|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Najlepsze sklepy internetowe z bielizną
Dołączam się do wątku. Otwieram właśnie sklep internetowy z bielizną - na razie jest wersja testowa - spheer.pl. W tym momencie na razie dostępna jest bielizna firmy Róża, ale mam zamiar w najbliższym czasie rozszerzy asortyment. I tutaj mam prośbę do wszystkich forumowiczek: bielizna jakiej firmy według was byłaby najlepsza do sprzedaży w sklepie internetowym? Bardzo prosze o pomoc
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2014-03-24 o 17:58 Powód: Link. |
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
ja uwielbiam Triumpha
dobrze wykonane i wygodne
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
W sklepie internetowym: Panache, Freya. Z polskich moze Dalia, Krisline, Konrad, ew. Gaia. W ka¿dym razie dobrze byloby zeby rozmiarowka nie konczyla sie na D (a jakby byla powyzej G to byloby super)
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za odpowiedz. Od kilku dni jest w sklepie bielizna Obsessive - dość odważna, ale powinna Wam się spodobać. A jeśli chodzi o Krisline to jestem właśnie w trakcie rozmów i podejrzewam, że w ciągu tygodnia będzie już dostępna. A Krisline ma biustonosze o miseczkach większych niż D
Proszę jeszcze o propozycje firm, które chciałybyście zobaczy w sklepie z bielizną. |
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
sklepy internetowe z bielizną.... co polecacie?
jak w temacie...zastanawiam sie nad kupnem bielizny w sklepie internetowym, kilka juz upatrzylam..typu e-bielizna,e-lady..
ale chcialam zapytac o wasz doswiadczenie,czy zamawialyscie,w jakim,czy nie bylo problemow?
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: sklepy internetowe z bielizną.... co polecacie?
polecam lekturę wątku i używanie wyszukiwarki
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...epy+bielizn%B1 |
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: sklepy internetowe z bielizną.... co polecacie?
dzieki za linka i przepraszam,ale w wyszukiwarce nie wyskoczyl mi ten watek, prosze o wyrozumialosc i polaczenie
|
|
#38 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Ja mogę polecić:
olive.pl intymna.pl oraz użytkowniczę na Allegro: xxx W w.w. sklepach on-line robiłam średniej wielkości zakupy i mam miłe wspomnienia - wszystko było w porządku - szybko, sprawnie, bez kłopotów. Natomiast u xxx (Allegro) robiłam dużo większe zakupy za niebagatelną kwotę - i baaardzo byłam zadowolona
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2014-03-24 o 18:01 Powód: Linki. |
|
|
|
|
#39 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() DD GG FF To NIE są połówki!! To normalne rozmiary
|
|
|
#40 |
|
Przyczajenie
|
Ja jako maniaczka bielizny uwielbiam chodzić po różnych sklepach internetowych, jak portfel nie pozwala to tylko pooglądać
Ostatnio trafiłam na sklep akrobatka.pl i jestem zadowolona znalazłam co chciałam. Bielizna w różnych cenach, ale bardzo polecam
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2014-03-24 o 18:02 Powód: Link. |
|
|
|
|
#41 |
|
Przyczajenie
|
tania damska bielizna i nie tylko sears.com.pl
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2014-03-24 o 18:03 Powód: Link. |
|
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Również mogę polecić olive.pl
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2014-03-24 o 19:37 Powód: Linki. |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
Ja mogę polecić intymna.pl oraz ekskluzywna.com.pl
Kupowałam w obydwu tych sklepach i realizacja zamówień bardzo sprawna i szybka(również wysyłka za granicę), podobnie w przypadku zwrotu towaru-bezproblemowo. Bielizna różnych producentów w zróżnicowanych cenach, myślę że każdy znajdzie coś na swoją kieszeń. Osobiście najbardziej lubię firmy Obsessive, Lupoline i Róża. Polecam
Kliknij prosze ->->-> https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...php?pid=452402 Dziekuje Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2014-03-24 o 19:44 Powód: Linki. |
|
|
|
|
#44 |
|
Przyczajenie
|
A ja kupowałam w sklepie seksownabielizna.pl. Mają tam szeroki wybór produktów Obsessive, DreamGirl, Beauty Night i dużo innych. Dostawa zawsze była szybka i bezproblemowa. Naprawdę warto tam robić zakupy.
