|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sekret urody hindusek
Cytat:
i nic zielonego mi nie wylazlo Ja slyszalam ze na odwrot jest - nie powinno sie farbowac zwyklymi farbami po hennie bo rozne dziwy sie dzieja.Jak dla mnie henna ma tylko jeden minus , siwe wlosy mam jasniejsze od reszty ( bardzie mahoniowe).Jakos mniej sie lapia,a uzywam henny do brazowych wlosow .
"Lubię być kurą domową Do pralki wrzucić problem wraz z głową Pralka pierze, ja nie wierzę w nic Słodko jest nie myśleć o niczym Się zgubić we własnej spódnicy.." Edytowane przez moee Czas edycji: 2009-03-13 o 01:11 |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
moee,dzieki za stronkę,na pewno skuszę sie na ten olejek i zapewne jeszcze pare innych produktów
![]() ślicznie Ci się błyszczą włosy lecę poprzeglądać stronę do końca
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki Ci wielkie! (Już drugi raz w ciagu ostatniej doby próbuję Ci podziękować na tym wątku, ale teraz mam nadzieję, że mi się to pięknie uda )
|
|
|
#34 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ta strone przypadkiem wyczailam , jak szukalam cos do wlosow. Bez problemow sie u nich kupuje , przesylka tez szybciutko dochodzi Cytat:
mam nadzieje ze jak sprobujesz to ci tez dobrze posluza
|
|
|
#35 |
|
BAN stały
|
Ho ho, Moee, dziękować.
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Moee, dzięki Tobie uświadomiłam sobie (tak do konca, bo wczesniej już coś podejrzewałam
), ze mam "ała" na punkcie szamponów, odżywek i ogólnie włosów. Jak zobaczyłam te strone, to od razu: aha, cos sobie zamówię... Oglądam, ogladam, wybieram i... choroba, gdzie ja to postawię Szampony stoja już w szafce, na szafce, na wannie, pod prysznicem... Nie mam miejsca! ![]() ale dla chcącego nic trudnego! Ide zużywać! ![]() Dzieki Moee, fajna stronka ![]() a jak już o urodzie mowa, to ja wole niektórych Hindusów (Indusów) jednak. niż Hinduski (Induski). Pogadajmy o włosach takiego Szarusia albo Naveena ![]()
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Dla Ciebie wszystko
Cytat:
nie no wierna jestem tym teraz z indii ( juz dwa miesiace! rekord) - musze wlosy sobie naprawic , bo jak mi podbrodek i reszta starczego ciala ( Oj tam zaraz Szarusia wlosy , mnie to jego miny rozbrajaja i kolana miekkna na ten usmiech
|
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wlasnie siedze z maseczka Multani Mati
Zobaczymy co to za cudo
-Od grudnia 2008 zapuszczam włosy -Dłudość z dnia 01.09 - 40cm -Cel:50cm -Od Lipca 2009 dbam o paznokcie Edytowane przez Anariel Czas edycji: 2009-07-22 o 15:58 |
|
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jestem zadowolona z Multani Mati
Fajnie oszczyszcza ryjka i sciaga Czy ktos cos probowal? Bo tu cisza...
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
watek o sekretach Azjatek kwitnie, a tu...cisza...
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
Watek umarl smiercia naturalna
Ja tymczasem zebralam i opisalam pare "sekretow", ktore juz takimi sekretami nie sa http://wieczniemloda.com/sekrety-urody-hindusek-1344/ |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:33.

świetne te produkty mają, zastanawiam się nad naturalną koloryzacją henną 

i nic zielonego mi nie wylazlo 

Szampony stoja już w szafce, na szafce, na wannie, pod prysznicem... Nie mam miejsca!
nie no wierna jestem tym teraz z indii ( juz dwa miesiace! rekord) - musze wlosy sobie naprawic , bo jak mi podbrodek i reszta starczego ciala (