![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Szczupłe uda
co do tej banki chinskiej. ja kompletnie sie na tym nie znam i moze moje pytanie wyda sie komus głupie ale tak z ciekawosc czy to mogly by byc takie zwykle banki? ktore stosuje sie przy chorobie?
Nie rezygnuj z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu... Czas i tak upłynie... Ból jest przemijający... Ale skutki rezygnacji pozostają na całe życie... Problemem w moim życiu i w życiu innych ludzi nie jest brak wiedzy co zrobić... Ale brak robienia tego...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
no ja wlasnie mam takie, tylko gumowe
![]() a jesli mowisz o szklanych, to hmm ciezko moze byc. ![]()
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
tak sobie czytam ten wątek, bo też zaczęłam walkę z udami. Ja przez jakies 2 tygodnie schudłam w udzie 1cm-1,5cm
Ćwiczę na steperze przez 45 min bez żadnej przerwy co drugi dzień lub codziennie, slyszałam ze dopiero po 15 minutach organizam zaczyna spalać tłuszczyk no i że najlepiej wykonwać dynamiczne ćwiczenia, bo to dzięki nim następuje spalanie. Jeśli się wykonuje powoli to wtedy wykształcają się mięsnie tak jak ćwiczą panowie na siłowni ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() uda moje blee.. 53cm w najgrubszym przy wzroście 155cm i wadze 47.. i co tu zrobić?!;/ Edytowane przez diiiva Czas edycji: 2009-04-15 o 21:07 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
![]() Edytowane przez agness30 Czas edycji: 2009-08-31 o 09:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Hello polecicie jakieś fajne ćwiczenia na uda? Łydki mam mega szczupłe natomiast jeśli chodzi o uda a dokładniej wewnętrzną ich część to mam trochę za dużo tłuszczyku ktorego chcialabym sie pozbyc i szukam ciekawych i efektywnych ćwiczeń. Czekam na jakieś propozycje
![]() __________________ Było ->53->52->51->50->49-48<-Jest |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.