niedrogie kosmetyki
> Stwierdzenie ze z wizazu odchodza najlepsze wizazanki jest bardzo subiektywne. I krzywdzace dla wielu innych dziewczyn.
Również się zgadzam, na KWC kosmetyki ocenia bardzo dużo dziewczyn, nie wszystkie są super aktywne na forum,ale również one miały (mają) swój wkład w KWC
> Te które odeszły zawsze moga wrocic. To jest ich indywidualna sprawa i nie ma sensu robic z tego takiej afery i sie obrażać.
Dokładnie, to przecież strona internetowa, nikomu nie zablokowano dostępu, może jak pierwsze emocje opadną, to dziewczyny powoli zaczną wracać, no ale to ich indywidualna sprawa.
Pozdrawiam

jesteśmy razem

Camilla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-07-10, 11:04   #39
mala-czarna
Rozeznanie

GG do mala-czarna

Grażyna napisał(a):
>
> mała -czarna!!
> tzrymam kciuki!! tak to jest ztymi dziusiami!dorze mu u Ciebie!!
> i dzieki!!
> natychmiast!!!!daj znać jak juz bdzie po wszystkim!!

Dam znać na pewno.
A dobrze mu faktycznie - nawet lekarz mówi, że ma wyjątkowo dużo miejsca i wód.
No cóż - w końcu to facet - wygodnie mu, to pupy nie rusza.
Niemniej jeśli sam sie nie wyniesie, to i tak w ciągu jakichś 10 dni dostanie nakaz eksmisji.
mala-czarna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-07-10, 11:13   #40
MoniaK
Zakorzenienie

Cóż, dziewczyny wszystko już powiedziały i nie będę się rozpisywać na temat jak przykro się czyta takie "dyskusje"
Gdy zobaczyłam kartkę, którą Aga wkleiła powiem szczerze że mnie zatkało, bo nie wyobrażałam sobie że można coś takiego napisać. Nie mam słów na takie chamstwo, ale jak już chyba Dominika wspomniała można to uznać za komplement
Dajmy sobie już spokój z rozstrząsaniem kto zawinił, kto zrobił źle, bo to nie ma sensu a atmosfera cały czas jest nieciekawa.
Szkoda że niektóre wizażanki odeszły, będzie mi brakować ich opinii i rad, ale mówi się trudno. Widocznie tak miało być; chciały odejść to odeszły i nie ma sensu tego roztrząsać To tylko strona internetowa i dajmy sobie trochę luzu
Dziwi mnie tylko fakt zniszczenia ocen w KW, bo to trochę dziecinne. Bardzo lubiłam czytać oceny Diorka, ale przecież nie tylko ona oceniała górnopółkowe kosmetyki i przyrównanie jej do "kury znoszącej złote jajka" jest przesadą. Przecież są także inne wizażanki i ich oceny także są rzeczowe i ciekawe.
Pozdrawiam całą redakcję i podziwiam za świetną robotę włożoną w wizaż
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-07-10, 11:49   #41
Ananke
Rozeznanie

a ja myślałam, że to jakiś kulinarny wątek i zdziwiłam się, że aż tyle osób lubi rosół. Ja wolę grzybową.
Ananke jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2004-07-10, 11:57   #42
Ines1985
Zakorzenienie

Ananke napisał(a):
> a ja myślałam, że to jakiś kulinarny wątek i zdziwiłam się, że aż tyle osób lubi rosół. Ja wolę grzybową.

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-07-10, 17:02   #43
oceania
Rozeznanie

GG do oceania

slonko napisał(a):
> Gdy zobaczyłam kartkę, którą Aga wkleiła powiem szczerze że mnie zatkało, bo nie wyobrażałam sobie że można coś takiego napisać. Nie mam słów na takie chamstwo, ale jak już chyba Dominika wspomniała można to uznać za komplement

Monia - podpisuję sie pod wszystkim co powiedziałaś
oceania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-07-10, 17:16   #44
Komanka
Rozeznanie

Re: "najlepsze" wizażanki :( / Aguśka, don't worry!!!!

Agnieszko, nie przejmuj się !!! Rób, co robisz, mnie się to podoba. Jestem na wizazu 3 lata, mniej się udzielam, bo mniej mam wolnego czasu, ale sniadanko przy wizazu to podstawa Głowa do góry !
<center>

Komanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-07-10, 18:21   #45
Nutka
Nutka nie gryzie!

