![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Allegro-kup teraz czy licytacja ?
Kiedyś tylko KT, ale przekonałam się do licytacji. jeśli jest okazja, to walczę
![]() oczywiście w ostatniej minucie ![]()
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
jak dla mnie 'licytuj' powinno być zakazane
![]() zazwyczaj się w tym rozpędzam... a jak już mam radochę że udaje mi się coś kupić taniej, to w ostatniej sekundzie ktoś przebija moją ofertę ![]()
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
Jeśli cena wywoławcza jest niska, a godzina zakończenia aukcji odpowiada planowi mojego dnia(bo walczę do Poniżej minuty), to decyduję się na aukcję, bo zawsze coś taniej można złapać (ale już cena minimalna doprowadza mnie do szewskiej pasji i omijam takie aukcje).
A jeśli kupuję coś konkretnego i z kosztami przesyłki jest to wciąz opłacalne, to wybieram wygodną opcję Kup Teraz i cześć pieśni ![]()
Free Tibet Co jest ważniejsze: zaspokoić tysiąc pragnień, czy oprzeć się pokusie jednego? Edytowane przez Maniwa Czas edycji: 2009-02-17 o 21:34 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
kup teraz - jesli produkt, który kupuję jest mi bardzo potrzebny i wiem, że i tak muszę go kupić
licytacja - licytuje, gdy coś mi się spodoba, ale nie koniecznie musze to mieć. Ale muszę przyznać, że w czasie licytacji jest fajna adrenalina. A jak się uda wygrać (nawet często mi się udaje) to radość z zakupu jest podwójna. Natomiast, gdy wystawiam rzeczy do sprzedaży, gdy mam dokonać wyboru zakupu, to kieruję się intuicją, w jaki sposób więcej zarobię ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:10.