![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Re: VIPy na celowniku
ooo a ja hmm widzialam Irenę Santor - na przedstawieniu teatralnym /ona oczywiscie tez przyszla jako widz
![]() ![]() I rodzine Pazurów jak robili zakupy (to mi moja rodzina zwrocila uwagę bo nie zwracam uwagi na twarze - szczegolnie gdy sa duzo wyzej niz moja ![]() ![]() Darie Trafankowska i Tadeusza Rossa - w metrze ![]() Za to najbardziej wbilo mi sie w pamiec spotkanie z Agata Buzek, jeszcze w czasie kiedy bylo glosno o niej i o jej rolach baletowych. A wszystko za sprawa mojego ojca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aaa i dzis jakas modelke widzialam, czesto sie jej twarz pojawia w czasopismach ale nie znam imienia ![]() smoczki ![]()
![]() |
#32 |
BAN stały
|
Anahstasia napisał(a):
> Faktycznie praca daje dużo różnych możliwości, zresztą dlatego cenię media, że rozwijają w wielu kierunkach i są nieobliczalne. Aczkolwiek kiedyś zamiast przygotowywać jakiś program, bardzo chciałabym sama go poprowadzić ![]() Ee tam, ja bym nigdy nie chciała nic prowadzić. To nie dla mnie. Wolę redakcyjną robotę. A Ty co robisz przy programach ? Też redakcja czy może realizacja czy produkcja? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
BAN stały
|
Buzkówna w rolach baletowych ???
Ale brzydka jest strasznie to fakt. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Generalnie chciałabym się zająć publicystyką i może za dość niedługi czas uda mi się przeskoczyć do kanału informacyjnego. Na razie mam tam jedynie praktyki. Zresztą moim marzeniem zawsze było zostanie dziennikarką, najlepiej śledczą
![]() Teraz natomiast zajmuję się produkcją. Tak więc trochę się to różni od tego co docelowo chciałabym robić i mam nadzieję się trochę przekwalifikować. Wszystko kwestia bliżej nieokreślonej przyszłości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
A nie? Wtedy bylam przekonana ze ona trenowala balet i dlatego jest tak chuda, ale moglam z kims pomylic
![]() ![]()
![]() |
#36 |
BAN stały
|
Wszystko tylko nie kanał informacyjny. Naprawdę. Zaczynałam 10 lat temu własnie w TAI. Tempo, tempo, kupa stresów, zero życia prywatnego a szanse przebicia bardzo niewielkie. Mozna spędzić całe życie na robieniu nudnych michałków o dupie maryni. Ja tam wytrzymałam przez ponad rok i zwiałam na Woronicza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
BAN stały
|
Oj chyba baletu to ona nie trenowała. Wiem,że zajmowała się modelingiem w Paryżu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Balet to chyba córka Wałęsy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
Balet trenowała Wałęsówna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Aaaa widzicie - czlowiek sie caly czas uczy
![]() ![]()
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
agata buzek przeszła cięzki nowotwór ,może stąd jej figura jak dla mnie nawet wyniszczenie organizmu.
pzdr paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
A ja w te wakacje spotkałam w Dubrowniku Muńka Staszczyka
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Nalepiej pamiętam "spotkanie - scenkę" z Anną Dymną. Kiedy wyszłam z rynku i biegłam prawie na parking do samochodu, zobaczyłam "puszystą" kobietę, która stojąc na chodniku rozmawiała "przez płot" z dwiema starszymi paniami stojącymi w ogrodzie. Ubrana była na czarno w luźną bluzke i spodnie, niedbale spięte włosy, bez makijażu, reklamówka w ręku, ślicznie dziekowała za bukiet jesiennych kwiatów z ogrodu, które właśnie dostała. Te dwie starowinki ubrane były niezwykle skromnie, a jedna miała jeszcze fartuch i łopatki, sekator - pieliła grządki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Bedac w Londynie wpadlam kiedys niechcacy na Hugh Granta
![]() ![]() Tam tez na Oxford Street widzialam spacerujacych panstwo Beckham... Victoria jest bardzo ladna... i to bez make-up ![]()
![]() |
#45 |
BAN stały
|
O ja rok temu spotkałam Muńka w samolocie do Tunezji. Też był z żoną i gromadką dzieci. Mieszkali zresztą w sąsiednim hotelu i widywałam ich na mieście. Strasznie flejowaci wszyscy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
studiowałam na roku z Weroniką Pazurową
Kayah - widzialam na zakupach w Galerii Mokotów Piasek - jadl przy stoliku obok we Friday`sie Natalia Kukulska - w Hotelu Gdynia - nawet głaskała mojego pieska Martyna Wojciechowska - przymierzala ciuszki w Zarze Bartek Hom z idola - w kawiarence w Klifie Halinka Kiepska - też w Klifie Marcysia - coffe heaven w GM Kora - na balach informatyków obsadę "sezonu na leszcza" - na premierze filmu wielu idolowych "gwiazdorów" i pewnie jeszcze gdzies kogos, ale juz nie pamietam...
