VIPy na celowniku - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2004-10-03, 19:34   #31
palomino
Zakorzenienie

Re: VIPy na celowniku

ooo a ja hmm widzialam Irenę Santor - na przedstawieniu teatralnym /ona oczywiscie tez przyszla jako widz /, także niedaleko teatru (innego) widzialam Zamachowskiego jak gdzies kłusował
I rodzine Pazurów jak robili zakupy (to mi moja rodzina zwrocila uwagę bo nie zwracam uwagi na twarze - szczegolnie gdy sa duzo wyzej niz moja
Darie Trafankowska i Tadeusza Rossa - w metrze

Za to najbardziej wbilo mi sie w pamiec spotkanie z Agata Buzek, jeszcze w czasie kiedy bylo glosno o niej i o jej rolach baletowych. A wszystko za sprawa mojego ojca Bo Buzkowna stala przed nami do okienka bankowego. Wychodzimy, a moj ojciec wstrząśniety mowi "wiesz, ona jest tak chuda ze az brzydka" (ten tekst dedykuje wszystkim odchudzajacym sie - ja po tym od razu przychylniej na siebie spojrzalam )

Aaa i dzis jakas modelke widzialam, czesto sie jej twarz pojawia w czasopismach ale nie znam imienia

smoczki
Stary 2004-10-03, 19:37   #32
Martaa2
BAN stały

Anahstasia napisał(a):
> Faktycznie praca daje dużo różnych możliwości, zresztą dlatego cenię media, że rozwijają w wielu kierunkach i są nieobliczalne. Aczkolwiek kiedyś zamiast przygotowywać jakiś program, bardzo chciałabym sama go poprowadzić

Ee tam, ja bym nigdy nie chciała nic prowadzić. To nie dla mnie. Wolę redakcyjną robotę. A Ty co robisz przy programach ? Też redakcja czy może realizacja czy produkcja?
Martaa2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-10-03, 19:39   #33
Martaa2
BAN stały

Buzkówna w rolach baletowych ???
Ale brzydka jest strasznie to fakt.
Stary 2004-10-03, 19:43   #34
Anahstasia
Zakorzenienie

Generalnie chciałabym się zająć publicystyką i może za dość niedługi czas uda mi się przeskoczyć do kanału informacyjnego. Na razie mam tam jedynie praktyki. Zresztą moim marzeniem zawsze było zostanie dziennikarką, najlepiej śledczą
Teraz natomiast zajmuję się produkcją. Tak więc trochę się to różni od tego co docelowo chciałabym robić i mam nadzieję się trochę przekwalifikować. Wszystko kwestia bliżej nieokreślonej przyszłości
Anahstasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-10-03, 19:43   #35
palomino
Zakorzenienie

A nie? Wtedy bylam przekonana ze ona trenowala balet i dlatego jest tak chuda, ale moglam z kims pomylic Ktos cos wie czy trenowala (czy jak to sie tam nazywa) balet?
Stary 2004-10-03, 19:51   #36
Martaa2
BAN stały

Wszystko tylko nie kanał informacyjny. Naprawdę. Zaczynałam 10 lat temu własnie w TAI. Tempo, tempo, kupa stresów, zero życia prywatnego a szanse przebicia bardzo niewielkie. Mozna spędzić całe życie na robieniu nudnych michałków o dupie maryni. Ja tam wytrzymałam przez ponad rok i zwiałam na Woronicza.
Stary 2004-10-03, 19:52   #37
Martaa2
BAN stały

Oj chyba baletu to ona nie trenowała. Wiem,że zajmowała się modelingiem w Paryżu.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2004-10-03, 20:09   #38
Gonia1
Zakorzenienie

Balet to chyba córka Wałęsy...
Gonia1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-10-03, 20:14   #39
lucille
Wtajemniczenie

Balet trenowała Wałęsówna
lucille jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-10-03, 20:21   #40
palomino
Zakorzenienie

