![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ŚLUBIK IZA & KRZYSIEK // Ja mam Ciebie cała reszta to nic!
hej Izuś dopiero teraz zobaczyłam te cudowne fotki
![]() ślicznie wyglądaliście, piękna z Was para ![]() ![]() ![]() no i ta magiczna data ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
Izuś nie wiem jak to sie stalo ze nie zauwazylysmy ze do tej pory sie nie pochwalilas foteczkami...
![]() ale warto bylo czekac... foteczki sa BOSSSKIE ![]() O tym ze Ty i Twoj maz wygladaliscie bosko nie wspomne... i te oczyska Twoje ![]()
![]() |
#33 | ||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
![]()
Przepiękna suknia ślubna, zresztą jak wszystkie zdjęcia Młodej Pary
![]() ![]()
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() Szczescia zycze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
piękne zdjęcia, piękna para młoda, odważna suknia i przeładnie w niej wyglądałaś
![]() a najbardziej zazdroszcze Ci tego zdjęcia https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1236443203 uwielbiam ciągniki siodłowe, niestety u nas się nie dało tak zrobić ![]() dużo radości życzę, takiej jaka Wam towarzyszyła w dniu ślubu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | ||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Dziękujemy... ![]() Cytat:
![]() Dziekuje... ![]() A dodam jeszcze takie po przeróbce leciutkiej...moje jedno z ulubionych... Załącznik 2163093 Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2015-07-29 o 18:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
Izka mialas najpiekniejsza suknie jaka kiedykolwiek widzialam
![]() ![]() ![]() ![]() Wszystkiego Dobrego, szcześcia i dużo dużo miłości !!!
![]() ![]() 24 maja o godz.3:05 z wagą 2900g 54cm długości przyszedł na świat NASZ Mikołajek ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/efafe35056.png http://www.suwaczek.pl/cache/f9ccc64e9c.png Edytowane przez bandziorka007 Czas edycji: 2009-04-27 o 12:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
Piękne!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
weszłam tu zupełnie przypadkiem po tropach poppyy
![]() CUDOWNIE CUDOWNIE CUDOWNIE CUDOWNIE Prześliczne zdjęcia, Wy zakochani, piękni A ja dodatkowo zazdroszczę tych pięknych serduszek na tylnej szybie. Czy możesz zdradzić jak zostały wykonane??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
ajajaj
![]() ![]() ![]()
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
BAN stały
|
Extra fotki....wszystko ladnie dopasowane....cudnie...:l ove: Suknia piekna.... Gartuluje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Wtajemniczenie
|
o Dzizysss... jaka sliczna suknia
![]() a jeszcze lepiej prezentuje sie na kims kto ma TAKÁ figurke ![]() ![]() ![]() Suknia w 100% w moim stylu. widze ze ma dopinany tren -taaaki wlasnie chce miec ![]() ![]() A moj TZ wlasnie zaglada przez ramie i stwierdzil,ze rownie ladnie ja bym w tej sukni wygladala.... ![]() choc mi do slubu jeszcze daleko... ![]() To Twoje ostatnie dodane zdjecie- lekko przez Ciebie podrasowane xP jest MEGA!!!! ![]() Tak cudownie wygladacie na tym zdjeciu...! ahhhh....bossssssko po prostu ![]() Tworzysz z mezulkiem przesliczna pare. Duuuuzo milosci Wam zycze (choc po slubie juz ponad rok ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
![]() RELACJA Z NASZEGO ŚLUBU. ![]() 30.08.2008 7:00 Wstałam...patrzę przez okno, a tam niebo czyściutkie zero chmureczki, a w piątek przecież tak lało. Zjadłam z bratową śniadanko, zaczęłyśmy się szykować do wyjścia. 8:00 Makijer (wiem wiem...powinnam odwrotnie, ale nie dało się inaczej) o 9:00 siedziałam u fryzjerki. Najpierw wałki, potem suszyła i zeszło 2 godziny. Pod koniec czesania nogi same mi się unosiły z nerwów. o 11:05 wyszłyśmy od fryzjerki. Weszłam szybciusio luknąć na butki(na poprawiny) i oczywiście kupiłam...heh, a moja bratowa jeszcze weszła i wypatrzyła bolerko. O 11:20 wyjechałyśmy, a o 12:00 miał być już (wtedy jeszcze) Tż, bo o 12:30 sesja. Ubrałam bieliznę, brat ubrał mi pończoszki, bo mama i bratowa mały tipsiki, więc ktoś musiał...a czas leciał.. Potem raz dwa suknia, a tu coś mi zjeżdżać zaczyna.To proszę