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
Przypomniałam sobie właśnie, że widziałam Marcina Dańca. Wpadł do Galerii Centrum a panie sprzedawczynie o mało nie dostały zawału z wrażenia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
lucille napisał(a):
> Przypomniałam sobie właśnie, że widziałam Marcina Dańca. Wpadł do Galerii Centrum a panie sprzedawczynie o mało nie dostały zawału z wrażenia ![]() ![]() ![]() Trzeba było skorzystać z zamieszania i zafundować sobie jakiś kosmetyk czy ciszek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Raz jak jechałam z braciszkiem koło rynku po brukowanych uliczkach wpadłby nam pod koła Hubert Urbański. Straszny z niego chudzielec w barach, te marynarki w milionerach swojego czasu to miał dużo na wyrost
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Konto usunięte
|
ja widzialam Wajdę, Nehrebecką, Paździocha, Rutkowskeigo to kilka razy i nie wiem kogo tam jeszcze, bo nie przywiazuje uwagi. Ludzie jak ludzie, mnie by krepowało oglądanie się za mna lub zamieranie w bezruchu. Od Wajdy bylam na kilka kroków, nie było tłumów zadnych, normalne zycie uliczne, a nie podbiegalam po autograf, bo co mialbym znim zrobić?? W ramki??
![]() Moj facet ma dar wypatrywania ludzi i przewaznie to on mowi: ooo patrz, patrz... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Re: VIPy na celowniku- do Anasthazii
Anahstasia napisał(a):
> Ja Krzysztofa Ibisza miałam okazję poznać podczas przygotowywania pierwszej edycji Baru. Tak więc było to już po opuszczeniu przez niego TVP. To co mam mu do zarzucenia to fakt, iż na równi ze sobą stawiał tylko gwiazdy wysokiego formatu. Współpracowników tworzących program traktował jak powietrze, a przecież od odpowiedniej ekipy zależy lwia część sukcesu programu. Pomimo tego, iż przez długi okres czasu widzieliśmy się codziennie, nigdy nie odpowiedział na moje 'Dzień Dobry'. Chociaż oficjalnie przedstawieni zostaliśmy sobie przez kierownika produkcji. > Kingi Rusin nie poznałam, natomiast tak jak wspomniałam Tomasz Lis mi zaimponował. Faktycznie jest trochę despotyczny, ale nie wynika to z jego złego charakteru, ale pragnienia dopięcia wszystkiego na ostatni guzik. Po prostu wszystko musiało chodzić jak w zegarku. Praca z nim wymagała maksymalnego skupienia i zmęczenie odczuwałam dopiero po powrocie do domu. Natomiast podczas kręcenia np. 'Mojej krwi' ciężko utrzymać pełną koncentrację i bywają chwile, kiedy człowiek się zwyczajnie nudzi ![]() > Pozdrawiam ![]() Widze że pracujesz chyba w Tvn ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Ja spotkałam Darie Trafankowska na poczcie przy Senatorskiej, Bogusław Linda wraz z pewnym reżyserem (taki mały chudy z vroda i okalarami) podszedł do mnie do informacji w ratuszu spoytac gdzie jest tu jakis barek i myślałam, ze padne ze wstydu bo na twarz mi sie wylała zupa buraczana. hehehe On naprawde ma niesamowity głos. Byłąm też u Małgorzaty Potockiej (tej blondyny a nie tej od rewii) na grillu, bo mój tato jest kompozytorem i zna dużo VIPów. Kiedys wiec zaprosiła nas do siebie. Naprawde przesympatyczna osoba. Kasie Skrzynecka spotkałam w Elwecie na Niepodległosci, gdy przyszłam na wizyte z moim szczurkiem. Ona była ze swoim psiakiem. Zrobiła na mnie dobre wrazenie. Bardzo zadbana kobieta i moim zdaniem pałna kobiecego uroku. Kiedys do ratusza przyszłą tez Alina Janowska. Strasznie sympatyczna kobieta, pełna wigoru i humoru. Gadałam z nia chyba z 10 minut. Na pl. Bankowym jest Biuro Teatru i Muzyki wiec często wpadaja tu jakies gwiazdy.
![]()
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Re: VIPy na celowniku- do Anasthazii
A i owszem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Radosława i Cezarego Pazure (pierwszy ma działkę obok domu mojego ojca, drugiego widzialam w centrum handlowym Klif)
Jolantę Fraszyńską,dość często ![]() Przemysława Saletę w Carefourze Wileńska Tedego :P (raper) w KDT Kajke Paschalską poznałam na urodzinach kolezanki. Agnieszka Włodarczyk-widziałam ją na korcie tenisowym i na początku nie poznałam :P Małgorzata Foremniak-widziałam ostatnio w okolicach sali kongresowej Adam Fidusiewicz - Ines ![]() więcej nie pamietam :/ pozdr. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
|
We Wroclawiu mialam okazje poznac malego siwego
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#56 |
Wtajemniczenie
|
Hehe, przypomnialas mi
![]() ![]() ![]()
![]() |
#57 |
BAN stały
|
a mozna wiedziec jaki rodzaj pracy w mediach wykonujesz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Wtajemniczenie
|
Znasz moze Marcinka Wypychowicza? Pracuje w produkcji w TVN24, moze skojarzysz
![]() ![]()
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
ja tylko parę osób widziałam
![]() Całą rodzinę Olbrychskich w teatrze Żebrowskiego w empiku naszą reprezentację piłki nożnej na treningu (kocham Dudka) Tomasza Frankowskiego z rodziną na zakupach i jeszcze paru aktorów z naszych polskich seriali, ale niestety nie rozróżniam =]
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
w Nowym Jorku koło budynku "opus dei" czy jakoś tam(może pamiętacie z książki kod leonarda...chciałam zobaczyć czy to istnieje i nie chcieli mnie wpuścić bo jestem kobietą!!! ewentualnie bocznymi drzwiami ) Johna travolte jest big!!! gdyby przyjaciel mi nie powiedział ,że to on i w samolocie siedziałam za gościem z blura!!!uroczy....szkoda, że nie koło niego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.