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2014-03-24 o 19:45 Powód: Link. |
|
|
|
|
#45 |
|
Rozeznanie
|
Ja kiedyś zrobiłam zakupy na e-lady. Biustonosze przyszły pogniecione i jakoś krzywo uszyte. Zwróciłam je, ale zwrotu pieniędzy się nie doprosiłam mimo kilku maili i telefonów. Potem jakoś wyleciała mi ta sprawa z głowy i w sumie nie chce mi się już z nimi dochodzić, no i trochę czasu też już minęło. Ale to tak ku przestrodze..
|
|
|
|
|
#46 |
|
Rozeznanie
|
Kupowalam kilka razy na lupoline i zawsze bylam zadowolona z wykonania, trwalosci, szybkosci uslugi. Przegladam czasem intymna ale mam stracha kupowac tam, bo z lupo wiem juz jak patrzec na zdjecia, wiem jakie rozmiary mi pasuja itd. Zaufany sklep po prostu.
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
Hej! Czytałam na GL'u w zakładce bielizna informację o krakowskim spotkaniu bieliźnianym. Przeklejam:
"Razem z producentem bielizny DONNA organizujemy spotkanie dotyczące bielizny (trendów, jakości, ceny, standardów światowych itp) w Krakowie. Odbędzie się ono w sobotę (23 maja) ilość miejsc ograniczona. Spotkanie ma charakter luźny (nie będzie to wykład. Liczymy na miłą dyskusję i wymianę opinii oraz pomysłów). Na koniec spotkania przewidziane są warsztaty, gdzie wspólnie z Donną stworzymy 1 model bielizny, który (jeśli zostanie zaakceptowany przez DONNE) wejdzie do najnowszej kolekcji. Na pytania, uwagi, propozycje oraz zapisy na spotkanie czekamy pod mailem kwatera@usta-usta.pl" Co o tym myślicie? Czy ktoś się wybiera?
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
Polecam www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠pl . Fajna bielizna brytyjska i nie tylko.
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠
naprawde polecam! |
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
Ja od roku kupuje tylko na oui.pl, dla mnie sklep na prawde profesjonalny, mila i szybka obsluga a do tego wybor jest duzy. Polecam!!
|
|
|
|
|
#51 |
|
Przyczajenie
|
masza racje fajne nawet rzeczy tam maja i tanie
![]()
|
|
|
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
ja ostatnio kupiłam biustonosz axami bo to moja ulubiona firma bielizna w sklepie figlarnie.com
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2014-03-24 o 19:50 Powód: Link. |
|
|
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: zbyt często sie przenoszę by deklarować się na jedno miast o;)
|
no ja mogę w ciemo polecic kinga.com.pl- cenówka na średnim poziomie, ale design i jakość materiału- bosko
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2014-03-24 o 19:50 Powód: Link. |
|
|
|
|
#54 |
|
Przyczajenie
|
Mi osobiście wpadł do gustu sklep kisskiss.pl Korzystałam z niego już parokrotnie i wszystko poszło gładko i bez zarzutu. Co najawazniejsze przesyłka doszla do mnie w 24h od zamównienia!
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
Ja polecam sklep milena-bielizna.pl
To jedyny sklep internetowy w którym robię "zakupy" i jeszcze nigdy się nie rozczarowałam. Bielizna jest cudowna, świetna jakości, pełen profesjonalizm. I co najważniejsze bogata rozmiarówka Nie robią problemu z reklamacją, jeśli rozmiar nie pasuje, sprawnie idzie wymienić
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2014-03-24 o 19:53 Powód: Link. |
|
|
|
|
#56 |
|
Rozeznanie
|
3/4 nowych Wizażanek specjalnie zarejestrowało się na portalu, żeby polecić sklep z bielizną, w którym lubią robić zakupy?
Żeby nie było Off, polecam: Ewa Michalak, Dopasowana, ✂✂✂✂✂✂✂✂✂ |
|
|
|
|
#57 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A ja jakoś się boję przez neta bieliznę zamawiać, nie chce mi się później bawić z reklamacjami a boję się, że nie trafię z rozmiarem
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Rozeznanie
|
[1=bfca8d39b0c33d1e642320d 525f11dd69d86e6d3_6578f56 ebc91f;25917652]O tym samym pomyślałam
![]() A ja jakoś się boję przez neta bieliznę zamawiać, nie chce mi się później bawić z reklamacjami a boję się, że nie trafię z rozmiarem [/QUOTE]No tutaj może być problem. Warto zanim się zamówi rozejrzeć się w Internecie, jak dany model leży. Ja np. mam za sobą dwie reklamacje i dwa nieudane zakupy (ale sprzedane koleżankom), a dobrych internetowych zakupów 6, więc chyba nie tak najgorzej, Najważniejsze to poznać swój dokładny rozmiar, na Modzie jest specjalny wątek, dziewczyny chętnie doradzają: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=415605&page=152 Powodzenia w zakupach ![]() Swoją drogą wynożycowali mnie, fajnie |
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
jo sie pojscom ile reklam
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:11.

69-68-67-66,15

Ostatnio trafiłam na sklep akrobatka.pl i jestem zadowolona znalazłam co chciałam. Bielizna w różnych cenach, ale bardzo polecam