![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymienię perfumy
Interesowałby mnie: Diorskin Poudre Shimmer Amber 002 z małym 5% ubytkiem, z welurowym woreczkiem i pudełkiem albo róż Chanel Joues Contraste nr 44 Narcisse użyty 2-3 razy z welurowym etui i pudełkiem ... a najchętniej oba na raz ![]()
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jesteś zachłanna ![]() ![]() Przejrzałam jeszcze raz Twoje propozycje i niestety poza PWL nic nie znalazłam. Szkoda, że już nie ma Shalimara ![]() I wstępnie propnuję za Pure White Linen róż Narcisse ![]() ![]() A może masz coś jeszcze w zanadrzu za shimmera ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#35 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Niestety z Twoich muszmieciów nic nie mam... Jeszcze przejrzę dokładnie w domu i może znajdę coś na pokuszenie.. ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
witam jestem nowicjusza jesli chodzi o wymianke wiec jesli umiescilam swoj watek nie tu gdzie trzeba to nie zloscie sie tylko czekam na wskazowki i rady za ktore z gory dziekuje
![]() oto co mam na wymianke: VERSACE Baby Rose Jeans eau de toilette 50 ml zuzycie jak na zdjeciu do tego puszka- opakowanie ESCADA Into the blue nowe eau du parfum 50 ml psikniete max 2 razy ISABELLA ROSSELLINI Daring eau du perfum 75 ml zuzycie jak na zdjeciu GIVENCHY AMARIGE 50 ML eau de toilette DAVIDOFF COOL WATER 30 ml eau de toilette MOJA LISTA ZYCZEN: Nina Ricci, Les Belles Almond Amour Nina Ricci, Belle de Minuit jesli ktoras z was ma te zapach to odezwijcie sie dzieczyny mam mnostwo kosmetykow do wymiany w miare dostepnosci czasu zrobie dokladke |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Witaj,
na targowisku Kosmetyki znajdź w narzędziach forum zakładkę "załóż nowy wątek" i jako pierwszy post wpisz swoje ogłoszenie wymiankowe. Nowemu wątkowi nadajesz tytuł np.: "wymienię perfumy" czy jak tam wymyślisz. Do każdej wiadomości możesz dodać max. 3 fotki - warto je najpierw przygotować. Pozdrawiam i życzę udanych wymianek ![]()
![]() |
#38 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam próbkę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Próbek firmowych oczywiście nie było, ale sprzedawczyni zrobiła mi z testera ![]()
![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
Witaj, interesuje mnie L'air du temps, na wymianę mogę zaproponować: Trussardi Bianco 65/75 ml nowe, z kartonikiem, Hugo Boss Femme 45/50 ml, też nowe, ale bez kartonika. Różnice pojemności mogłabym wyrównać np. miniaturkami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Cześć, miałabym chrapkę na:
2. Britney Spears - Curious EDP 15/50 ml 8. Christian Dior - Miss Dior EDT 80/100 ml - tester bez nakrywki Znajdziesz coś w moich zapasach? Serdecznie, Mintle |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wymienionych przez Ciebie zapachów nie znam, ale poszperam na KWC i moze po pracy wpadnę do perfumerii.. Interesują mnie też miniaturki, bo to "konik" mojej mamy, więc może napisz mi co masz z miniaturek ![]() Pozdrawiam ---------- Napisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
![]() miracle so magic i anais anais 28/30ml. Tylko czy miracle jeszcze aktualne, i jaka jest jego pojemność, bo w wątku nie unało mi się doczytać? Pozdrawiam EDIT: doczytałam że Miracle już poleciało...
WYMIENIĘ Edytowane przez malekssandra Czas edycji: 2009-02-20 o 09:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrze, trochę w ciemno ![]() Nina Ricci - L'air du Temps EDT 95/100 ml w kartoniku za Trussardi Bianco 65/75 ml nowe, z kartonikiem Gieffeffe Gianfranco Ferre 5 ml Miss Jaguar 5 ml Oryginalne próbki, pełne: Amour Kenzo edp próbka z atomizerem Noa odlewka w atomizerku 2 ml Co Ty na to? Jeżeli tak, to czekam na PW ![]()
![]() |
![]() |
#49 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
![]() Przyznaję się bez bicia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie ma problemu ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#56 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hmm, u Ciebie w wątku pisałaś o max odlewce 20 ml... Opium u mnie we flaszce troszke wiecej. Jak nic nie znajdę w domu, to jestem skłonna zakupić na Allegro atomizer i Tobie wysłac.
![]() |
![]() |
#57 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zadomowienie
|
15. Givenchy Hot Couture 30ml - nie jestem pewna czy oddam
![]() 5. Versace Bright Crystal EDT 30m ok 27 Polecę do Sephory sprawdzić zapachy ![]() ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Cytat:
Indiaminko, jestem bardzo zainteresowana ![]()
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Givenchy mam z wymiany,no i niestety na Twoja niekorzysc pewnie,podobaja mi sie,tak wiec ich nie wymienie
![]() ![]() Versace jeszcze jestem w stanie oddac |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.