|
|
#31 | |
|
Realistka
|
Dot.: zdrada czy lenistwo?
Cytat:
ale według mnie musisz z nim pogadac jesli jestescie ze soba juz jakis czas to powinniscie umiec ze soba rozmawiac na kazdy temat. moze to bedzie trudne ale masz wszelkie podstawy by go o cokolwiek podejrzewac wiec powinien zrozumiec a poza tym po jego reakcji na twoje argumenty bedziesz mogla stwierdzic co tak naprawde znaczyla ta gumka w kieszeni. bo jakos mi sie nie chce wierzyc zeby ją tam 2 tygodnie trzymal
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam nie lubie weszyc czy sprawdzac, ale w takim przypadku staralabym sie dowiedziec prawdy. Dziwnie sie to wszystko sklada, oklamuje cie, odnowil kontakty, teraz prezerwatywa, dziwne to troszke.
A jak wyglada wasz zwiazek na co dzien? jak czesto sie spotykacie? jak traktujecie no i czego te poprzednie klamstwa dotyczyly? i to nie prawda, ze nie mozesz zyc bez niego czlowiek do wszystkiego jest sie w stanie przyzywczaic, do kazdej sytuacji, to tak nawiasem mowiac
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
Nasz związek nie jest na odległość, widzimy się średnio do drugi dzień. No i nie zwracam uwagi na jego spodnie, ale wydaje mi się, że był w tych spodniach przynajmniej 2 razy w ciągu dwóch tygodni...
arrabbiata Nie zmuszam się a chcę. Trwać to dla mnie żyć długo i szczęśliwie, ale w tym wypadku to się jeszcze okaże ![]() Dziś wieczorem porozmawiam z nim szczerze, to wam napiszę czego się dowiedziałam. Poprzednie kłamstwa byly typu: dostaję sms: mama kazała mi się uczyć, muszę zostać w domu. W rzeczywistości był z kumplami ale przepraszał, zapomnielismy...
Edytowane przez znikomapewnosc Czas edycji: 2009-03-04 o 13:47 |
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
Czekamy na relację...
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
Tylko wszystko ze spokojem, nie denerwuj się i myśl trzeźwo, nie daj się zbyt łatwo spławić jego odpowiedziami i pytaj dokładnie o to, co chesz wiedzieć. Nie bój się zadawać mu pytań - masz podstawy, żeby czuć się zagrożoną. Będę trzymać kciuki
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
A on spodni nie pierze?? hehehe
Ja bym troszke podrazyla temat.. Dla mnie to dziwne |
|
|
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
Nie chce mi sie wierzyć, że on zapomniał wyrzucic gumke po waszym stosunku i sidziala sobie w kieszeni 2 tyg
dlaczego dalas sie tak szybko zbyc, ja bym drążyła temta jak pisaly poprzedniczki...i pytanie podstawowe: jak ta gumka wygladala? swieza czy stara ?
|
|
#39 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
nie wiem, nie przyglądałam się... Po prostu uwierzyłam mu, bo wydawało mi się niemożliwe, żeby on mógł zrobić coś takiego... Wiem, wiem głupia jestem
|
|
|
|
|
|
#40 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#41 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Droga autorko. Zastanow sie co robiliscie te 2 tygodnie temu, czy on te gumke rzeczywiscie gdzies wsadzil, bo nie bylo mozliwosci wyrzucenia czy co. |
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
A moze to byl jego talizman ?kobiety zbieraja jakies suszone kwiatki ,i *******ki od lubego a on zużytą gume :-D
---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#43 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
tez pomysl, zeby po stosunku gumke wlozyc do kieszeni, nie wiem ale ja w bajeczke twojego tz nie wierze, ja bym tego nie łyknęła...
|
|
#45 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Rozeznanie
|
Myślę, że pytanie autorki w co drugim poście jak wyglądała gumka jest bezcelowe, bo skoro podczas tej sytuacji dała się tak łatwo TŻ-towi przekonać, że to ich własna, to raczej nie pomyślała wtedy o tym, żeby zajrzeć jak ta gumka wygląda.
