![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: średnio wielka wyprz u YenneferD ;)
Super, bardzo się cieszę
![]() ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Ok, będę czekać na info
![]() A nie masz może na wymiankę podkładu EL DW (w słoiczku) w jasno -średnim odcieniu?? Bardzo szukam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
* Physicians Formula Shimmer Strips Custom Bronzer, Blush & EyeShadow, kolor Vegas Strip/Light Bronzer
NYX WSZYSTKIE ODSYPKI cienie MakeUp Factory * cienie Isa Dora * naturalne perełki do kąpieli cos u mnie?
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie
![]() * cienie Clinique - Clinique Eyes Palette, kod K95, * cienie MakeUp Factory - Eye Colors kolor 254, kulki brązujące The Body Shop -odsypka - Kryolan puder transparentny kolor TL11 - odsypka Czekam j na jakies dobre wieści i konkrety ![]() Mogłabym Ci zrobić próbeczki ( kilka ml) do czystego opak.: La Roche Posay, Anthelios AC SPF 30 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=24412 hydrolatu geraniowego z BU Everyday Minerals podkład mineralny sypki, chyba Light Medium ok 3-4 g Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-02-19 o 20:04 Powód: sprostowanie |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tompola, u Ciebie podoba mi się: =CLARINS- MUlti Active Jour Day Cream, 5ml ,uzyty 3x kod 705224, kartonik, ulotka =CHANEL - Exceptionnel De Chanel - tusz intensywnie pogrubiający i podkręcający – - 10 Smoky noir CZARNY, miniatura 3g,(pełnowymiarowy ma 6g) Not For Sale .uzyta 3x Jak widziałabyś wymiankę? Moze cienie Clinique i któraś odsypka? ---------- Napisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- OK, spoko, może innym razem uda się nam wymienić ![]() ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() Edytowane przez YenneferD Czas edycji: 2009-02-20 o 19:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
[quote=YenneferD;11077863]W końcu dotarłam do domu i mogę odpowiedzieć
![]() Tompola, u Ciebie podoba mi się: =CLARINS- MUlti Active Jour Day Cream, 5ml ,uzyty 3x kod 705224, kartonik, ulotka =CHANEL - Exceptionnel De Chanel - tusz intensywnie pogrubiający i podkręcający – - 10 Smoky noir CZARNY, miniatura 3g,(pełnowymiarowy ma 6g) Not For Sale .uzyta 3x Jak widziałabyś wymiankę? Moze cienie Clinique i któraś odsypka? Witam Ciebie ![]() Te powyższe, jak najbardziej mogę oddać ![]() Z chęcią bym przyjęła, ale te dwie paletki ![]() * cienie Clinique - Clinique Eyes Palette, kod K95, * cienie MakeUp Factory - Eye Colors kolor 254, Czekam na jakieś dobre wieści, może będą ![]() ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-02-22 o 16:50 Powód: SPROSTOWANIE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
Baza Lumene jestem zainteresowana
![]() ![]() Z pedzli potrzebuje jakiegos do brwi i blending brusha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
BAN stały
|
* Physicians Formula Shimmer Strips Custom Bronzer, Blush & EyeShadow, kolor Vegas Strip/Light Bronzer - bardzo fajny rozświetlacz, oddaję go tylko dlatego, że mam drugi różniący się jednym paskiem
![]() lub mozaika Avonu pisalam juz wczesniej, ale mam perfumy puma I'm going okolo 15 ml z 20 ml zel pod prysznic CZEKOLADOwy DAIRY FUN 400 ml z 4 razu użyty bylabys zainteresowana ? ![]() Edytowane przez butterfly008 Czas edycji: 2009-02-22 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Czy będzie cos z naszej wymianki?? Zależy mi..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, przepraszam, ze nie odpisuję, korzystam teraz chwilowo-grzecznościowo z netu, dopiero jutro po południu dotrę do domu...
