![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Hot Couture i Apparition wymienię
Może Angel ,słonik lub żółta Ninka za Flowerbomb?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Hot Couture i Apparition wymienię
hej ja juz sama wczesniej przejrzałąm Twój wątek, no i niestety nic co bym mieć musiałą lub pragnęła
żółta nina mnie nei kręci słonik odpada zawsze i wszędzie nie dla mnie on a z Angela się już wyleczyłam Gucci II to by było to ehhh marzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Dot.: BABY DOLL i Apparition wymienię
może znalazłabyś coś u mnie za odlewkę Serendipitious?
![]()
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
kochana, chętnie zrobiłabym Ci odlewkę, ale nigdy nie robiłam i nie wiem jak się do tego zabrać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
hej,
no cóż przyznam szczerze że na razie nic mnie nie skusiło w Twoim wątku, generalnie serendipitous jest ładny i nie mam potrzeby pozbywania się go tylko że już za słodziakowy żeby mnie powalać na kolana więc nie mam parcia na wymiankę , jak coś przykuje moje oko to wtedy tak na ten moment jednak nic , dzięki ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
pisz na pw ile cię interesuje robienie odleweczki to żadna filozofia ja mam atomizerki itp i wszystko bym ci przesłała psikasz po prostu do fiolki zatem czekam na priv jak masz ochotę |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
HOT COUTURE EDP 60/100 ML
Pisałam już w drugim Twoim wątku że mnie kuszą - czy lubisz O Oui!? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.