|
|
#31 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ***Podkładu płynnego ESTEE LAUDER DW do jasno-średniej karnacji! ***
Cytat:
<hahaha> dlategoż walczę o Twoje cienie
|
|
|
#32 | |
|
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Sadząc po tym, co jest na stronie EL, za jasny nie będzie - w tej chwili mam Diora 010 Ivory i jest w sam raz. Napisz tylko, czy on w naturze rózowy nie wychodzi, mnie potrzebny czysty beż. Generalnie jestem zainteresowana wymianą, w perfumerii byłam i juz wiem, że nasi dystrybutorzy nie przewidują isnienia Polek z jasną cera ![]() Odsypką Meteorytów sama bym była zainteresowana, ale nie mam natomiast w poście 5 widze tylko odpowiedź do postu kasieńki.b - chyba, ze mówimy o innym wątku...?Ze swoich drobiazgów do wydania znalazlam cień IsaDora nr 95 Nougat rose (b. delikatny jaśniutki róż, tylko testowany), odlewkę L`Instant Guerlaina, jakies 8-10ml i oczywiście nieco próbek.
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Może tu zadecydujmy
)) Cos jeszcze masz do zaoferowania? Mam cos jeszcze do wyboru ?
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
1. lacoste 30 ml
2. Ginenchy beige, cien pojedynczy, zuzycie ok 35-40% 3. balsamy do ciała Nizoral dla męża gratis plus jakieś próbki i juz ![]() ---------- Napisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- To inaczej, proponuje EL DW + givenchy + jeden balsam albo nizoral albo EL + lacoste 30 ml + balsam lub nizoral
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę...chcę wszystko...proszę wybierz moze coś jeszcze ode mnie?
![]() ---------- Napisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
Tak, masz rację u nas czasem jest deficyt w wyborze odcieni róznych podkładów Ten mój EL byłby odpowiedni dla Ciebie, jednakze istnieje takie małe ryzyko,ze Twój El będzie dla mnie za ciemny i wtedy zostanę bez niczego![]() Troszke mniej zaryzykuje w wymianie z Dagwoj i ile wymiana się uda rozumiesz prawda?Pozdrawiam serdecznie!!!! |
|
|
|
|
|
#36 | |
|
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
U mnie się pewnie skonczy tak, że kupie EL DW Light 01 a dwójka poczeka do lata... Również serdecznie pozdrawiam
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Dagwoj
Chciałabym wszystko od Ciebie co zaproponowałaś, czy dobrałabys cos ode mnie ? ![]() ---------- Napisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Cytat:
![]() Pozdrówka!!! ---------- Napisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Dagwoj jak szybko się pojawiła, tak szybko uciekła Chyba poszła juz spać, czy co ?![]()
Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-02-20 o 20:23 |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak nie (taka ewentualność może sie wykluć, to jutro z ranka obejrzę co masz i coś dobiorę. z chęcią się wymienie na ten puder bo mi nie pasuje tak czy siak.... dobranoc---------- Napisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- wiesz co teraz tak patrze, chyba się zagalopowałam z tymi propozycjami... przyjrzałam się tym cieniom, dwa mi sie bardzo podobają, dwa wcale. nic więcej nie wynajdę u Ciebie... ale przyjmując że mój DW jest warty ok 120 zł + givenchy ok 45 zł + balsam ok 15 zł, uważam że to wystarczy za chanel... Lacosty chyba nie dam do tego .... givenchy tez ze zlamanym sercem bo to moj ukochany kolor.... i przyznam ze niechetnie jak tak dlużej się zastanawiam
wymienię: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post29686808 Edytowane przez dagwoj Czas edycji: 2009-02-20 o 21:47 |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
DAGWOJ=
Witam Ciebie ![]() Wiesz, masz rację, ja tez tak czasem mam ,że im dłużej sie zastanawiam, tym badziej powątpiewam w wymiankę Tez tak teraz pomyślałam,ze cos za duzo byłoby od Ciebie, ale przeciez zaproponowałam, abyś może cos dobrała za cienie Chanel mogłabym przyjąć EL, balsam czeko.i moze jednak Lacostę ?Jeśli cień to Twój ulubiony, to nie oddawaj, zresztą pogubiłam się w necie i nie wiem, który to dokładnie Tyle tego jest..A jesli nie chcesz sie wymieniać, to wal śmiało i jak najszybiej ..
Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-02-21 o 09:51 |
|
|
|
|
#40 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jutro będzie bolała głowa pewnie, odezwę się w poniedziałek. EL jest Twoja, ale nie wiem co z ta Lacostą... musiałabyś coś dołożyć
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
DAGWOJ- no to udanej imprezki
![]() ![]() Spoza wątku , to kiepsko, bo staram się nie chomikować ![]() Nic nie widzisz w kramiku już? Zobacz, ja juz zrezygnowłam z cienia,bo nie bardzo chcesz go oddać, jednego balsamu, nizoralu..a Ty mówiłaś ,że oddasz bez żalu Lacostę ? ![]() Ale jeśli cięzko Ci się z tym zapachem rozstać, to z czego mogłabym jeszcze wybierać, bo nie bardzo mam co ??? To nie są moje priorytety poza EL..Z chęcią coś bym wzięła, ale konkretnego, nie chcę za bardzo tak się rozdrabniać (choć balsam czeko., by się pyrzydał ![]() Mam nadzieję,że wyjdzie nam wymianka, bo mi naprawdę zalezy... Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-02-22 o 15:26 Powód: sprostowanie |
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:11.

<hahaha> dlategoż walczę o Twoje cienie

Pozdrówka!![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Ten mój EL byłby odpowiedni dla Ciebie, jednakze istnieje takie małe ryzyko,ze Twój El będzie dla mnie za ciemny i wtedy zostanę bez niczego
Lacosty chyba nie dam