![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Re: Komplementy ;))) UUUUUUUUAAA!
to ja w egipcie uciekalam przed pewnym panem ktory mnie gonil i krzyczal "ladna dupa ladna noga
![]() ![]() kilka osob,nawet przypadkowo poznanych, powiedzialo mi,ze jestem podobna do dido ![]() ![]() a komplementy od mojej 2 polowy zstana moja tajemnica ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
pysia3ek napisał(a):
> to ja w egipcie uciekalam przed pewnym panem ktory mnie gonil i krzyczal "ladna dupa ladna noga ![]() ![]() Ja sie z tego niezle usmialam ![]() ![]() Pozdrowionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
pysia3ek napisał(a):
> to ja w egipcie uciekalam przed pewnym panem ktory mnie gonil i krzyczal "ladna dupa ladna noga ![]() ![]() upsss.. no tak - takie przygody stają się zabawne, kiedy na nie patrzymy z pewnego dystansu.. ![]()
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
A ja usłyszałam kilka komplementów, nie dalej jak tydzień temu od pewnego przyjaciela hiszpana. Zaznaczam że nie były to miłosne, nazwalabym to raczej "niespełnioną miłością, która może z biegiem czasu zamienić się w głęboką przyjaźń" (napisze je w oryginale):
"You're the perfect the way you are. Don't ever change You're very sweet and your cute eyes , faked or not, are the most beatiful I've ever seen.I wish You the best luck on Earth and the greatest happiness" Wspaniale usłyszeć coś takiego na pożegnanie, prawda?
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Kiedyś nowopoznany kolega powiedział mi, że „właśnie tak wyobrażał sobie zawsze księżniczkę”... Dodam, ze miałam wtedy krótkie włosy i na pewno nie w kolorze złocisty blond, co w moim mniemaniu dyskwalifikowało mnie zupełnie do otrzymania miana jakiejkolwiek piękności z bajki. Ale cóż, o gustach się nie dyskutuje...
![]() A nietypowy komplement usłyszałam jakiś czas temu od koleżanki-pływaczki, która powiedziała mi, że mam bardzo ładne...ramiona! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
Dot.: Re: Komplementy ;))) UUUUUUUUAAA!
heh najfajniejsze komplementy dla mnei to tAkie z zaskoczenia: a taki ktory mi sie przypomina to:
- siedze z kolezankami pod klasą i rozmawiam z jedna z nich nagle zapada cisze a ona "ale Ty masz cieeemne oczy nosisz soczewki?" oczywiscie soczewek nie nosiłam wtedy ale dla mnei to byl komplement poniewaz kolory soczewek sa zawsze takie ładniusie ^ ^ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.