Aaaa widzicie - czlowiek sie caly czas uczy Ale tak czy inaczej chudzielec z Buzkowny dramatyczny - to pewnie dlatego "przeszlo" mi skojarzenie z Walesowny na nia
Stary 2004-10-03, 21:11   #41
paula78
Zakorzenienie

agata buzek przeszła cięzki nowotwór ,może stąd jej figura jak dla mnie nawet wyniszczenie organizmu.
pzdr
paula

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2004-10-03, 23:57   #42
sabi
Zadomowienie

GG do sabi

A ja w te wakacje spotkałam w Dubrowniku Muńka Staszczyka Weszłam do sklepu z pamiątkami po plan miasta, a tam Muniek pytał o jakąś książkę (której nie było). Po angielsku pytał. Wyglądał niesamowicie charakterystycznie i tak jakoś "estradowo": niski i z wielką szopą na głowie Najlepsze jest to, że trzy dni później spotkałam go w Parku Narodowym Jezior Plitwickich - też w Chorwacji, ale ze 300 km dalej Tam dla odmiany rozmawiał z przewodnikiem i próbował się dowiedzieć jak by oblecieć całość (parku) jak najszybciej Był z żoną i chyba szóstką dzieci, nie mam pojęcia swoich czy cudzych...
Ain't so far down
sabi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-10-04, 11:06   #43
Aquila
Raczkowanie

Nalepiej pamiętam "spotkanie - scenkę" z Anną Dymną. Kiedy wyszłam z rynku i biegłam prawie na parking do samochodu, zobaczyłam "puszystą" kobietę, która stojąc na chodniku rozmawiała "przez płot" z dwiema starszymi paniami stojącymi w ogrodzie. Ubrana była na czarno w luźną bluzke i spodnie, niedbale spięte włosy, bez makijażu, reklamówka w ręku, ślicznie dziekowała za bukiet jesiennych kwiatów z ogrodu, które właśnie dostała. Te dwie starowinki ubrane były niezwykle skromnie, a jedna miała jeszcze fartuch i łopatki, sekator - pieliła grządki . Dodajcie jeszcze ciepły blask zachodzącego słońca. Scenka była tak urocza, że uśmiechnęłam się do siebie i wtedy ta kobieta w czerni odwróciła się, popatrzyła na mnie i też uśmiechnęła się - do mnie! . To była właśnie Anna Dymna. Taka zwyczajna, miła i niesamowita.
Aquila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-10-04, 12:58   #44
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Bedac w Londynie wpadlam kiedys niechcacy na Hugh Granta wybąkałam przeprosiny, a ten czmyhnął jak mysza do dziury. Coz, moze sie wystraszyl
Tam tez na Oxford Street widzialam spacerujacych panstwo Beckham... Victoria jest bardzo ladna... i to bez make-up

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-10-04, 15:56   #45
Martaa2
BAN stały

O ja rok temu spotkałam Muńka w samolocie do Tunezji. Też był z żoną i gromadką dzieci. Mieszkali zresztą w sąsiednim hotelu i widywałam ich na mieście. Strasznie flejowaci wszyscy.
Stary 2004-10-04, 16:50   #46
Edii
Rozeznanie

studiowałam na roku z Weroniką Pazurową
Kayah - widzialam na zakupach w Galerii Mokotów
Piasek - jadl przy stoliku obok we Friday`sie
Natalia Kukulska - w Hotelu Gdynia - nawet głaskała mojego pieska
Martyna Wojciechowska - przymierzala ciuszki w Zarze
Bartek Hom z idola - w kawiarence w Klifie
Halinka Kiepska - też w Klifie
Marcysia - coffe heaven w GM
Kora - na balach informatyków
obsadę "sezonu na leszcza" - na premierze filmu
wielu idolowych "gwiazdorów"
i pewnie jeszcze gdzies kogos, ale juz nie pamietam...
Stary 2004-10-04, 18:09   #47
lucille
Wtajemniczenie

