Co o tym myślec :( - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-02-02, 18:40   #31
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek
Dot.: Co o tym myślec :(

Cytat:
Napisane przez Gisia_00 Pokaż wiadomość
skoro wiesz, ze go to zlości to po co palisz?? przecież nie dość, ze papierosy są niezdrowe to jeszcze śmierdzą... ja mu sie nie dziwie, ze się wkurzył. Ufa Ci, a Ty po kryjomu robisz coś czego on nie chce żebyś robiła. teraz to zostaje Ci przepraszać i obiecać, ze więcej tego nie zrobisz...
Mam nadzieję,że to ironia...
Aninek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-02, 20:00   #32
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asik138 Pokaż wiadomość
Kolejny raz przechodzę kryzys i mam cholernego doła dlatego muszę się tu wyżalić Wczoraj byłam z moim facetem u jego kolegi. Mój TŻ wyszedł do wc. Ten kolega odpalił papierosa pociągnełam od niego kilka razy i poprosiłam żeby nic nie mówił mojemu Tżowi bo bedzie zły. Przyjechaliśmy do domu wszystko super i wyczuł że paliłam.
Na początku upierałam sie że nie ale w końcu przyznałam że tak. I zaczął na mnie krzyczeć że robie z niego idiotę ze juz nie bedziemy razem itd POwiedziałam mu ze powiedziałabym mu prawde odrazu ale bałam sie bo on jak sie na mnie zezłości do potrafi kilkanaśnie godzin sie boczyć na mnie i dlatego sie bałam a wyszlo jak wyszlo... i bardzo naruszyłam jego zaufanie i on twierdzi że to koniec. Powiedział mi że ma zaufane koleżanki itd i ze 10 % kobiet kocha sercem i mówi prawde to czym ja do cholery kocham płaczę od rana
Napiszcie mi coś proszę. CO o tym sądzicie
Cytat:
Jemu chodziło o to że go okłamałam że patrzyłam mu prosto w oczy i mowiłam ze nie paliłam , ale ja sie poprostu bałam mu powiedziec bo wiedziłam ze zezłościłby sie na mnie ale, przyznałam sie. masz rację...
On taki jest juz dużo razy sie na nim zawiodłam, ale jakoś wierzyłam ze bedzie lepiej. JA zawsze strałam sie być dla niego idealna ale kurde nikt nie jest idealny
Cytat:
Ja nie pale codziennie od czasu do czasu... przepraszałam ale wątpię żeby to coś dało.
Cytat:
To jest tak.
JA mu nie powiedziałam o tym że zapaliłam bo bałam sie tego że bedzie na mnie zły i że tak jak zawsze odwróci sie i przestanie sie odzywać. I tak by było jestem tego pewna dlatego upierałam sie przy tym ze nie zapaliłam wtedy.
ON tez nieraz mowil mi ze wypił piwo czy dwa a wypił w rzeczywistosci o wiele więcej... Ja mu już to wszystko tłumaczyłam ale on w kółko swoje mowi..
I czuje ze to koniec bo sie zaparł ;(

Wczoraj go prosiłam żebysmy spokojnie porozmawiali to nie chciał.
Powiedział mi dużo przykrych rzeczy w złości
Cytat:
Dokładnie masz racje powiem mu to wszystko.

Powiedziałam mu ze to on mnie nauczył kłamać tymi swoimi fochami bo boje sie tego jego obrazania. I ze nie potrafi ze mną rozmawiac tylko wymusza coś odwracając sie i złoszcząc sie i ze mam dosc jego fochów
Cytat:
Dzięki dziewczyny
Powiedział mi żebym zwaliła wszystko na niego wszystkie nasze kłótnie ze to jego wina. I że mnie bardzo przeprasza i dziękuje za wszystko.
Komunikacja w związku to podstawa, a z tym jest u was problem.
I nie zwalaj na niego winy, że to przez niego kłamiesz
No sorki, ale masz wybór:
- powiedzieć prawdę
Jeśli nie spodoba ci się jego reakcja to możesz pokazać mu, gdzie są drzwi, bo na siłę chyba cię nie trzyma?
Całe życie będziesz go kłamywać "dla jego dobra", żeby się na ciebie nie złościł?
Bez sensu...
Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-02, 21:01   #33
asik138
Raczkowanie

GG do asik138

Dzięki za rady wszystkie do mnie dotarły.
On sie do mnie normalnie cały dzień odzywa jak gdyby nigdy nic, ale wiem ze przy najbliższej okazji wypomni mi to dlatego na kilka dni może tydzień dam sobie spokój ze spotkaniem.
asik138 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-02, 22:14   #34
Pomadka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gisia_00 Pokaż wiadomość
skoro wiesz, ze go to zlości to po co palisz?? przecież nie dość, ze papierosy są niezdrowe to jeszcze śmierdzą... ja mu sie nie dziwie, ze się wkurzył. Ufa Ci, a Ty po kryjomu robisz coś czego on nie chce żebyś robiła. teraz to zostaje Ci przepraszać i obiecać, ze więcej tego nie zrobisz...
TY chyba żartujesz se z ludzi?
Nawrzeszczał na nią i ona ma go przepraszać? A za co?
Generalnie mu obiecała, że nie będzie paliła... ok., obietnicy nie dotrzymała, ale to nie jest żaden powód do robienia scen, awantury oraz zrywania znajomości, bo ona wzięła 3 machy. Kpiny.
Jej decyzja, podejrzewam, że jej chłopak AŻ taki ideał też nie jest...

Cytat:
To jest tak.
JA mu nie powiedziałam o tym że zapaliłam bo bałam sie tego że bedzie na mnie zły i że tak jak zawsze odwróci sie i przestanie sie odzywać. I tak by było jestem tego pewna dlatego upierałam sie przy tym ze nie zapaliłam wtedy.
ON tez nieraz mowil mi ze wypił piwo czy dwa a wypił w rzeczywistosci o wiele więcej... Ja mu już to wszystko tłumaczyłam ale on w kółko swoje mowi..
I czuje ze to koniec bo sie zaparł ;(

Wczoraj go prosiłam żebysmy spokojnie porozmawiali to nie chciał.
Powiedział mi dużo przykrych rzeczy w złości
Jak się ktoś chce obrazić to powód sobie zawsze znajdzie.

Gówniarz z tego twojego gościa-tak się nie robi, nawet jeśli jest bardzo zły na ciebie o te nieszczęsne machy, to powinien z tobą pogadać, no tyle to się należy, a on łaski nie robi... sorry.

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości