|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brakuje wam miłości ??
Cytat:
Ja od 2 miesięcy szukam pracy w UK, siedzę zamknięta w 4 ścianach, Tż pracuje, teraz wyjechał i jestem naprawdę SAMA. Przez to odcinam się od znajomych z Polski, nie chce mi się nawet z nimi rozmawiać na gg. Bo trudno mi się przyznać do mojej sytuacji. Poza tym, gdy o tym mówię, jest jeszcze gorzej. Więc tak sobie trwam, wegetuję, nie mam na nic siły i ochoty. I nawet jak koleżanka mnie wyciąga na kawę, to ją zbywam. Bo jestem już w takiej sytuacji, że nie wyobrażam sobie, o czym miałabym z nią rozmawiać? O tej przeklętej pracy, której nie mam i o coraz mniejszej ilości kasy na koncie? Nie chcę o tym rozmawiać, nie chcę o tym myśleć. Więc może Twój Tż ma tak samo? Nie chodzi o Ciebie, o Was, o jego brak zainteresowania. Ale o to, w jakiej sytuacji się znalazł?
|
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
brak mi miłości, to fakt. czasem bardziej, czasem mniej. zresztą myslę, że każdemu czasem tego brakuje - zwłaszcza tego poczucia, że jest się ważnym, że jest się dla kogoś całym światem...
generalnie jestem bardzo samotną osobą, zwłaszcza ostatnio. straciłam kilku znajomych, chłopaka... zaufanie do całej reszty świata. w związku z czym, nawet bardzo brakuje mi takiej miłości. ale na szczęście rzadko o tym myślę, staram się być zbyt zajęta ![]() no i... w związku z samotnością, no i nie uznawaniem seksu bez zobowiązań... brakuje mi bliskości. ale jestem pełna nadziei - będzie dobrze, powtarzam to sobie i naprawdę zaczynam w to wierzyć
|
|
|
|
|
#33 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem z mezczyzna, ktorego kocham ale... brak mi milosci i to bardzo.
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
Pierwszy raz jestem w związku, w którym nie brakuje mi miłości.
Zainteresowanie, ciepło i troska nie skończyły się po pierwszych paru miesiącach... Nie sądziłam, że coś takiego może mnie spotkać.
|
|
#36 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie ma nic gorszego niz brak milosci w milosci ![]() trzymaj sie!
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
czasem dopadaja mnie tzw."chwilówki" kiedy to brakuje mi własnie miłości.. a innym razem stwierdzam, ze nie chce nikogo i dobrze mi tak jak jest.
Nie jestem w pelnowartosciowo-wymiarowym zwiazku (zakrecona sytuacja), ale czuje sie kochana i wiem ze jestem kochana (tak naprawde). Ufam tej osobie dogadujemy sie.. jednak ja nie czuje tego samego (byc moze to efekt poprzedniego toksycznego zwiazku). Brakuje mi takiego uczucia, ktore czulabym cala soba (wiec byc moze chodzi mi o szalencze zakochanie a nie statyczna , pewna milosc?!).
|
|
#39 |
|
Konto usunięte
|
Nie brakuje.
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
brakuje... i to bardzo. szczegolnie jak nadchodzi wiosna, i jak sie widzi te wszystkie pary... brakuje tego jak sie kiedyś lezalo w lozku i ogladalo razem film... brakuje spacerow i szleństwa... ale może nie smutajmy już na noc
|
|
#41 |
|
Wtajemniczenie
|
Brakuje fizyczności - seksu, tulenia się do faceta, całowania, męskiego dotyku.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:30.

21. 04.2014