Szukam ***Podkładu płynnego ESTEE LAUDER DW do jasno-średniej karnacji! *** - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-02-20, 18:58   #31
dagwoj
Zadomowienie

Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
Dot.: ***Podkładu płynnego ESTEE LAUDER DW do jasno-średniej karnacji! ***

Cytat:
Napisane przez tompola Pokaż wiadomość
A niewielkiej paletki cieni nie masz np. Clinique, Lancome, jakis tester,zeby był np. zielony, róz, biały.. ?
cieni mam deficyt, moje dwie paletki diorka poleciały.... mam cien givenchy pojedynczy uzywany w kolorze beige... i tyle <hahaha> dlategoż walczę o Twoje cienie
dagwoj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-20, 19:00   #32
Margot45
niecnotliwa dziewica

Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
GG do Margot45

Cytat:
Witam Ciebie serdecznie
Po pierwsze dzięki za odzew
Powiem szczerze,ze wstepnie byłabym zainteresowana, tylko chyba nie znajdziesz w perfumierii tego odcienia, chciaż nie wiem, wszystko możliwe
Zastanawiam sie tylko, czy BONE byłby dla Ciebie odpowiedni, naprawdę jest jasny, praktycznie taki, jak na stronie EL
Moja wspaniała lista jest w poście 5, szukam tez niewielkiej odsypki Guerlain Meteorytów 03 Pozdrówka!
Dobry wieczór
Sadząc po tym, co jest na stronie EL, za jasny nie będzie - w tej chwili mam Diora 010 Ivory i jest w sam raz. Napisz tylko, czy on w naturze rózowy nie wychodzi, mnie potrzebny czysty beż.
Generalnie jestem zainteresowana wymianą, w perfumerii byłam i juz wiem, że nasi dystrybutorzy nie przewidują isnienia Polek z jasną cera
Odsypką Meteorytów sama bym była zainteresowana, ale nie mam natomiast w poście 5 widze tylko odpowiedź do postu kasieńki.b - chyba, ze mówimy o innym wątku...?
Ze swoich drobiazgów do wydania znalazlam cień IsaDora nr 95 Nougat rose (b. delikatny jaśniutki róż, tylko testowany), odlewkę L`Instant Guerlaina, jakies 8-10ml i oczywiście nieco próbek.
Stary 2009-02-20, 19:01   #33
tompola
Zakorzenienie

Przekupka: 220 pkt / 99% pozyt.

Może tu zadecydujmy)) Cos jeszcze masz do zaoferowania? Mam cos jeszcze do wyboru ?
tompola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-20, 19:07   #34
dagwoj
Zadomowienie

1. lacoste 30 ml
2. Ginenchy beige, cien pojedynczy, zuzycie ok 35-40%
3. balsamy do ciała

Nizoral dla męża gratis

plus jakieś próbki
i juz

---------- Napisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

To inaczej, proponuje EL DW + givenchy + jeden balsam albo nizoral albo EL + lacoste 30 ml + balsam lub nizoral
Stary 2009-02-20, 19:12   #35
tompola
Zakorzenienie

Kurczę...chcę wszystko...proszę wybierz moze coś jeszcze ode mnie?

---------- Napisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór
Sadząc po tym, co jest na stronie EL, za jasny nie będzie - w tej chwili mam Diora 010 Ivory i jest w sam raz. Napisz tylko, czy on w naturze rózowy nie wychodzi, mnie potrzebny czysty beż.
Generalnie jestem zainteresowana wymianą, w perfumerii byłam i juz wiem, że nasi dystrybutorzy nie przewidują isnienia Polek z jasną cera
Odsypką Meteorytów sama bym była zainteresowana, ale nie mam natomiast w poście 5 widze tylko odpowiedź do postu kasieńki.b - chyba, ze mówimy o innym wątku...?
Ze swoich drobiazgów do wydania znalazlam cień IsaDora nr 95 Nougat rose (b. delikatny jaśniutki róż, tylko testowany), odlewkę L`Instant Guerlaina, jakies 8-10ml i oczywiście nieco próbek.
Droga Margot
Tak, masz rację u nas czasem jest deficyt w wyborze odcieni róznych podkładów Ten mój EL byłby odpowiedni dla Ciebie, jednakze istnieje takie małe ryzyko,ze Twój El będzie dla mnie za ciemny i wtedy zostanę bez niczego
Troszke mniej zaryzykuje w wymianie z Dagwoj i ile wymiana się uda rozumiesz prawda?
Pozdrawiam serdecznie!!!!
Stary 2009-02-20, 19:19   #36
Margot45
niecnotliwa dziewica

Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
GG do Margot45

Cytat:
Droga Margot
Tak, masz rację u nas czasem jest deficyt w wyborze odcieni róznych podkładów Ten mój EL byłby odpowiedni dla Ciebie, jednakze istnieje takie małe ryzyko,ze Twój El będzie dla mnie za ciemny i wtedy zostanę bez niczego
Troszke mniej zaryzykuje w wymianie z Dagwoj i ile wymiana się uda rozumiesz prawda?
Pozdrawiam serdecznie!!!!
Ależ oczywiście, w końcu wymieniamy się na takie kosmetyki, których będziemy potem (z przyjemnością) uzywały
U mnie się pewnie skonczy tak, że kupie EL DW Light 01 a dwójka poczeka do lata...
Również serdecznie pozdrawiam
Stary 2009-02-20, 19:22   #37
tompola
Zakorzenienie

Dagwoj Chciałabym wszystko od Ciebie co zaproponowałaś, czy dobrałabys cos ode mnie ?

