![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moj TZ nie akceptuje kompromisow
![]() Cytat:
![]() dobrze ze sa jeszcze kobiety ktore stapaja twardo po ziemi ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli nie zmieni się już a Ty tego nie akceptujesz to odejdź już... po co się męczyć? Tak jak mówiłam, taki układ albo się akceptuje i całkowicie się z nim godzi, albo i tak w nim nie wytrzymasz. Teraz czy za kilka lat się posypie ![]() Lepiej teraz ![]() Edytowane przez Kmee Czas edycji: 2009-02-27 o 13:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Mysle, ze gdybym go zostawiła nie dzwoniłby juz i prosił, honor by mu na to nie pozwolił;/ Nie wiem czy mozna to nazwac strachem przed byciem znow samemu. Moje poprzednie zwiazki konczyly sie zdrada partnera, wiec nie miałam obiekcji przez zerwaniem, tu jest jednak inna sytuacja. Cytat:
Co do egoizmu zgadza sie, wiem ze taki jest we wszystkim co robi, co do dojrzałosci, twierdzi, ze jest cholernie dojrzały, moze jest ale nie do zwiazku... Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2009-03-02 o 09:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
To chyba jedyny sposób którym możesz jeszcze coś zmienić, bo gadanie tu raczej niewiele pomoże. On powtarza "znajdź sobie innego" bo widzi w Tobie potulną istotkę, która tego nigdy nie zrobi. Jest bardzo pewny siebie, a Ty na tym cierpisz. W ogóle nie wiem gdzie tu jest miłość z jego strony. Raczej chora zaborczość. "Twierdzi, ze jest cholernie dojrzały" --> ![]() Twierdzić to on sobie może ![]() A ile lat ma ten dżentelmen? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ależ moje drogie, on jest dojrzaly - JAK NA PIĘCIOLATKA jest bardzo dojrzały (w końcu ilu znacie pięciolatków, którzy się zaręczyli, golą się, pracują?). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Nie czujesz się czasem jak mała, posłuszna i uległa niewolnica???
Co On jest ?? Pan i władca?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
sadze ze najwiekszy problem jest w Tobie w twojej psychice.. nie potrafisz byc stanowcza nie potrafisz miec wlasnego zdania.. zachowujesz sie jak bezsilna szara myszka.. twoj facet to idealnie wykorzystuje.. nie zdziw sie jak do koncaprzestanie cie szanowac, porzuci cie , czy zdradzi.. sama do tego doprowadzasz swoim zachowaniem.. nie chcialam cie urazic.. ale dla mnie twoje zachowanie jest bardzo glupiutkie... i niedojrzale.. skoro pasuje ci zycie w takim zwiazku.. okkkeeej ![]() ja bym odbila ![]()
![]() |
![]() |
#38 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Tz ma 23 lata. do poiglot91-> przez takie a nie inne traktowanie jakie on mi funduje, chyba sama trace szacunek do siebie, jak moge go miec, skoro na kazdym kroku pokazywane mi jest co i jak robie zle. Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2009-03-02 o 09:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy tego nie zrobiła, więc według niego to niby dlaczego nagle ma być inaczej? Też bym tak myślała na jego miejscu ![]() Edytowane przez Kmee Czas edycji: 2009-02-27 o 13:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
BAN stały
|
Dziewczyny, po co się dalej nakręcać. Wątek z cyklu woda na młyn; autorka jest nieszczęsliwa, ale woli ta formę nieszczęścia niż zaryzykować, odejść, i w najgorszym (czytaj: najlepszym) razie uwolnic się od cwaniaka. Inaczej nie umie, co szanuję, szkoda czasu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
ja juz nie wiem co pisac.. zebys cos zrozumiala..
chyba nic do ciebie nie dotrze ![]() ![]() OTWORZ OCZY DZIEWCZYNO I ZACZNIJ TRZEZWO MYSLEC... SZANUJ SIE bo to przeciez najwazniejsze ![]()
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Zastanowić natomiast powinnaś się dlatego, że normalny związek polega na umiejętności znajdowania kompromisów, twój związek z góry skazany jest na bycie "nienormalnym" i już samo to poddaje pod wątpliwość sens jego istnienia. Będziesz nieszczęśliwa - zresztą już zaczynasz być, ponieważ nie możesz nigdy dostać tego czego pragniesz, czego potrzebujesz. Idź za radą swojego własnego faceta i znajdź sobie innego.
![]() |
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
Sama nic racjonalnego nie wymysle, ale zdaje sobie sprawe z tego, ze on juz sie nigdy nie zmieni, mimo ze powszechnie twierdzi sie, ze ludzie sie zmieniaja.
Wziełam do serca I GLOWY Wasze rady i skorzystam z nich - przy najblizszej okazji gdy powotorzy sie sytuacja i slowa " to znajdz innego" porozmawiam z nim po raz kolejny na ten temat, a jesli to nie poskutkuje to oleje Jego "ale", jezeli "olanie" przyniesie złe skutki (czytaj:klotnie), sprawe postawie jasno: znajdz innego, wiec poszukam. Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2009-03-02 o 09:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
niestetymasz racje...
no nic.. my mozemy tylko gdybac ona i tak zrobi co uwaza
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Jak czytam teksty,którymi raczy Cię Twój partner,to nie wierzę,że jeszcze z nim jesteś.Mam nadzieję,że wytrwasz w swoim postaniowieniu,że uda Ci się uwolnić od "pana i władcy".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Napiszę ci tylko w skrócie: człowiek tego typu (czyt. despotyczny, nie słuchający, manipulujący innymi, nie uznający kompromisów), nigdy się nie zmieni. Tym bardziej, że dosyć późno reagujesz i dla niego te wszystkie sytuacje są normalne.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Proste ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.