|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moje zdjęcia - zmiana ,odchudzanie
dziewczyno z czego Ty chcesz chudnąć? Przecież jak jeszcze troche zrzucisz to będziesz chuda a nie szczupła, a raczej atrakcyjna kobieta powinna byc szczupła a nie chuda jak na mój gust
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
wydaje mi sie ze tak
takie wrazenie odnioslam cwiczac ale jeszcze 8minut legs mozna przeciez
|
|
#34 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzikuje milo sie słyszy, choc wiadomo ze mi nie odpowiada takie, trochę cm zrzucic od wczoraj wlasnie znow zaczelam robic brzuszki i na uda, moze będzie lepiej tak jak chce ![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat:
weje sobie nawewno na wątek fitness i tam sobie zobaczę co i jak, już wczoraj sobie zapisałam jakies te ćwiczenia z 8 minutes legs i abs , żeby pocwiczyc co prawda kręgosłup wysiadał.. ale robiłam sobie przerwy jakieś, zeby wykonać ;* no w sumie nie mam tak że w kolko siedzę bo jak się robi ciepło too spacery jakieś, bieganie, basen rower, rolki zawsze cos tylko w tą zime to zabardzo nie mam co robić ;/ tylko chodzić mogę albo na basen raz po raz, konczą mi się ferie więc jutro znow na basen jadę , dziękuje ;* ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
no, wtedy będe sie sobiebardziej pobobać tzn mam nadzięje ze chociaz mi wzroscie samoocena,? zobaczymy jak juz będe widziała że dokonałam tego co chciałam to wrzucę zdjęcia i Wam pokaze zobaczymy coo wtedy powiecie,? ![]() mam nadzięje ze wytrwam w ćwiczeniach
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Yyy... w sumie to nie powinien. Cos musisz nie tak robic, moze postawe masz zła...
|
|
#36 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Samoocena ma to do siebie, że jest kwestią zależną od psychiki, więc trzeba nad nią popracować dodatkowo, a nie tylko nad figurą.
Cóż, ja Tobie dalej zazdroszczę, gdybym tak wyglądała to nie miałabym figurze już nic do zarzucenia ![]() A jeśli masz problemy z kręgosłupem to naprawdę uważaj, żebyś sobie krzywdy nie zrobiła. Lepiej zacznij chodzić na basen parę razy w tygodniu, jeśli ćwiczenia sprawiają, że Ci siada kręgosłup. Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2009-02-27 o 10:25 |
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odchudzanie to nałóg... schudniesz troche bedziesz chcicala wiecej i wiecej... chyba ze masz tez tak silna motywacje w powroceniu do normalnosci jak w diecie... bo ja jak zaczelam sie odchudzac tak robie to od kad pamietam... ciezko jest pozniej zjesc cos nie liczac kalorii, albo cos czego staralas sie unikac... wiec moze nie krzywdz siebie tylko po prostu jedz normalnie ale mniej nie opychaj sie a slodycze jadaj np raz w tygodniu... czy na jakiejs imprezie, czy w weekend... zeby nie popadac w paranoje
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
podpisuje sie pod tym rekami i nogami
)
Kontynuuj to, co robisz i nie zatrzymuj się na chwile, by ponownie udowodnić to, co już udowodniłaś. Ludzie inteligentni zrozumieją cię od razu... Ci, którzy nie chcą zrozumieć, nie zrozumieją, choćbyś tłumaczył im to samo pięć tysięcy razy... |
|
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
Z tego co patrze na te zdjęcia, wnioskuje, że jestes bardzo szczupła.Na prawde.Nie odchudzaj się bo nie jest Ci to wogole potrzebne
|
|
|
|
|
#40 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no ja siebie nie uważam za atrakccyjną dziewczyna bo jak widzę na ulicach laski nie wiadomo jakie, to aż mam ochote się pod ziemie zapaść.. mimo ze mowią ze ładna ze masz przeciez powodzenia to wydaje mi się ze mowią tak tylko żebym się ''cieszyła'' a tak naprawdę mysla co innego.. nie wiem to pewnie przez moją pyzatą twarz.. bo może nie mam tłuszczu nie wiadomo jakiego, no ale moja twarz mi nie odpowiada.. a moj chlopak jeszcze mowi ze uwielbiam te twoje policzka to juz masakra.. brr no na basen bym chciała zacząć chodzic bo tez się figurka poprawia, no a z kręgosłupem to nie wiem po prostu porobię kilka brzuszków i juz mnie tak boli że masakra i czuje jakies kłócia w żołądku, a z żołądkiem mam problemy.. ;* ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
ogolnie słodyczy to nie musze jesc bo jakos juz je wymazałam z pamięci, no ale chłopak mi mowi jedz przeciez nie musisz chudnąć nie potrzebne Ci to itp. no ale sam fakt .. no a co do tego to nie muszą zbędne kg spaść, wystarczy kilka CM, tam gdzie potrzebuje i byłabym zadowolona ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
no ale kilka cm by się przydało, jednak tzn moje myślenie jest takie .. może tez ze patrze jak wyglądalam rok temu czy dwa ? ;/ wiadomo że krągłosci jakies są zawsze moze nie jestem taka gruba jak mysle.. no ale jednak cos zmienic by sie przydało.. ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
no nie kłade sie specjalnie na czymś twardym tylko na miękkim, no ale po kilku brzuszkach jak pisałam to wysiadam..
