![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bajkowy zamek/pałac
Przygladalam sie temu zameczkowi dosc dlugo i zadnych obdrapanych scian to ja nie widze. Cegla na wierzchu i tyle, taki styl i wedlug mnie superowe zdjecia na ich tle wyjda. Poza tym, sporo par szuka ruin w ktorych moze miec sesje plenerowa, w klimatycznym otoczeniu. A tutaj mozna miec 2 w 1 i klimatyczne wesele i klimatyczna sesje. Ja jestem na TAK
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
aldoncia6 może to nie jest pomocna dla Ciebie odpowiedź, ale mam nadzieje, że przyda się dolnośląskim PM szukającym pałacu/zamku na slub czy wesele:
1. Piękny pałacyk w Prężycach (kilka km od Wrocławia) www.palacweselny.pl 2. także niedaleko wrocławia, ale raczej a niewielkie imprezy Zamek Na Wodzie http://www.zamekwojnowice.ig.pl/ 3. w stronę Jeleniej Góry b. elegancki Pałac Paulinum www.paulinum.pl 4. Kameralny pałacyk k. Jeleniej Gory www.palac-debowy.pl 5. Kompleks hotelowo-pałacowy w Lomnicy www.palac-lomnica.pl 6. Także jeleniogórkie okolice www.palacstaniszow.pl 7. Duży i Drogi zamek Zamek Krobielowice |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
co do okolic dolnoslaskich to ja co prawda nie na weselu tylko w hotelu bylam w tym palacu http://www.palac-wojanow.pl/
ale akurat widzialam z okna pokoju, ze ktos mial tam wtedy wesele i nawet fajerwerki byly w nocy ![]() ![]() nie wiem jak jedzonko na weselach, ale to na sniadaniach i obiadokolacjach bylo pyszne ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-03-03 o 16:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
![]()
Jeśli chodzi o pałac zielinskich to stanowczo odradzam, mi też bardzo zalezy na bajkowym weselu ale to miejsce zupelnie inaczej wyglada na zywo niz na zdjeciach, sale w ktorych siedza goscie sa normalnymi pokojami i tylko dzwi sa otwarte zeby bylo to jako niby jedna sala, tanczy sie w holu ktory wyglada jak ganek wylozony malutkimi kostakami tak jak na dworcu. I ceny, za to co oni proponuja mozna zrobic wesele w pieknej restauracji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.