Przypomniałam sobie właśnie, że widziałam Marcina Dańca. Wpadł do Galerii Centrum a panie sprzedawczynie o mało nie dostały zawału z wrażenia , oczywiście od razu porzuciły wszystko- zaczęły piszczeć, chichotać i służyć wszelką pomocą . Szkoda tylko, że przy okazji "olały" resztę klientów
lucille jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-10-04, 18:20   #48
Gonia1
Zakorzenienie

lucille napisał(a):
> Przypomniałam sobie właśnie, że widziałam Marcina Dańca. Wpadł do Galerii Centrum a panie sprzedawczynie o mało nie dostały zawału z wrażenia , oczywiście od razu porzuciły wszystko- zaczęły piszczeć, chichotać i służyć wszelką pomocą . Szkoda tylko, że przy okazji "olały" resztę klientów

Trzeba było skorzystać z zamieszania i zafundować sobie jakiś kosmetyk czy ciszek Żartuję oczywiście.
Gonia1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-10-04, 18:27   #49
Catkin19
Raczkowanie

GG do Catkin19

Raz jak jechałam z braciszkiem koło rynku po brukowanych uliczkach wpadłby nam pod koła Hubert Urbański. Straszny z niego chudzielec w barach, te marynarki w milionerach swojego czasu to miał dużo na wyrost. A jakiś czas temu szukałysmy z przyjaciółką specjalnego biustonosza i poniosło nas do sklepu na rynek, jak przymierzała przyjaciołka staniczek, to ja ogladałam sobie ukradkie co kupuje rodzinie przed świętami Ewa Bem.
Catkin19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2004-10-04, 18:31   #50
1d36bece409c03b7a5895977e3eaa07c69f6d3f6_64237171b1711
Konto usunięte

ja widzialam Wajdę, Nehrebecką, Paździocha, Rutkowskeigo to kilka razy i nie wiem kogo tam jeszcze, bo nie przywiazuje uwagi. Ludzie jak ludzie, mnie by krepowało oglądanie się za mna lub zamieranie w bezruchu. Od Wajdy bylam na kilka kroków, nie było tłumów zadnych, normalne zycie uliczne, a nie podbiegalam po autograf, bo co mialbym znim zrobić?? W ramki??
Moj facet ma dar wypatrywania ludzi i przewaznie to on mowi: ooo patrz, patrz...
1d36bece409c03b7a5895977e3eaa07c69f6d3f6_64237171b1711 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-12-30, 11:09   #51
satine
Zadomowienie

Re: VIPy na celowniku- do Anasthazii

Anahstasia napisał(a):
> Ja Krzysztofa Ibisza miałam okazję poznać podczas przygotowywania pierwszej edycji Baru. Tak więc było to już po opuszczeniu przez niego TVP. To co mam mu do zarzucenia to fakt, iż na równi ze sobą stawiał tylko gwiazdy wysokiego formatu. Współpracowników tworzących program traktował jak powietrze, a przecież od odpowiedniej ekipy zależy lwia część sukcesu programu. Pomimo tego, iż przez długi okres czasu widzieliśmy się codziennie, nigdy nie odpowiedział na moje 'Dzień Dobry'. Chociaż oficjalnie przedstawieni zostaliśmy sobie przez kierownika produkcji.
> Kingi Rusin nie poznałam, natomiast tak jak wspomniałam Tomasz Lis mi zaimponował. Faktycznie jest trochę despotyczny, ale nie wynika to z jego złego charakteru, ale pragnienia dopięcia wszystkiego na ostatni guzik. Po prostu wszystko musiało chodzić jak w zegarku. Praca z nim wymagała maksymalnego skupienia i zmęczenie odczuwałam dopiero po powrocie do domu. Natomiast podczas kręcenia np. 'Mojej krwi' ciężko utrzymać pełną koncentrację i bywają chwile, kiedy człowiek się zwyczajnie nudzi
> Pozdrawiam

Widze że pracujesz chyba w Tvn

satine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-12-30, 11:46   #52
Shemreolin
Zakorzenienie