|
|
|
|
#41 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
miałam tak jak zjadłam słodkie bo tylko widzialam jak mi rośnie brzuch albo nogi, i mowilam ze nie potrzebuje tego że bez tego przeciez da się żyć i tylko patrzałam jakie mają minusy słodycze i teraz nie musze..
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
no to dobrze
ale od czasu do czasu mozna
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
moim zdaniem jak zgubisz jeszcze pare cm to będziesz wyglądała niezdrowo żeby nie powiedzieć anorektycznie.. jesteś naprawdę szczupła
Poza tym wydaję mi się że masz po prostu szerokie biodra (taka budowa) a jak schudniesz z ciała to będziesz wyglądała jak kościotrup z naciągniętą skórą
![]() zapuszczam włosy, biorę skrzyp+pokrzywa, pije czerwoną herbatę i dbam o ciało! ![]() e-torebka.pl kod rabatowy - bc0b07c5 Edytowane przez eweelina111 Czas edycji: 2009-02-27 o 22:56 |
|
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
Od tego sie wlasnie zaczyna.A pozniej bedziesz miala w glowie tylko kalorie i nic poza.A powiem Ci szczerze, ze masz nogi jak patyki.Jak chcesz poprawic sylwetke, to zacznij cwiczyc, ale jedz normalnie!!!Wtedy sylwetka ładnie sie wymodeluje.
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
no dziewzyny dobrze radza
ja wiem po sobi ze teraz licze kazde kcal;/ i to czasami do szalu doprowadza;/ wazenie itp... nie jestem gruba ale dez pracuje nad sylwetka... dlatego wole sobie abs i hh a dzisiaj ide na loody chociaz mialam ic nie jesc do momentu castingu przynajmniej ale co tam
|
|
#47 |
|
Przyczajenie
|
Wiesz co? Jak chcesz mieć maksymalnie płaski brzuch (chociaż mi się wydaje, że kobieta powinna mieć trochę tłuszczyku w dolnej partii brzucha) - to pij ocet jabłkowy. Tak - ocet jabłkowy pomoże.
Pół szklanki przegotowanej, ostudzonej wody, do tego 2 łyżki miodu (do zabicia smaku octu) i 2 łyżeczki (łyżeczki! a nie łyżki) octu jabłkowego (ale tego prawdziwego! czasem, żeby to nie był ten robiony na occie spirytusowym!!!) I tak go pić 3 razy dziennie. Wszędzie piszą, żeby go pić rano na czczo... Głupota, brak wyobraźni - będzie Ci żarł żołądek i jelita.... Najlepiej tak: po śniadaniu, przed obiadem (ok. 20 min. przed) i przed snem. O jego zaletach nie będę pisała, same sobie znajdziecie i poczytacie. A na rezultaty oczywiście trzeba czekać i pić, pić. Ja zaczęłam pić ocet jabłkowy i zieloną herbatę niedawno. I tak sobie planuję robić to przez pół roku, dłużej lepiej nie. Chyba rozumiecie to wszystko nie?