brata żeby wszył ramiączka do sukni i w tym czasie dzwoni Krzysiek, że się spóźni 10-15 minut, bo auto dopiero kończą ubierać, bo kierowca nie dotarł o tej co trzeba. A ja wtedy to taki luzik miałam, nic stresu, aż się martwić zaczęłam heh. Uszykowana wypachniona, wypindrowana, stoję w pokoju i czekam. Są! (patrzę przez okno jak wjeżdża auto) Krzysiek podaje kwiatki całuje(fotografowie domowi działają) i wychodzimy, wsiadamy do auta i jedziemy na sesje. NA sesji wyrobiliśmy się świetnie, ale co się ufajdałam, to masakra, od drzewa ubrudziłam się korą, była delikatna rosa po piątku, wiec jakieś plamki, a u fotografa w aucie jak nas podwoził troszku dalej na ruiny od smaru, ale myślę sobie,’ brat spierze’- kochany brat. Na sesji była też koleżanka ze szkoły z chłopakiem, którzy robili fotki z dwóch aparatów. Wyczyścił co trzeba, wróciliśmy(w aucie jechało się bajecznie-przyciemnione szyby). Każdy patrzył, ale nic nie widział, muzyka jakaś turecka (uwielbiam takie klimaty). Dojechaliśmy do domu, brat wziął się za czyszczenie sukni, mimo, że sam nie do końca uszykowany. Kierowca popijają kawkę, ja pędzę do lustra, aby uczynić ostatnie upiększenia… Ewulek lata za mną z aparacikiem i trzaska miliony fotek na pamiątkę…(jak brat czyści suknie, jak teściowa podpinają ze szwagierką tren, jak się podmalowuję) A ja w duszy myślę, że wszystko jest piękniejsze niż sobie wymarzyłam. Potem kamerzysta wpada i nastawia coś w kamerce, podpowiada co i jak będzie wyglądać. Błogosławieństwo -mama się wzruszyła, jak i pozostali, ale nikt nie płakał...a mało brakowało. Potem do autka i do kościoła. Rozglądam się stojąc u boku przyszłego męża kto dochodzi…i czekam z niecierpliwością na tą chwilę!!! Dochodzimy do ołtarza, rozglądam się delikatnie kto jest i uśmiecham się jak oszalała, emocje mi buzują. I tu położeni wszyscy byli, bo mój dzielny Misiek się tak wzruszył, że nie mógł w pewnym momencie wydobyć słowa...ja łezki w oku, mama Krzyśka szlochała, aż moja ja podszturchnęła...heh, a sama ledwie się powstrzymywała od płaczu. Ksiądz się zapomniał i przestał na chwilę mówić. Powiedział „Ja, Izabela...” i cisza, potem otrzeźwiał i mówił dalej co mam powtarzać. Zaczęło się od moich łez w oczach, ale gdy Krzysiek skończył przysięgę, ja poczułam taką radość w środku. Krzysiek patrzył z niepewnością, czy zdołam coś wykrztusić, wtedy mnie puścił stres i przysięgałam mu miłość, wierność i uczciwość małżeńską z wielkim uśmiechem. Nigdy nie byłam pewniejsza tego co mówię, a Krzysiek głaskał mi rękę. Potem „mężu.. przyjmij te obrączkę”, na Krzyska twarzy widać, że wreszcie go stres troszkę puścił, bo szeroko się uśmiechnął. Przy komunii, ksiądz rozdał opłatki, a ja już wiem, że mam męża! Dostajemy świece i dochodzimy do obrazu, modlimy się, ksiądz składa życzenia i wychodzimy, cudowne uczucie. Na dworze czeka na nas pudło z kokardą, my już wiemy, że to balony, ale miło popatrzeć jak inni się domyślają co to takiego. Otwieramy razem karton i balony uciekają, wszyscy zaczynają ustawiać się do życzeń i wychodzi na to, że robi się kilka kolejek. Najfajniejsze momenty: Dawid całuje Krzyśka w czoło, mój okrzyk, gdy widzę Szymona z mamą…, piękniutki misiu od Eweliny. Po życzeniach zostajemy obsypani (obficie) ryżem i pieniążkami. Stajemy do zdjęć z rodzicami, z rodzinką, kamerzysta próbuje uchwycić co nieco dla siebie. Potem ostatnie ujęcia Ewulki i wsiadamy do autka. W wyjeździe czekają 3 Scanie, które niesamowicie zaczynają trąbić. A my z Krzyśkiem tacy szczęśliwi, że ze śmiechu i szczęścia nie mogliśmy wytrzymać. Dojeżdżamy do Tarnówki i pierwsza brama(Stach…) życzenia, komplementy, szampan i jedziemy dalej, potem druga, następna i następna, 3 szampany, jeden przy muzyce na organach, to nasza ulubiona…tańczyliśmy na ulicy…kolejna i kolejna, było 15… ludzie wychodzili, bo nie wiedzieli skąd taki hałas. Dojeżdżamy do Domu Górnika…powitanie, panowie podpowiadają gdzie jesteśmy ubrudzeni od maki z chleba i Krzysiu wnosi mnie na salę. Sto lat i pierwszy buziak, potem taniec „Ty i ja–nasze serca złączone na wieczność.. patrzymy sobie w oczy. Konkursy rozbawiły do łez…mistrzowie Robert i