![]() |
#31 | |
Zadomowienie
|
Dot.: ***Podkładu płynnego ESTEE LAUDER DW do jasno-średniej karnacji! ***
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#32 | |
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Sadząc po tym, co jest na stronie EL, za jasny nie będzie - w tej chwili mam Diora 010 Ivory i jest w sam raz. Napisz tylko, czy on w naturze rózowy nie wychodzi, mnie potrzebny czysty beż. Generalnie jestem zainteresowana wymianą, w perfumerii byłam i juz wiem, że nasi dystrybutorzy nie przewidują isnienia Polek z jasną cera ![]() Odsypką Meteorytów sama bym była zainteresowana, ale nie mam ![]() Ze swoich drobiazgów do wydania znalazlam cień IsaDora nr 95 Nougat rose (b. delikatny jaśniutki róż, tylko testowany), odlewkę L`Instant Guerlaina, jakies 8-10ml i oczywiście nieco próbek.
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Może tu zadecydujmy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
1. lacoste 30 ml
2. Ginenchy beige, cien pojedynczy, zuzycie ok 35-40% 3. balsamy do ciała Nizoral dla męża gratis plus jakieś próbki i juz ![]() ![]() ---------- Napisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- To inaczej, proponuje EL DW + givenchy + jeden balsam albo nizoral ![]() ![]()
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Kurczę...chcę wszystko...proszę wybierz moze coś jeszcze ode mnie?
![]() ---------- Napisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
![]() Tak, masz rację u nas czasem jest deficyt w wyborze odcieni róznych podkładów ![]() ![]() Troszke mniej zaryzykuje w wymianie z Dagwoj ![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie!!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() U mnie się pewnie skonczy tak, że kupie EL DW Light 01 a dwójka poczeka do lata... Również serdecznie pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Dagwoj
![]() ![]() ---------- Napisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() Pozdrówka!!! ---------- Napisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Dagwoj jak szybko się pojawiła, tak szybko uciekła ![]() ![]() ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-02-20 o 19:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Napisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- wiesz co teraz tak patrze, chyba się zagalopowałam z tymi propozycjami... przyjrzałam się tym cieniom, dwa mi sie bardzo podobają, dwa wcale. nic więcej nie wynajdę u Ciebie... ale przyjmując że mój DW jest warty ok 120 zł + givenchy ok 45 zł + balsam ok 15 zł, uważam że to wystarczy za chanel... ![]() ![]() ![]()
wymienię: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post29686808 Edytowane przez dagwoj Czas edycji: 2009-02-20 o 20:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
DAGWOJ=
Witam Ciebie ![]() Wiesz, masz rację, ja tez tak czasem mam ,że im dłużej sie zastanawiam, tym badziej powątpiewam w wymiankę ![]() ![]() ![]() za cienie Chanel mogłabym przyjąć EL, balsam czeko.i moze jednak Lacostę ![]() Jeśli cień to Twój ulubiony, to nie oddawaj, zresztą pogubiłam się w necie i nie wiem, który to dokładnie ![]() A jesli nie chcesz sie wymieniać, to wal śmiało i jak najszybiej ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-02-21 o 08:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
DAGWOJ- no to udanej imprezki
![]() ![]() ![]() Spoza wątku , to kiepsko, bo staram się nie chomikować ![]() Nic nie widzisz w kramiku już? Zobacz, ja juz zrezygnowłam z cienia,bo nie bardzo chcesz go oddać, jednego balsamu, nizoralu..a Ty mówiłaś ,że oddasz bez żalu Lacostę ? ![]() Ale jeśli cięzko Ci się z tym zapachem rozstać, to z czego mogłabym jeszcze wybierać, bo nie bardzo mam co ![]() To nie są moje priorytety poza EL..Z chęcią coś bym wzięła, ale konkretnego, nie chcę za bardzo tak się rozdrabniać (choć balsam czeko., by się pyrzydał ![]() Mam nadzieję,że wyjdzie nam wymianka, bo mi naprawdę zalezy... Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-02-22 o 14:26 Powód: sprostowanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:19.