Re: "najlepsze" wizażanki :(

Jednak sie odezwę ..nie chcę się rozpisywać i udowadniać racji - bo wszystko tu zostalo już napisane.

Piszę tylko po to aby tym postem zdecydowanie poprzeć Agnieszke i nasz Wizaż !!!! jestem tu na tyle dlugo , że z całą odpowiedzialnością mogę to zrobić!!!

Włazidupa -Nutka

_________________________ _________________________ _
_________________________ _________________________ _

WYSZUKIWARKA nie gryzie

Nutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-07-10, 21:29   #46
Vulgata
Gość

Re: "najlepsze" wizażanki :( Do Pani Agi

Pani Agnieszko, to że dziś piszę, nie muszę udawadniać, że czynię to dla Pani, Wizażu i wielu wspaniałych Wizażanek. Bo Pani o tym wie. Publicznie, tylko dla Pani, powtarzam znany Pani tekst. Głowa do góry. Wiem, że to boli. Wyobrażam sobie rozgoryczenie w Pani sercu. Lecz sa ludzie ktorzy będą docenią i doceniaja to, co Pani zrobiła. Ja z punktu widzenia "społecznika"- i to wiekiem starszego, mogę wyobrazić sobie stan emocjonalny z jakim się Pani boryka. Lecz...Nic to. Ja też "usunęłam" się w cień, przyczyny Pani zna. Lecz zostałam na Wizażu. Dla kogo?- Pani wie. Wśród wymienionych podałam, że dla samej siebie też. I dalej recenzuję, lepiej lub gorzej, dalej zgłaszam, a może z czasem.....gdy minie też gorycz i stan upokorzenia dokonany przez zgoła obce osoby, może pomału zacznę wracać. Jest tyle wspaniałych postaci na Wizazu, przeogromna wiedza, możliwośc korzystania z niej że nie warto, ani Pani, a mnie tymbardziej poddawać się. Przesłane "pozdrowienia" dobitnie potwierdzaja moją tezę, jak ciężko zapanować nad grupą bez kontaktu bezpośredniego. Lecz na łączu internetowym / a szkoda/ tak bywa. Spokojnie niech Pani czyni swoje, pozdrowionka spali. Może kilka dni odpoczynku? Serdecznie pozdrawiam. VULGATA
Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-07-10, 21:49   #47
Beata
Przyjaciółka Wizażu

Re: "najlepsze" wizażanki :( Do Pani Agi

Aguś , nie przejmuj się tym ,to zawiść i zazdrość - a takie teksty tylko świadczą o tym jak bardzo kogoś boli popularność Wizaż.pl - sama wiesz najlepiej ,że Wizaż nie zniknie - za dużo pracy włożyliśmy w to Ty ,ja ,Piotr i kilka innych osób.Wizaż.pl jest najlepszy i nadal taki będzie. Ja jak tylko uporam się z moimi obowiązkami obiecuję nowe artykuły o kosmetyce i na pewno będę odpowiadać na forum.Głowa do góry i myśl nad tym co jeszcze zrobić na Wizaż.pl tak aby jeszcze bardziej skręcało wszystkie zazdrosne ,zawistne ,nieprzychylne Wizażowi osoby. Nie martw się - od początku istnienia jesteśmy najlepsi i tak będzie ZAWSZE !

www.ocean-urody.pl
Zapraszamy na kursy i szkolenia:kosmetyka,
fryzjerstwo,masaż,makijaż ,
paznokcie w Szczecinie
Beata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-07-10, 22:19   #48
Gosiabie
Rozeznanie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Gosiabie GG do Gosiabie Wyślij wiadomość przez Yahoo do Gosiabie

