![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co o tym myślec :(
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I nie zwalaj na niego winy, że to przez niego kłamiesz ![]() No sorki, ale masz wybór: - powiedzieć prawdę Jeśli nie spodoba ci się jego reakcja to możesz pokazać mu, gdzie są drzwi, bo na siłę chyba cię nie trzyma? Całe życie będziesz go kłamywać "dla jego dobra", żeby się na ciebie nie złościł? ![]() Bez sensu... |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Dzięki za rady
![]() On sie do mnie normalnie cały dzień odzywa jak gdyby nigdy nic, ale wiem ze przy najbliższej okazji wypomni mi to dlatego na kilka dni może tydzień dam sobie spokój ze spotkaniem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nawrzeszczał na nią i ona ma go przepraszać? A za co? ![]() Generalnie mu obiecała, że nie będzie paliła... ok., obietnicy nie dotrzymała, ale to nie jest żaden powód do robienia scen, awantury oraz zrywania znajomości, bo ona wzięła 3 machy. Kpiny. ![]() Jej decyzja, podejrzewam, że jej chłopak AŻ taki ideał też nie jest... Cytat:
![]() Gówniarz z tego twojego gościa-tak się nie robi, nawet jeśli jest bardzo zły na ciebie o te nieszczęsne machy, to powinien z tobą pogadać, no tyle to się należy, a on łaski nie robi... sorry.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.