|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: YSL Elle, Shiseido BioPerformance, Fekkai
L'Oreal Professionnel, Liss Extreme, Serum (Serum nabłyszczające i udoskonalające fryzurę)- zostało 60%, świetne opinie na KWC
Farouk Biosilk finish- spray nabłyszczający z jedwabiem, ubytek max 5% Fekkai mgiełka nabłyszczająca, ubytek 1/3 cos u mnie?
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
Witaj, podobał ci sie u mnie Fekkai serum
przepraszam ze tak długo nie odp ale miałam sporo na głowie. U ciebie podoba mi sie nabłyszczacz Fekkai. Jaki jest ten puder Clarins? czy jest bardzo ciemny? wpada w bez czy róz? |
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Farouk Biosilk finish- spray nabłyszczający z jedwabiem, ubytek max 5% (jaka pojemnosc wyjsciowa - moge prsoic link do kwc)
albo Fekkai mgiełka nabłyszczająca, ubytek 1/3 albo z ciuszków szukam torby xxl - czernej leginsów 7/8 dlugich tshirtów z napisami koszuli z zabotem pasków ale na biodra sukienka materialowa taka do rajstopek. No i mozan kusic roznymi fajnymi tshirtami byle by nie byly kwadratowe i koszulami A i rozmiary to M ![]() Pozdrawiam ![]()
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
Angel u Ciebie podoba mi się Elle YSL
Gdybyś chciała, mogę dorzucić do podkładu piątkę Diora w odcieniu Dolce Vita, zdjęcie z zużyciem moge pstryknąć, jeśli jesteś zainteresowana
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
aako, farouka niestety już nie ma a fekkai nie oddam za koszulę. W starym wątku mam parę ciuszków, może coś tam byś sobie wybrała? plus np. zestaw Douglas Safari. Poza wątkiem mam jeszcze połowę kremu aptecznego Dora Cosmetics z oliwek toskańskich, mogę ci dodać do wymiany. Pozdrawiam serdecznie
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
Oddałabym go z czystym sumieniem za jakiś zapach. Mogłabym dorzucić coś jeszcze do depilatora. Tak jak pisałam, jest nowy. Tylko pudełko jest trochę sponiewierane przerzucaniem go w coraz to nowe miejsca.
|
|
#44 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
2 lata temu kosztował 320 zł. Sprawdzałam na all, to w tej chwili nie ma nawet takiego modelu. Ale rozumiem, jakby co, to zapraszam
|
|
#47 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Cytat:
Generalnie nie jestem przekonana do depilatorów, wolę wosk. Jeśli już, to chciałabym taki prawie bezbolesny No ale może teraz są lepsze...boję się tylko znowu ryzykować
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Angel, mam ten krem, o którym wcześniej rozmawiałyśmy:
http://www.e-glamour.pl/product-pol-...-pod-oczy.html dzisiaj raz go przetestowałam, ale nadal wolę shiseido, 15 ml, kod CEA (nie wchodzi do datecalc.) Jeżeli nadal byłabyś chętna na wymianę, to napisz do mnie proszę pw. ![]() pomyślałam też, że może w ramach testów wymieniłybyśmy Twój krem givenchy na mój EL hydra complete pod oczy, bo też mam połowę słoiczka z 15 ml. krem jest również świeży i dobry, bo cały czas używam, kod A58, minimalne wgniecenie na wieczku. podoba mi się również fekkai żel - mogłabym zaproponować kredkę sisley brązową opalizującą na złoto - śliczna, ale ja już nie używam kredek. (jest połowa). Jeżeli byłabyś zainteresowana wymianką, napisz proszę
Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2009-02-28 o 09:26 |
|
|
|
|
#52 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
|
|
#54 |
|
Wtajemniczenie
|
nic
---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- niestety nic
|
|
#55 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
No trudno, mimo wszystko zapraszam, zerkaj do mnie od czasu do czasu, planuję dokładki ( w razie czego się też przypomnę)
|
|
#56 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:50.

przepraszam ze tak długo nie odp ale miałam sporo na głowie. 

No ale może teraz są lepsze...boję się tylko znowu ryzykować