|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co robić ?? :(
Jeśli mu powiedziałaś używając słowa "denerwuje", to trochę mi się nie dziwię, że się obraził. Ale tylko trochę, bo to co piszesz to dla mnie niewyobrażalne jest. Jak w ogóle tak można? Elfir dobrze Ci radzi, spytaj, co go najbardziej uraziło.
A, mnie się wydaje, że takie sprawy najlepiej omawiać na neutralnym gruncie, a nie zaraz po. Przynajmniej my tak wolimy .
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ehh marudzisz...!Nadal bedzie sie tak zachowywal.A jak niechcesz odejsc to mecz sie dalej . |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Palant przez duże "p". Nie dość, że sam zawala sprawę w łóżku to nawet nie chce wysłuchać Twoich racji, a na koniec jeszcze dowiadujesz się że to Twoja wina?!
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
Tak odejść od chłopaka po 6latach bycia razem dlatego ze strzelił focha to troche głupie,a to że wyrazaiłaś swoje zdanie bardzo dobrze musisz jeszcze raz nim pogadać szczerze i otwarcie najwidoczniej bardzo go zabolało to co mu powiedziałaś ale wątpie żeby powód obrucenia się na bok spowodował taką dziwną reakcje.POgadaj z nim wyjaśnijcie sobie wszystko.
|
|
#35 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Porozmawiajcie spokojnie. |
||||
|
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
Hmmm... wszyscy z góry skreślają chłopaka, a może on wcale nie jest taki beznadziejny? Jeżeli autorka wątku powiedziała mu, że coś robi ŹLE, że ją DENERWUJE jego zachowanie w łóżku, to nie dziwię się, że poczuł się urażony. Komu w takiej sytuacji nie byłoby przykro? W takich sprawach trzeba postępować delikatnie, a nie walić tak z grubej rury. Po tym opisie sytuacji odniosłam wrażenie, że autorka wątku raczej nie mówiła tego spokojnie, tylko wyskoczyła z pretensjami. Zamiast krytykować i mówić, co robi źle, lepiej pokazać mu co się lubi, w jaki sposób ma postępować, nauczyć go pewnych rzeczy.
|
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Poczuł się urażony, bo chciała, żeby ją przytulił? No ludzie... i wy go jeszcze tłumaczycie? Bo uraziła jego męskie ego? O co on jej zrobił? Nie sądzę, ze autorka ma jeszcze z nim rozmawiać i cos wyjaśniać. On powinien to zrobić.
W ogóle nie wyobrażam sobie jak można tak potraktować ukochaną osobę. |
|
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo tak na dobra sprawę autorka wątku nie za wiele powiedziała. Nie wiemy w jakiej sytuacji to powiedziała, jak powiedziała i przede wszystkim o czym mówiła. Bo jeżeli miała pretensje tylko o to że się nie przytula po stosunki...to jego foch powinien trwać nie więcej niż kilka godzin...a na pewno nie usprawiedliwia jego smsów o winie itp bzdur.
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
Dopiero teraz przeczytałam, co autorka wątku napisała dalej.
Tysiunia - jeżeli powiedziałaś tylko i wyłącznie, żeby Cię przytulił i o to się obraził, to faktycznie postąpił beznadziejnie. Ale jeśli robiłaś mu jakieś inne uwagi, podważałaś jego "umiejętności" i krytykowałaś, to miał prawo poczuć się urażony. |
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
jak taki Casanova z niego z pawim piorkiem w dupce to niech spada.....zobaczysz...sam do ciebie przyczlapie
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
Ja bym takiego kopnęła w cztery litery na odchodne! Ty chcesz pracować nad związkiem, a jego duma nie pozwala mu przełknąć ani trochę krytyki ? oj ciężko... po prostu nie przejmuj się, tym bardziej jak on teraz Ciebie traktuje, jeśli czujesz się ''jak śmieć'' to co to za relacja w związku!!? żadna! rada: ja bym na Twoim miejscu go olała...
|
|
#42 | |
|
biegam dla Zabawy
|
Cytat:
Ale jak zareagowała tak na krytykę na temat przytulania po to beznadziejny jest i tyle. |
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z jednej strony zachował się jak zwykły cham. Z drugiej- ta słynna męska ambicja. Poczuł się urażony i zamknął się w sobie. Domyśłam się jak się czujesz, jedna myśl jest taka, że powinnaś go zostawić, bo z facetem, dla którego jest najważniejsze jego przerośnięte ego nie ma szans na szczęśliwy związek. Chociaż...może daj mu trochę czasu, powiedz mu jasno i wyraźnie, że ma przemyśleć swoje zachowanie, może za kilka dni dojdzie do wniosku, że zachował się jak ostatni *** i przeprosi, porozmawiacie już bez złych emocji. Jeśli nie będzie poprawy- zostaw go, bo co to za zawiązek, kiedy to tylko jedna strona ma przepraszać, znosić upokorzenia itd. |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
powiem Ci tyle - jesteś od niego uzależniona i to nazywasz miłością. byłaś z kimś innym kiedyś?
nie zostawisz go, chociaż wiesz, że powinnaś. możesz się na niego fochać, on na Ciebie, a on i tak przypełznie, jak go potrzeba przyprze:/ bo na czym innym mu zależy, skoro Cię tak traktuje?. i kto tu kogo powinien szanować...? nie daj sobie wmówić winy, bo niby co to za wina?
bo nie ma za małych lub za dużych piersi Więc nie za cnoty i charakter nagrodą jest miłość i nie za posłuszeństwo ani lojalność, ale za wdzięk i niepokorność, za życie samo w sobie w całej jego oczywistości. Wielka jest bowiem w nas potrzeba kochania. Julia Hartwig, Kot Maurycy
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.

.

strasznie mnie to wszystko boli ;(