GG do Shemreolin Send a message via Skype™ to Shemreolin

Ja spotkałam Darie Trafankowska na poczcie przy Senatorskiej, Bogusław Linda wraz z pewnym reżyserem (taki mały chudy z vroda i okalarami) podszedł do mnie do informacji w ratuszu spoytac gdzie jest tu jakis barek i myślałam, ze padne ze wstydu bo na twarz mi sie wylała zupa buraczana. hehehe On naprawde ma niesamowity głos. Byłąm też u Małgorzaty Potockiej (tej blondyny a nie tej od rewii) na grillu, bo mój tato jest kompozytorem i zna dużo VIPów. Kiedys wiec zaprosiła nas do siebie. Naprawde przesympatyczna osoba. Kasie Skrzynecka spotkałam w Elwecie na Niepodległosci, gdy przyszłam na wizyte z moim szczurkiem. Ona była ze swoim psiakiem. Zrobiła na mnie dobre wrazenie. Bardzo zadbana kobieta i moim zdaniem pałna kobiecego uroku. Kiedys do ratusza przyszłą tez Alina Janowska. Strasznie sympatyczna kobieta, pełna wigoru i humoru. Gadałam z nia chyba z 10 minut. Na pl. Bankowym jest Biuro Teatru i Muzyki wiec często wpadaja tu jakies gwiazdy.

Shemreolin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-12-30, 16:38   #53
Anahstasia
Zakorzenienie

Re: VIPy na celowniku- do Anasthazii

A i owszem Ale także dorywczo w Telewizji Kraków
Anahstasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-02-14, 23:02   #54
Namietne_Usta
Zakorzenienie

Radosława i Cezarego Pazure (pierwszy ma działkę obok domu mojego ojca, drugiego widzialam w centrum handlowym Klif)
Jolantę Fraszyńską,dość często mama mojej koleżanki
Przemysława Saletę w Carefourze Wileńska
Tedego :P (raper) w KDT
Kajke Paschalską poznałam na urodzinach kolezanki.
Agnieszka Włodarczyk-widziałam ją na korcie tenisowym i na początku nie poznałam :P
Małgorzata Foremniak-widziałam ostatnio w okolicach sali kongresowej
Adam Fidusiewicz - Ines widziałam go również w NEMO.

więcej nie pamietam :/

pozdr.

Kosmetyki - klik

Szukam - klik

Pozdrawiam
Namietne_Usta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-02-14, 23:20   #55
svenja
Wtajemniczenie

We Wroclawiu mialam okazje poznac malego siwego czyli Leszka Millera (tak na niego moj padre mowi ) i kanclerza Niemiec Gerharda Schroedera. W Monachium pelno jest Vipow germanskich, ale to nie ma co opowiadac

Stary 2005-02-14, 23:24   #56
svenja
Wtajemniczenie

Hehe, przypomnialas mi Ja przy okazji pracy w radiu w liceum, poznalam pewnego dnia w przerwie programu Orlosia wlasnie

Stary 2005-02-14, 23:27   #57
agateczka
BAN stały

a mozna wiedziec jaki rodzaj pracy w mediach wykonujesz?
agateczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-02-14, 23:27   #58
svenja
Wtajemniczenie

Znasz moze Marcinka Wypychowicza? Pracuje w produkcji w TVN24, moze skojarzysz

Stary 2005-02-14, 23:38   #59
Kitty:)
Raczkowanie

GG do Kitty:)

ja tylko parę osób widziałam
Całą rodzinę Olbrychskich w teatrze
Żebrowskiego w empiku
naszą reprezentację piłki nożnej na treningu (kocham Dudka)
Tomasza Frankowskiego z rodziną na zakupach
i jeszcze paru aktorów z naszych polskich seriali, ale niestety nie rozróżniam =]
Stary 2005-02-15, 00:01   #60
tao
Raczkowanie

GG do tao

w Nowym Jorku koło budynku "opus dei" czy jakoś tam(może pamiętacie z książki kod leonarda...chciałam zobaczyć czy to istnieje i nie chcieli mnie wpuścić bo jestem kobietą!!! ewentualnie bocznymi drzwiami ) Johna travolte jest big!!! gdyby przyjaciel mi nie powiedział ,że to on i w samolocie siedziałam za gościem z blura!!!uroczy....szkoda, że nie koło niego
tao jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości