![]() |
#31 |
korzonek
|
Dot.: Pomocy co robić z włosami i makijażem!!!!
Zdecydowanie lepiej wyglądasz w brązie. Z klasą, dojrzalej, kobieco - ślicznie
![]() W blondzie wyglądałaś jak tysiące podobnych sztucznych blondynek na ulicy, teraz jest o wiele lepiej ![]() I cera o wiele ładniej wygląda - jest jakby jaśniejsza, szlachetniejsza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
chodzi mi o to, ze ten braz Cie wcale nie postarza i nie wygladasz smutno! a piszesz, ze tak czujesz wiec smialam podejrzewac, ze wracajac do blondu poczulabys sie mlodziej
jak kolezanka wyzej, wygladasz jakby 'szlachetniej'. delikatnie, z klasa. zeby nie czuc sie jak szara myszka wcale nie musisz IMO miec blondu, moze jakies inne, nowe ubrania, makijaz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Moderator
|
Myslalam ze na ciemny blond przefarbowalas?
Tak jak pisalam powyzej zeby przyciemnic o tone zebys nie doznala szoku.Wiadomo ze po rozjasnionych wlosach farba sie spierze po czasie,wiec troche odczekac i bedzie dobrze.To jest chwila przyzwyczajenia. ![]() ![]() P.S na tym zdjeciu masz bardzo smutnä mine i bez makijazu widze-dlatego mozesz sie sobie nie podobac.Moze zröb makijaz pröbny i zobaczymy efekty.Zauwazylam röwniez ze masz widoczne jasniejsze refleksy ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-02-18 o 20:48 ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
BAN stały
|
wątku Kaska222 najbardziej podobasz mi się w 4 i 6 stce....super wyglada ten kolorek...taka jasna mleczna czekolada
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() A co do fotki, to prawda, była robiona w nocy, przy lampce, bez makijażu. Jak tylko zrobię sobie jakiś super makijaż to wklejam. Dzięki jeszcze raz za podniesienie mnie na duchu, bo powoli się załamywałam i chciałam leciec do fryzjera.... ---------- Napisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
---------- Napisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Zdecydowanie lepiej w brązie! PO prostu pięknie - kobiecość 100%
![]() POzdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Dziękuję
![]() Kobietki, a może któraś zrobiłaby mi grzyweczkę na ukos i prostą do tej nowej fryzurki, bo zastanawiałam się u fryzjerki czy jej nie zrobić, lecz jakoś tak mi było za dużo jak na jeden raz. Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2009-02-19 o 16:18 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
korzonek
|
Ja bym nie robiła. Skoro taki brązik wydaje Ci się za ciężki to grzywka spotęguje to wrażenie. Zresztą ładnie Ci bez
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Dzięki, ale gdyby któraś z Was z nudów mogłaby zoabzcyć jak bym wyglądała teraz w takiej grzywce to byłabym wdzięczna. Ceith, ja i tak jej pewnie nie zrobię, bo raczej chyba sie nie nadają moje włosy do grzywki, nie układają się. Buziaczki dla Was kochane za pomoc!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Moderator
|
Musialabys spiäc wszystkie wlosy do grzywki
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
Powiem Ci, że ja też całe życie nosiłam blond na głowie ale pewnego dnia stwierdziłam, że mam dość przesuszonych i zniszczonych włosów i samodzielnie ufarbowałam się na ciemny brąz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Wow, Madziu, powiem Ci, żeś mnie "postawiła na nogi"
![]() ![]() a to fotka do grzyweczki ![]() Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2009-02-19 o 21:17 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
Jamau! nic mnie nie martw wyglądasz ślicznie! w ciemniejszym dużo lepiej niz w blondzie i nie ma o czym mówić!!!!!!Teraz dopiero jesteś na maksa kobieca i to jest moje zdaniei tyle! Po prostu z klasą!Tak trzymać!
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Kolanosia, również dziękuję za miłe słowa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
korzonek
|
Zrobiłam jak umiałam - i z na bok i z prostą.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Dziękuję kochaniutka jesteś, ale raczej odpada grzywka, wyglądam źle w nich. Co Wy myslicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
wg mnie tez odpada
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Przyczajenie
|
[quote=jamau;11061832]Wow, Madziu, powiem Ci, żeś mnie "postawiła na nogi"
![]() ![]() Po pierwsze: grzywce stanowcze nie ![]() A jeśli chodzi o makijaż oczu to ja mam małe oczy głęboko osadzone z opadającą powieką ![]() ![]() ale makijażem sprawiam, że są bardziej widoczne. na początku obrysowuje je naokoło rzęs czarną lub brązową kredką, czasem szarą lub fioletową - ale każda jest ciemna. potem nakładam cień - zazwyczaj dwa kolorki: jaśniejszy bliżej nasady nosa, ciemniejszy dalej lub poprostu jeden ciemny cień na całej powiece, ale lekko wyjeżdżam poza załamanie powieki, by oko optycznie powiększyć. ogólnie ciemnym cieniem zazwyczaj przejeżdżam całe załamanie - oko jest ładniej widoczne. potem lekko poprawiam obrys kredką i na koniec zalotka - to obowiązkowo i dobry wydłużający tusz. to chyba tyle. aha i jeszcze zaczęłam stosować grafitową hennę na brwi ![]() alem się rozpisła ![]()
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
OO, nieeeeeeeeee, tragedia, wyglądam jak straszydło, ale dziekuje za starania.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
szczerze, to o wiele lepiej Ci w blondzie..
a ubrania, makijaz to tylko dodatki.. zrobisz jak uwazasz, ja mysle, ze w blondzie tez mialas swoją klase..
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
OO, a to się zdziwiłam, dziękuję za miły komentarz.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
A tu wstawiam fotke sprzed kilku lat, kiedy miałąm świetny kolorek blond, co Wy na to, czy nadal pozostać przy ciemnym?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
Na zdjęciach z ciemnymi włosami nie uśmiechasz się! Pewnie jest to odbicie Twojego odczucia co do tego koloru. Natomiast jako blondynka zawsze masz uśmiechniętą buzie ..... hmmmmmmmmm myślę że w tych ciemnych jest Ci ładniej a te dodane lata o których mówisz z łatwością ujmiesz uśmiechając się na co dzień i na zdjęciu- tym bardziej jeśli zdecydowałaś się wrócić do swojego koloru...
"w międzyczasie" uśmiechaj się więc i nie bedziesz na pewno szara myszką-- powodzenia!!!! ![]()
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
korzonek
|
Zdecydowanie lepiej w brązie. Tutaj wyglądasz tak.... "niewyraźnie", bez charakteru.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
A mi się bardziej podobasz w jasnych włosach. Nie mówię, który kolor jest ładniejszy, bo wtedy wygrałby brąz. Ale jeśli miałabyś na głowie jakiś ładny blond to na pewno wyglądałabyś super.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
Olcia, tak wiem o różu, zaczęłam go używać no ale chyba za jasny kolorek kupiłam, nie znam się na tym , godzinę wybierałam w sklepie i nie wiem jaki by do mnie pasował?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Kobietki, a jakie kolorki widziałybyście dla mnie, chodzi o ubrania, makijaż itp.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
Kochana, w tym ciemniejszym kolorze wyglądasz rewelacyjnie!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#60 |
Rozeznanie
|
i jeszcze kilka fotek
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.