Jejku, jejku, a wszystko dlatego, że jedna pannica zachowała się jak rozwydrzony smark.
Szanowałam kiedys Diorka, była rzeczowa, konkretna i Jej obecność wiele wnosiła. Teraz mogę powiedzieć, że z żenadą patrzę na to co zrobiła owa "kura znosząca złote jajka". Dla mnie te jajka sa już mocnoo zaśmiardłe, a nie złote.
Nie mam pretensji czy żalu, że nie chce tu bywać z Nami. Jest doroslą osóbką. Za to sposób w jaki odeszła, hmm, tylko pogratulować.
Mam do Niej żal za to, że zrobiła to bez cienia klasy, obrażając, robiąc zamieszanie, szum, podziały.
Tylko dlaczego? Bo się nudziła, bo chciała cyrku.Śmiem twierdzić, że SAMA SPROWOKOWAŁA NA SIŁE CAŁA RESZTE WYDARZEŃ. I PEWNO MIAŁA W TYM JAKIŚ CEL.
Bo nic nie bierze się z niczego. Nikt Jej tu nie wyrzucał. To Ona zniszczyła najpierw coś i dopiero to coś spowodowało całą lawinę komentarzy, dalszych spekulacji.
Jak miała zachowac się Redakcja? Chwalić? Według Ciebie Beliczku powinno sie popierać kogos kto niszczy "coś", choćby recenzje? Kto sieje destrukcję?
Mogła Diorek załatwic to inaczej, nie w tak prostacki, dziecinny wręcz sposób. Ale rozumiem, że wg Ciebie Jej wolno, a Redakcja i Inni Odwiedzający mają chwalić i kochac takiego "trojana"?
Też kiedyś nie byłam w stanie powiedziec komuś prosto w oczy: słuchaj nie podoba mi się to a to. Uważam , że robisz źle, etc. Asertywności nauczyłam się niedawno i powiem Wam, że w dzisiejszym świecie zginęłabym bez tej wiedzy.
Portal jest własnoscia pewnych ludzi i uszanujmy to. Przebywając tu godzimy sie na warunki przez nich określone.
Nie ma w tym nic zdrożnego.
Dobre maniery dotyczą Nas wszystkich, nie tylko Redakcji.
Pozdrawiam
Gosiabie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-07-11, 11:16   #49
Halszka
Rozeznanie

GG do Halszka

Przejrzałam ten wątek, w trakcie nasunęło się pytanie adresowane do niektórych osób - Ludzie, czy wy naprawdę nie macie poważniejszych problemów, problemów prawdziwych, życiowych? Jeżeli tak, to można wam tylko pozazdrościć...
A to co spotkało Agnieszkę - za każdym razem nie przestaje dziwić świadomość istnienia ludzi małych, głupich, niewyobrażalnie pustych i zawistnych. "Atmosfera" na Wizażu coraz częściej schodzi znacznie poniżej poziomu, a inicjowane dyskusje bywają żenujące. Nie ma chyba sensu apelować do rozsądku osób, które najwyraźniej go nie mają.
Pozdrawiam pozostałe
Halszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2004-07-11, 16:18   #50
201608040942
Konto usunięte

orz ciesze yie ze cos takiego napisales, no moje slowa. Wyreczyles mnie, ja tez pare razy mialam inne zadnie niz inni i zostalam zrownana do parteru. Teraz staram sie nie wychylac i przemyslam 100 razy sprawe zanim napisze bo nie chce byc znow zle zrozumiana i denerwuja mnie potem te klotnie. Niby nie zwracam uwagi ale jakos w srodku telepie. Juz raz to napisalam co zropetalo woje, ale to tylko internet i nie warto sie ☠☠☠☠☠☠☠ami przejmowac.
201608040942 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-07-11, 18:01   #51
pikusia
Raczkowanie

Nie będę odnosić się do wątku, bo jak to mówią- szkoda nafty. Stare "gwiazdy" się poobrażały, ich strata.

Ale jest to dobra okazja, żeby podziękować Tobie, Agnieszko i całej ekipie dowodzącej oraz doradzającej , wszystkim aktywnym Wizażankom za to, że jesteście.
Nie będę sie rozpisywać jak miło się tu spędza czas, bo wszystkie Dziewczyny wiedzą. Dzięki Waszym radom skwapliwie wykorzystywanym przeze mnie ( a co tam, pochwalę się) nie mogę opędzić się od komplementów. Zresztą sama stwierdzam, że nauczyłam się pięknie wyglądać. A co może tak dowartościowywać kobietę...spęłnioną, dodam, pod innymi względami.
Jestem jedną z nowych Wizażanek. Nie mam z tego powodu kompleksów. Będę tu zagłądać zawsze, gdy serce zatęskni .
I niech mnie stąd kto wygoni! ( no, czasami synek)
pikusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-12-15, 14:31   #52
sarenka
Zakorzenienie

-

WESOŁYCH ŚWIĄT!
sarenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości