![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: kłucie w klatce piersiowej...
Ja od 3 dni mam okropne bóle po
prawej stronie, w okolicy żeber, i z boku i plecy od łopatki spac nie moge, w pozycji leząćej okropnie boli ,nie moge na bok sie przewrocic ani podniesc jak juz leze, czy jak siedze zeby wstac, przeszywający kłujący ból, zwłaszcza przy wiekszyk wdechu lub kichnięciu : czy kaszlnieciu ;( boje sie co to moze byc myslalm ze to moze zawianie bo faktycznie w niedziele wiał dośc silny wiatr, ale smaruje ketonalem od poniedzialku i zero poprawy u lekarza oktropne kolejki, ciezko sie dostac do rodzinnego, dzis własnie bylam , a te bóle i strasznie utrudniają mi zycie, chodze taka pogięta przez te bóle dodam ze nie pale nałogowo, ale raz na tydzien czasme kilka do piwa.. ehh pewnie dzis jescze bede cierpiec a jutro mysle sie dostac juz do lekarza, ja knei to chyba wyzabijam te panie z recepcji takie niemiłę flondry , nic ich nei obchodzi... ';/ ze ktos moze ledwo zipac. dzis chyab 30 ludzi bylo przedemno i wszytskie stare babiczki i dziadki , ja jedna mloda i zamną tez jakas dziewczyna młoda, oczywiscie nie doczekalysmy sie wolnego miejsca bo bacie wielmozen zajely, w koncu pewnie postrzyknelo je cos i musiały co tygodniowo odwiedzic lekarza;/
Kizia mizia 24 powinno być ![]() Edytowane przez Kizia Mizia19 Czas edycji: 2009-02-11 o 10:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Dot.: kłucie w klatce piersiowej...
moze to zapalenie płuc albo cos tego typu...
Edytowane przez malutka666 Czas edycji: 2009-02-11 o 16:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.