Tompola, wolałabym nie oddawać cieni MakeUp Factory, jednak bardzo ciężko mi się z nimi rozstać, nie spodziewałam się tego szczerze mówiąc... ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
Witam, podobał Ci sie u mnie cień nuba wymieniłabys się za
* Physicians Formula Shimmer Strips Custom Bronzer, Blush & EyeShadow, kolor Vegas Strip/Light Bronzer - bardzo fajny rozświetlacz, oddaję go tylko dlatego, że mam drugi różniący się jednym paskiem ![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=23972 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() No ładne numery tam wyczyniasz ![]() Ok, to na spokojnie przejrzyj mój wątek- ja jestem baaardzo zainteresowana obiema paletkami..a czym mogłabym Ciebie pokusić ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś u mnie za cienie Isa Dora - Eye Shadow Quartet, kolor 37 Crystal Mauve?
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Ja ciągle czekam na jakieś wieści od Ciebie, bo mi zależy na obu paletakach ![]() Wczoraj przyszło do mnie małe zamówienie z BU, mogłabym jeszcze oddać z małym bólem serca ![]() = Biochemia Urody-Olejek myjący pomarańczowy 150 ml, nowy Odpisz, czekam.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Tompolu, przepraszam, że wczoraj wieczorem nie odpisałam. No właśnie nic od Ciebie nie kusi mnie aż tak bardzo, żeby oddać tą paletkę MakeUp Factory. Skusiłyby mnie na pewno takie same cienie, ale inny zestaw kolorystyczny
![]() ![]() Czy ten podkład EDM jest jasny? Od Ciebie zależy mi najbardziej na kremie Clarins. Maskara Chanel również mi się podoba, ale mam tyle innych maskar na stanie, że nie muszę jej brać, po prostu dopadło mnie łakomstwo ![]() ![]() Przepraszam, że to się tak wszystko ciągnie, mam ostatnio masę rzeczy na głowie i padam na pyszczek, ale postaram się odpowiadać szybciej ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() Edytowane przez YenneferD Czas edycji: 2009-02-24 o 10:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Wiem, przepraszam
![]() Soso, przesyłka poszła wczoraj ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ![]() Byłabym bardzo chętna na wymianę, jaka proponowałaś : Dla Ciebie: =CLARINS- MUlti Active Jour Day Cream, 5ml ,uzyty 3x kod 705224, kartonik, ulotka =CHANEL - Exceptionnel De Chanel - tusz intensywnie pogrubiający i podkręcający – - 10 Smoky noir CZARNY, miniatura 3g,(pełnowymiarowy ma 6g) Not For Sale .uzyta 3x Dla mnie: * cienie Clinique - Clinique Eyes Palette, kod K95, Mogłabym wysłać w czwartek pol. priortet ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Napisałam Pw
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
odsypki MACów: Steel Blue, Aire-de-blu, Teal, Melon, Fuchsia. 14.Cien boujoris wypiekany nr 90 blanc diaphane uzyty z 5 razy 19.1/4 opak pigmentu inglot 20.1/4 opak pigmentu inglot 26. nr 119-biały opalizujacy na różowo (nouba) ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Cytat:
ORLANE Lip Color Pencil 01 Rouge Irreel śliczna czerwień / kilka razy użyta ale jeszcze nie strugana/ za odsypkę Kryolana? Błyszczyk Bourjois wolałabym zachować jednak, ale może skusi Cię dołączenie błyszczyka Hean - jest troszke bardziej czerwony, i użyty tylko raz czy dwa? ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Ally, Rozalka, Butterfly, dziękuję, ale nic mnie u Was nie skusiło ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
BAN stały
|
Cytat:
Za hean podziękuję , a jak duza byłaby ta odsypka pudru ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
15g by Ci odpowiadało? Standardowo pudry maja 10-12g, właśnie sprawdzam po opakowaniach
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
To skrobię PW
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1234600514 Interesuje mnie jeszcze odsypka kuleczek TBS ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.