Edytowane przez erato007 Czas edycji: 2009-02-28 o 12:37 |
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
w zyiu nie polecam!!! kiedys taka babka pila i jej wszystko w srodku wyzarlo...rece i palce caly czas sie jej trzesly wygladala okropnie... nie wiem ile pila...ale nie radze
|
|
#49 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
noo wlasnie jak tak patrze na zdjęcia to widac te biodra brr,, masakra no ale nie będe wyglądala jak kosciotrup jak pare cm mi ubędzie mam nadzieje? ;* ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
no ja mialam ochote kiedys liczyc kcal ale jednak zrezygnowalam teraz jem normalnie, ale bez slodyczy no i cwicze zalezy jak sie czuje.. heh ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- to pić czy nie pić bo juz nie wiem sama. tzn przyznam że pierwszy raz słysze o tym..
|
|
|
|
#50 |
|
Przyczajenie
|
xxolushiaxx - widocznie ta facetka piła ocet jabłkowy robiony na spirytusie....
Czysty naturalny ocet jabłkowy z polskich jabłek. Oczywiście nie można go pić ponad pół roku, i tylko 3 razy dziennie po 2 łyżeczki rozpuszczone w wodzie... Co najwyżej pół roku i potem przerwa i jak kto chce znowu. No i podobno jest on też w tabletkach. Ale ja go pije. http://www.biomedical.pl/uroda/otylo...blkowy-36.html http://www.lepszezdrowie.info/ocet.htm <---- przeczytaj sobie całe i sama zadecyduj Pozdrawiam! (ja jeszcze żyję i się nie trzęsę - a ocet jabłkowy piję! )
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zaczynaj nawet bo to jest masakra![]() ja na Tqwoim miejscu bym nie pila lepiej woda z cytryna...ale zrobisz jak uwazasz
|
|
|
#52 |
|
Przyczajenie
|
Pewnie... Lepiej nic nie robić, bo a nuż! coś mi się stanie.................
Weź w googlach poszukaj sobie na temat octu jabłkowego i wybierz sama. Są jego zwolennicy i zagorzali... przeciwnicy. No nic - ja tylko chciałam trochę pomóc. Pa
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
nie no nie dlatego
kiedys tez pilam nawet stoi w szafce ale w ogole ciezko mi przez gardlo przechodzil ja wole specyfikow nie uzywac po co sie nie potrzebnie czyms szprycowac to oczywiscie moje prywatne zdanie...nikomu nie narzuce co i jak ma robic
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
ja lykalam cidrex z octem jablkowym, wylykalam opakowanie i nic bez rezultatow wiec jak juz to moze taki naturalny do picia jest lepszy...
|
|
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem poczytam o tym ale pozniej ;* i napisze najwyzej co i jak ale mnie bolą nogi od cwiczen 8minutes abs i legs? czy nie pamietam drugiej nazwy brr
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
legs,buns
fajne racja czuc nozki przynajmniej ja czuje ale po buns a ogolnie to ja nad brzuszkiem pracuje wiec ja wole abs
|
|
#57 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no japowinnam na brzuszki czyli tez abs, no ale stwierdzilam ze porobie sobie partiami codziennie ze 100 brzuszkow albo 200 zalezy jak mi sie uda, nie mowie ze odrazu bo to nie dla mnie ale np raz 20scia pozniej znow po krotkiej przerwie, itp a no nogi to ojj czulam tak mnie posladki bolaly i uda ze masakra
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam brzuszki kiedys tez robilam
codziennie i inne cwiczenia...ale wole chyba abs:S i hh
|
|
#59 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale to bardziej wolisz bo mniej czasu im się poswięca, lepsze są ćwiczenia ? i przychodzą Ci z łatwośćia czy jak, bo nie wiem czy chodzi o łatwośc czy o rezultat ;p
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
wydaje mi sie ze brzuszki zajmuja mniej czasu i nie daja takich rezultatow...tutaj nie tylko masz zwykle brzuszki ale tez takie inne fajne cwiczonka... i lepiej sie cwiczy jak obserwujesz kogos....no i wiecej czasu to zajmuje niz brzuszki
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:00.

dziewczyno z czego Ty chcesz chudnąć? Przecież jak jeszcze troche zrzucisz to będziesz chuda a nie szczupła, a raczej atrakcyjna kobieta powinna byc szczupła a nie chuda jak na mój gust

ogladałam Twoje zdjęcia i wiesz co ?? masz śliczne ciało