![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: suknia white one 414 - szukam bucików i fryzurki
Hej, zaczynam się martwić kwiatkiem. Nie mogę się zdecydować, czy wezmę zwykłą różę w łapkę (cena
![]() ![]() No i te spinki do włosów, faktycznie najlepiej, jakby miały cyrkoniowe elementy. pozdrawiam Was serdecznie
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
becia jesli moge ci doradzic to ja poszlabym do florysty. Mysle ze bedzie miec do zaproponowania cos czego szukasz i na bank cos wybierzesz. Dowiesz sie jakie sa koszty itp a jesli cena zwali cie z nog to zawsze sliczna rozyczke mozesz kupic sama. Jutro bede miala troche czasu to poszperam w necie za spinkami do wlosow. Moze jakos ci pomoge
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Witaj Becia! Tak sobie myślę, że skoro zdecydowałaś się na pojedyńczy kwiatek, to może pomyśl o białej kantadesce albo o kalji - wydaje mi się, że będą się ciekawie prezentowac w pojedynkę. Ja wybrałam się do florystki i wspólnie na podstawie zdjęcia sukni ustaliłyśmy, że lekko spływający bukiet z różowawych storczyków+waniliowe róże+zieleń+pnącza jąśminu będzie ok. Miała pełno katalogów z różnistymi rodzajami wiązanek więc można wybierać do woli - może znajdziesz cos dla siebie. I o dziwo cena nie jest taka straszna za tego typu usługi. Pzdrawiam i udanego świętowania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
To pójdę za Waszą radą i wybiorę się do florystki
![]()
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny White One414 bardzo mi się podoba jako suknia ślubna wiec pytanie do Was - czy mogłybyście pokazać ten model na sobie?? Temat upadł, wracam do niego bo marzy mi się ta suknia na własny ślub
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, kupiłam tą suknię. Ślub biorę w 2010r, Wy już widzę po uroczystościach, powiedzcie na jakie dodatki się zdecydowałyście, jakie kwiaty, jakie buty, biżuteria. Może coś mnie zainspiruję. Model z 2009r, ale dla mnie nieśmiertelny. Piękna delikatna i kobieca suknia!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
witajcie przyszłe panny młode
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chlip chlip... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
Susanna, nie mam zdjęć dobrej jakości bo robione telefonem podczas pierwszej przymiarki. Także detali nie ujrzysz, a jak już miałabym je pokazywać to raczej po przeróbkach. W moim przypadku suknia wymaga skrócenia dołu i zarówno rękawów.
Czy któraś z Was miała do tej sukni byty z odkrytymi palcami, albo buty w innym kolorze? Czy to w ogóle pasuje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:56.