---------- Napisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Ależ oczywiście, w końcu wymieniamy się na takie kosmetyki, których będziemy potem (z przyjemnością) uzywały
U mnie się pewnie skonczy tak, że kupie EL DW Light 01 a dwójka poczeka do lata...
Również serdecznie pozdrawiam
Tez dobry pomysł I się nie zmarnuje, bo na pewno bedziesz miec toszkę ciemniejszą karnację niz teraz..alez jestem madra
Pozdrówka!!!

---------- Napisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Dagwoj jak szybko się pojawiła, tak szybko uciekła Chyba poszła juz spać, czy co ?

Edytowane przez tompola
Czas edycji: 2009-02-20 o 19:23
Stary 2009-02-20, 20:43   #38
dagwoj
Zadomowienie

Cytat:
Dagwoj Chciałabym wszystko od Ciebie co zaproponowałaś, czy dobrałabys cos ode mnie ?

---------- Napisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Tez dobry pomysł I się nie zmarnuje, bo na pewno bedziesz miec toszkę ciemniejszą karnację niz teraz..alez jestem madra
Pozdrówka!!!

---------- Napisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Dagwoj jak szybko się pojawiła, tak szybko uciekła Chyba poszła juz spać, czy co ?
Przepraszam Cie , ale moje dzieciątko już chce spać i muszę uciekać, jak zaśnie to wdepne na chwilę i coś dobiorę.... o ile Pan Mąż mnie pozwoli jak nie (taka ewentualność może sie wykluć, to jutro z ranka obejrzę co masz i coś dobiorę. z chęcią się wymienie na ten puder bo mi nie pasuje tak czy siak.... dobranoc

---------- Napisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

wiesz co teraz tak patrze, chyba się zagalopowałam z tymi propozycjami... przyjrzałam się tym cieniom, dwa mi sie bardzo podobają, dwa wcale. nic więcej nie wynajdę u Ciebie... ale przyjmując że mój DW jest warty ok 120 zł + givenchy ok 45 zł + balsam ok 15 zł, uważam że to wystarczy za chanel... Lacosty chyba nie dam do tego .... givenchy tez ze zlamanym sercem bo to moj ukochany kolor.... i przyznam ze niechetnie jak tak dlużej się zastanawiam

Edytowane przez dagwoj
Czas edycji: 2009-02-20 o 20:47
Stary 2009-02-21, 08:50   #39
tompola
Zakorzenienie

DAGWOJ=
Witam Ciebie
Wiesz, masz rację, ja tez tak czasem mam ,że im dłużej sie zastanawiam, tym badziej powątpiewam w wymiankę Tez tak teraz pomyślałam,ze cos za duzo byłoby od Ciebie, ale przeciez zaproponowałam, abyś może cos dobrała Rozumiem,ze nic nie wypatrzyłaś..
za cienie Chanel mogłabym przyjąć EL, balsam czeko.i moze jednak Lacostę?

Jeśli cień to Twój ulubiony, to nie oddawaj, zresztą pogubiłam się w necie i nie wiem, który to dokładnieTyle tego jest..
A jesli nie chcesz sie wymieniać, to wal śmiało i jak najszybiej ..

Edytowane przez tompola
Czas edycji: 2009-02-21 o 08:51
Stary 2009-02-21, 13:58   #40
dagwoj
Zadomowienie

Cytat:
DAGWOJ=
Witam Ciebie
Wiesz, masz rację, ja tez tak czasem mam ,że im dłużej sie zastanawiam, tym badziej powątpiewam w wymiankę Tez tak teraz pomyślałam,ze cos za duzo byłoby od Ciebie, ale przeciez zaproponowałam, abyś może cos dobrała Rozumiem,ze nic nie wypatrzyłaś..
za cienie Chanel mogłabym przyjąć EL, balsam czeko.i moze jednak Lacostę?

Jeśli cień to Twój ulubiony, to nie oddawaj, zresztą pogubiłam się w necie i nie wiem, który to dokładnieTyle tego jest..
A jesli nie chcesz sie wymieniać, to wal śmiało i jak najszybiej ..
pomyślę, dzis raczej nie mam czasu bo na imprezę idziemy a jutro będzie bolała głowa pewnie, odezwę się w poniedziałek. EL jest Twoja, ale nie wiem co z ta Lacostą... musiałabyś coś dołożyć
Stary 2009-02-21, 16:46   #41
tompola
Zakorzenienie

DAGWOJ- no to udanej imprezki Nie przecholuj tam

Spoza wątku , to kiepsko, bo staram się nie chomikować
Nic nie widzisz w kramiku już?
Zobacz, ja juz zrezygnowłam z cienia,bo nie bardzo chcesz go oddać, jednego balsamu, nizoralu..a Ty mówiłaś ,że oddasz bez żalu Lacostę ?
Ale jeśli cięzko Ci się z tym zapachem rozstać, to z czego mogłabym jeszcze wybierać, bo nie bardzo mam co???
To nie są moje priorytety poza EL..Z chęcią coś bym wzięła, ale konkretnego, nie chcę za bardzo tak się rozdrabniać (choć balsam czeko., by się pyrzydał
Mam nadzieję,że wyjdzie nam wymianka, bo mi naprawdę zalezy...

Edytowane przez tompola
Czas edycji: 2009-02-22 o 14:26 Powód: sprostowanie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-22, 08:45   #42
tompola
Zakorzenienie

Stary 2009-02-22, 14:27   #43
tompola
Zakorzenienie

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości