|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wellness by Oriflame _ NATURAL BALANCE _
Czemu na 2-3 dni ?
Przeciez jesli chcesz sie odchudzic i pijesz po 3x dziennie to masz na 7 dni, bo starcza na 21 porcji, a poza tym przy odchudzaniu mozesz pic tez 1 raz dziennie, wazne zeby bylo 30 min przed glownym posilkiem. |
|
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
nie myślę że nie bo wiele cennych składników sobie dostarczyłaś
ile ty tego pijesz dziennie? z błonnikiem nie można przesadzać i najwięcej to 3 razy dziennie się zaleca przy mocnym odchudzaniu |
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
Najczęściej 2 porcje. Raz wypiłam 3, ale to dla mnie za dużo jak na jeden dzień.
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Ahaa, juz rozumiem
![]() No to na kilka dni Ci jeszcze wystarczy, a co do przerwania to nie wiem jak to bedzie, ale slyszalam ze efektu jojo nie ma, wiec to mysle na + |
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
piłam dziś na degustacji waniliowy o niebo lepszy od truskawkowego .. ahh zakochałam się .. potem koleżanka dała mi spróbować swojego z mlekiem nio pyszne .. muszę kupić w następnym katalogu
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
Ponieważ już lepiej znoszę ten koktajl, też mam zamiar wziąć sobie waniliowy
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
jestem w 9tym miesiącu ciąży, chciałabym spróbować te koktajle, ale po urodzeniu córeczki... Muszę podpytać lekarza, czy możne podczas karmienia piersią pić takie coś :/
A powiedzcie - jak witaminy?? Próbowałyście już? |
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
myślę że nie będzie przeciwwskazań ale jak będziesz u lekarza to możesz się przy okazji zapytać
Koktajl Natural Balance Skład na 1 porcję – 18 gramów: Wartość kaloryczna: 65 kcal/280kJ Białka: 7,5 g Węglowodany: 6 g Tłuszcze: 1,5 g Skład jest zrównoważony i optymalnie dostosowany do procesu odnowy komórkowej oraz zapotrzebowania organizmu na białko a witaminy to w zestawie WellnessPack dla kobiet : Skład jednej tabletki: Multiwitamina 800 mcg – witamina A 5 mcg – witamina D 1,4 mg – witamina B1 1,6 mg – witamina B2 2 mg – witamina B6 1mcg – witamina B12 60 mg – witamina C 10 mg – witamina E 18 mg – niacyna 6mg – kwas pantotenowy 150 mcg- biotyna 200 mcg – kwas foliowy 175 mg – wapń 150 mcg – jod 900 mcg – miedź 14 mg – żelazo 75 mg – magnez 25 mcg – selen 15 mg – cynk Pozostałe składniki: celuloza, skrobia kukurydziana, dwutlenek krzemu, kwas stearynowy, stearynian magnezu, hydroksypropylocelulozagl icerol Kompleks Swedish Beauty 4 mg – astaksantyna Pozostałe składniki: olej sojowy, lecytyna, żelatyna rybna, gliceryna Omega 3 (x2 ) 500mg – tran rybi EPA – 82 mg, DHA – 55 mg Pozostałe składniki: żelatyna rybna, glicerol |
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Hejka mam takie pytanie, czy koktajl natural balance daje tylko uczucie sytości i zmniejsza apetyt na słodycze czy takze wiąże tłuszcze, zeby to co zjemy nie odkładało sie nam w bioderka?
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
nie sądzę, aby miał inne działanie niż uczucie sytości. Skład jest dość prosty...
---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- hehe na Allegro można kupić podobne koktajle, z tym że o wiele wiele taniej... 750 gram, co wystarczy na jakieś 37 porcji za... 18zł ![]() http://www.allegro.pl/item585180835_...alina_hit.html |
|
|
|
|
#42 |
|
Wtajemniczenie
|
Ciekawe jaki jest skład...
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
ojj dziewczyny .. jak by ktoś się interesował suplementacją to by wiedział że białko zawarte w koktajlu wellness nie jest takie tanie .. popatrzcie ile kosztują białka na allegro... koktajl wellness nie tylko ma powodować uczucie sytości.. ma dostarczać nam białko z trzech źródeł ( mało kto zaspokaja dzienne zapotrzebowanie na białko a jest ono potrzebne do wszytskiego) . koktajl zawiera kwas omega 3.. wzrasta również nasza energia po takim koktajlu..
Lista składników PEA PROTEIN, APPLE POWDER, WHOLE EGG POWDER, WHEY POWDER, ROSEHIP POWDER, WHEY PROTEIN CONCENTRATE, EGG WHITE POWDER, FLAVOUR, SUGAR BEET FIBRE, COLOURING AGENT (BEET ROOT RED), ANTIOXIDATION AGENT (ASCORBIC ACID), SWEETENER (SUCRALOSE) |
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
i jak wam idzie?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Moja mama pije już 3 koktajl, ma uczucie sytości, ale tylko na chwile, a pozniej chce sie jej jesc ale jeszcze bardziej niz przed koktajlem, wiec troche dziwne :/ A jej waga jak stala w miejscu tak stoi...