|
|
|
|
|
#47 |
|
Copyraptor
|
Dwa tygodnie nosić gumkę w spodniach? Bez jaj ; ]
Wybaczcie, że tak lekko "obrzydliwie", ale przecież taka gumka po seksie jest śliska, cała w sokach. Nie ma mowy, żeby przez dwa tygodnie jej w spodniach nie zauważyć, przecież to czuć będzie. A tak swoją drogą, to była stricte gumka, czyli zawiązana na supełek, czy opakowanie? Bo jak opakowanie, to insza inność (; Też czekam na efekt rozmowy. |
|
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
Jak już pisały dziewczyny sprawa co najmniej dziwna. Ja jestem bardzo podejrzliwa i pewne fakty nie dawały by mi spokoju. Wole nie prorokować. Czekam na relacje z rozmowy i trzymam kciuki
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Idąc za swoją podejrzliwością stawiam na zdradę.
Nie chce mi się wierzyć,że facet nie pamiętał,że nosi zużytą gumkę w kieszeni ![]() Po pierwsze przecież czuć,że coś się ma w kieszeni,a po drugie taka gumka po dwóch tygodniach to chyba musi śmierdzieć,co? |
|
|
|
|
#50 |
|
BAN stały
|
nie możliwe , chłopak Cię po prostu robi w balonika , kto nosi gumkę 2 tygodnie w kieszeni , nie wyobrażam sobie tego nawet przecież po takim czasie to śmierdzi ...
|
|
|
|
|
#51 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tam tez w to nie wierzę...no cóż... różni ludzie na tym świecie mieszkają. A ty nie pamiętasz co on zrobił z nią po ostatnim kontakcie? czy faktycznie włożył ją do kieszeni??
|
|
|
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
Mlody facet i seks raz na dwa tygodnie?
Zuzyta gumka w spodniach? Przeciez po dwoch tygodniach CUCHNELOBY tak, ze z kilometra mozna by wyczuc. Moim zdanie bardziej dosadnego dowodu zdrady nie znajdziesz |
|
|
|
|
#53 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niestety to chyba najbardziej prawdobodobna wersja. |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
Ja mimo wszystko też obstawiam zdradę, ale jak się gumkę zawiąże na supełek to może nie będzie czuć? No bo jakby to wszystko zostało jednak w środku. Czy jednak by było?
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Rozeznanie
|
Pachnie mi to troche prowokacja...
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dziwie sie Twoim watpliwosciom, zwlaszcza ze jak napisalas facet juz Cie wczesniej oklamywal. |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zadomowienie
|
Jesteś naiwna
![]() Pomijając fakt, że 2 tygodnie ją tam trzymał (jakoś nie mogę w to uwierzyć) i to, że odnowił więzi z byłą, mam jeszcze pytanie. On kochał się z Tobą w tych spodniach? Nie było okaji, żeby od razu wyrzucić? Po stosunku zamiast ją gdzieś wyrzucić, czy nawet gdzieś położyć na chwilę, zawinąć w coś, on ją pchał do kieszeni spodni? MatkoWydaję mi się, że to jest najbardziej nieprawdopodobne. |
|
|
|
|
#59 |
|
Wtajemniczenie
|
Kiedyś znaleźliśmy zużytą gumkę szwagra w szafie (!). Nie wiem ile tam leżała ale material zaczal sie rozkladac-gumka napeczniala jak balonik. Tż dzielnie wywalil to szkaradztwo a szwagier dostal zakaz nocowania u nas bleee
stawiam na zdrade.
|
|
#60 |
|
Przyczajenie
|
2 tygodnie a pogoda jaka byla to wszyscy widzieli-na bank spodnie by pral w tym czasie chociaz raz.poza tym prezerwatywa z ladunkiem noszona 2 tyg w spodniach w kieszeni...sory ale juz parokrotnie by poczul ze tam jest albo by sie to wylalo...ewidentnie zdrada
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:43.

czlowiek do wszystkiego jest sie w stanie przyzywczaic, do kazdej sytuacji, to tak nawiasem mowiac

ale przepraszał, zapomnielismy...

dlaczego dalas sie tak szybko zbyc, ja bym drążyła temta jak pisaly poprzedniczki...i pytanie podstawowe: jak ta gumka wygladala? swieza czy stara
?
Wiem, wiem głupia jestem