Andrzej. Ok. 4 nad ranem porywają mnie(Robert i Wiesiek) na bryczkę, Krzyśka przytrzymują, a ze mną uciekają…Krzysiek musi mnie szukać i gonić…wskakuje na bryczkę. Wykupuje wódką, a potem podobnie z Krzyśka porwaniem. Gości coraz mniej, a ja ściągam buty i tańczę z moim mężem na boso! Koło 7 docieramy do pokoju. Rano jemy śniadanko ze stołu wiejskiego i pijemy kawkę z bratem i bratową, zaczynają pojawiać się pierwsi goście na poprawiny i są nawet Ci co zarzekali się, że ich nie będzie…nie ma tylko tych, co odjechali po weselu, bo z są z daleka. Nakrycia dostawiane są, bo nikt nie przypuszczał, że stawią się prawie wszyscy. To nasze wspomnienia.! I wiecie co, warto przeżyć taka chwilę, mimo, że się nie powtórzy, bo potem są fantastyczne wspomnienia, do których w każdej chwili wracamy. Wstawiam fotki z sesji, która miała miejsce01.08.2009 roku w Świnoujściu o 5:00 przy wschodzie słońca. ![]() Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2010-12-02 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
![]() ··
Załącznik 2693689 tysiąc milionów śmiejących się sekund Załącznik 2693685 Po prostu bądź przy mnie i trzymaj mnie za rękę , albo za co tam chcesz Załącznik 2693684 nie wyobrażam sobie innych ust, które by mnie całowały. Załącznik 2693683 zgubić się pośród chmur i oderwać się od ziemi. Załącznik 2693682 jeszcze raz chcę być tam, gdzie neibo lekko dotyka morza Załącznik 2693681 Nad ranem zabiorę Cię nad wielką wodę. Pokażę Ci wschód słońca - jedyną rzecz równie piękną, jak nasza miłość. ·· |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
![]() ··
Załącznik 2693717 Ja Cię przytulę , a Ty mnie pocałuj. ok ? Załącznik 2693716 bycie z Tobą jest jak spacer po tęczy Załącznik 2693715 tysiąc milionów śmiejących się sekund Załącznik 2693714 lubię na Ciebie patrzeć i wyobrażać sobie jak smakujesz Załącznik 2693713 Twoje tęczówki w kolorze wzburzonego nieba Załącznik 2693712 Uwaga! Niebo świeżo malowane błękitem Jego oczu. ·· Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-12-02 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
··
Załącznik 2693746 a na deser - chmury! Załącznik 2693745 kiedy jestem z Tobą, niebo wydaje się być nudnym miejscem. Załącznik 2693744 A w twoich oczach odbijało się niebo... Załącznik 2693743 ON!!! Jest ze mną cały czas. Zna tajne przejścia do gwiazd. ![]() Załącznik 2693742 to wspaniałe uczucie, kiedy wiesz, że Twoja dłoń ma swoje miejsce w innej dłoni Załącznik 2693741 za ręce razem do horyzontu ·· Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-12-02 o 19:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
··
Załącznik 2693767 Przy Tobie to wszystkie te cuda świata wysiadają Załącznik 2693878 a w sercu oddech gwiazd i anioły w moich snach.. Załącznik 2693765 Nad ranem zabiorę Cię nad wielką wodę. Pokażę Ci wschód słońca - jedyną rzecz równie piękną, jak nasza miłość. Załącznik 2693764 wszystko co lubię nosi Twoje imię Załącznik 2693763 na 4 i pół godziny do nieba wzięci Załącznik 2693762 Twoich oczu dotyk czuć Załącznik 2693761 Gdzieś pośród sześciu miliardów głów, dwie pary rąk dwie pary nóg. na zawsze. ·· Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-12-02 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Wtajemniczenie
|
ahhh...Izka sama bajka
![]() a juz najbardziej podobaja mi sie foteczki z wachlarzem i ostatnie ![]() ~~~~ o wschodzie slonca nad morzem piekne zdjatka wychodza, czego daliscie zywy przyklad ![]()
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
ooooooo widzę odświeżenie wątku Izuś
![]() zdjęcia wspaniałe ![]() ![]() ta sesja to był świetny pomysł ![]() ehhh Wy zakochańce słodkie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() I obyś szybka objęła miejsce Panny Młodej. ![]() moooniku pół dzionka nad tym siedziałam. ![]() Nakryłaś mnie, a tak sie ukrywałam. ![]() Zupełnie zapomniałam, że mam galerię. ![]() No i taaaaaram! Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-12-02 o 20:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pół dzionka ale jaki efekt ![]() hie hie hie PM2008 wszędzie Cie odnajdą ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:28.