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
białko pobudza metabolizm i jak ktoś miał wcześniej wolny to może zauważać taką różnice ale z czasem to się unormuje .. powinnaś przegryzać miedzy posiłkami coś np. małą marchewkę czy coś takiego
Moja mama pije 2 razy dziennie o 11 i o 19. Na początku mówiła że prawie nic nie zauważa a po tygodniu mówi że nie jest w ogóle głodna. Je dużo mniej i zdrowiej. Z 79kg zjechała na 77kg zobaczymy co będzie dalej. Stwierdziła że skurczył jej się żołądek i to jej bardzo pomaga. Moja mama ma głównie otyłość brzuszną i dziś do kościoła założyła spodnie w których nie mogła się zapiąć. Myślę że ten suplement bardzo pomaga ludziom zmienić nawyki itp. Za tydzień napiszę o dalszych jej efektach
Edytowane przez Ilena Czas edycji: 2009-04-05 o 10:42 |
|
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
Kupiłam sobie ten koktajl waniliowy i nie bardzo mi smakuje, jak go wypije to mi mdło ze az niedobrze i jakos niebardzo jestem do niego przekonana, no bo pisze ze nie ma po nim efektu jojo ale przeciez dzieki niemu je sie mniej, a jak potem sie go nie bedzie piło i znow wroci sie do dawnych nawykow i bedzie jesc wiecej to sie nie przytyje? czemu?
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
jak brała cla to ćwiczyła ale teraz jej się nie chce .. wiesz to 2 kg to przez to że w ogóle nie ma ochoty jeść po tym i je dużo mniej
mniej wiecej je tak : 8:00 jajecznica lub płatki lub 3 bogate kanapki 10:00 czerwona herbata 11:00 wellness 14:00 obiad 16:00 czerwona herbata 17:00 jogurt naturalny + owoc 19:00 welness ona mówi że już mogła by tego wellnessa wieczorem nie pić bo czuje się obżarta ale ja wiem że zrobiła by się głodna około 21 więc każe jej pić zapytam sie jej dzisiaj jak waga to wam powiem ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
hej
a łykałyście te tabletki wellness pack?
|
|
|
|
|
#52 |
|
Przyczajenie
|
ja nie wiem jak to możliwe, że tyle pozytywnych opinii na temat smaku koktajlu. Mam waniliowy wczoraj pierwszy raz spróbowałam (z wodą)i przy trzecim łyku mało nie zwymiotowałam, musiałam szybko popić szymś co miałam pod ręką. Ochyda poprostu wywołuje u mnie odruch wymiotny - poważnie. Nie wiem jak na mleku ale boję się spróbować. Jestem konsultantką ale nikomu bym nie poleciła, dla mnie to by było wyrzucenie stówy w błoto. Całe szczęście że go dostałam, a nie kupiłam...:/
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
Z wodą to popłuczyny, z mlekiem pycha
|
|
#55 |
|
Rozeznanie
|
I jak dalsze efekty dziewczyny? Właśnie się przymierzam do kupienia tych koktaji i myślę o truskawkowym smaku.
Mam 10 kg do zrzucenia, wprowadziłam już ćwiczenia, ale zauważyłam że mam problem z samym trawieniem :/ Wcześniej byłam na south beach i zrzuciłam ponad 20 kg, te 10 zostało i teraz się za nie zabieram ![]() Jeśli te koktaile by działały to byłby dla mnie zbawienne - więcej energii, lepsze trawienie i mniejsze łaknienie. Tylko czy to działa rzeczywiście? Jak Wasze wrażenia, dajcie więcej relacji
|
|
|
|
|
#56 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja koleżanka z mężem schudli po kilka kg pijąc dwa razy dziennie. zamiast drugiego śniadania i kolacji.
|
|
|
|
|
#57 |
|
BAN stały
|
A zaczynam od dzisiaj kurację. Zaczynam od waniliowego
Napiszę później jakie będą efekty.
|
|
|
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
Hej. Wszyscy zachwalają te koktajle i postanowilam sobie i mojej mamie też zafundować mimo ze byłam do nich nastawiona negatywnie to wasze opinie mnie przekonaly
jeszcze nich ktoś napisze jakieś ładne okrąglótkie cyferki które zrzucił to juz całkiem będzie supper ![]() Chciałam się jeszcze dowiedziec czy ktoś próbował tabletki od Oriflame?? |
|
|
|
|
#59 |
|
Przyczajenie
|
Witam !Jestem nowa na forum ale już dawno korzystam z porad forum wizaż. Mam pytanie: w katalogu oriflame jest wzmianka o pasie stymulującym na brzuch z serii wellness
. Czy może wiecie coś więcej o nim? Edytowane przez puszapek Czas edycji: 2010-05-07 o 12:32 |
|
|
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
Hej. Ja będę zamawiać ten pas w nastepnym katalogu więc napiszę ci o efektach, a generalnie pas przyspiesza pocenie wykorzystując naturalne ciepło organizmu. Można go nosić pod ubraniem robiąc zakupy czy prowadząc samochód.
W momencie gdy dostarczamy ciepła naszemu organizmowi, cały metabolizm ulega gwałtownemu przyspieszeniu, a co za tym idzie - spalanie tkanki tłuszczowej jest nawet 5-cio krotnie szybsze niż podczas normalnego procesu. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:42.