|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Szczupłe uda
co do tej banki chinskiej. ja kompletnie sie na tym nie znam i moze moje pytanie wyda sie komus głupie ale tak z ciekawosc czy to mogly by byc takie zwykle banki? ktore stosuje sie przy chorobie?
Nie rezygnuj z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu... Czas i tak upłynie... Ból jest przemijający... Ale skutki rezygnacji pozostają na całe życie... Problemem w moim życiu i w życiu innych ludzi nie jest brak wiedzy co zrobić... Ale brak robienia tego...
|
|
|
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
no ja wlasnie mam takie, tylko gumowe
i to jest ta bańka chińska.a jesli mowisz o szklanych, to hmm ciezko moze byc.
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
tak sobie czytam ten wątek, bo też zaczęłam walkę z udami. Ja przez jakies 2 tygodnie schudłam w udzie 1cm-1,5cm
Ćwiczę na steperze przez 45 min bez żadnej przerwy co drugi dzień lub codziennie, slyszałam ze dopiero po 15 minutach organizam zaczyna spalać tłuszczyk no i że najlepiej wykonwać dynamiczne ćwiczenia, bo to dzięki nim następuje spalanie. Jeśli się wykonuje powoli to wtedy wykształcają się mięsnie tak jak ćwiczą panowie na siłowni Nie wiem czy to prawda ale ja nie narzekam. Od wczoraj też ćwiczę na twisterze który też podobno przynosi całkiem widoczne efekty ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i właśnie biorę się do ćwiczeń;d uda moje blee.. 53cm w najgrubszym przy wzroście 155cm i wadze 47.. i co tu zrobić?!;/ Edytowane przez diiiva Czas edycji: 2009-04-15 o 22:07 Powód: literówka |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Przyczajenie
|
Edytowane przez agness30 Czas edycji: 2009-08-31 o 10:01 |
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Hello polecicie jakieś fajne ćwiczenia na uda? Łydki mam mega szczupłe natomiast jeśli chodzi o uda a dokładniej wewnętrzną ich część to mam trochę za dużo tłuszczyku ktorego chcialabym sie pozbyc i szukam ciekawych i efektywnych ćwiczeń. Czekam na jakieś propozycje
![]() __________________ Było ->53->52->51->50->49-48<-Jest |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.

i to jest ta bańka chińska.

bo ćwiczę jeszcze co drugi dzień na stepperze, zawsze ćwiczyłam 40-45 min, ale skrócę chyba do 30-35, żeby się faktycznie nie rozbudowaly.