![]() |
#31 |
BAN stały
|
Dot.: Dlaczego facet poczerwienial na moj widok?
nie wiem juz sama co myslec
takich sytuacjimialam sporo nawet kiedys obcy facet do mnie podszedl na urodzinach kolezanki i powiedzial " to jak seks?" no i z zcego tosie wzielo? siedze spokojnie nikogo nie uwodze nie prowokuje faceta nie znam a .......zalamana jestem moze ja nie powinnam przebywac w towarzystwie facetow ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#33 |
BAN stały
|
wyszlam z imprezy! powiedzialam mu tez pare slowek ale niestety nie moge tego tutaj napisac bardzo nieladne slowa troche mnie ponioslo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Przeanalizuj swoje zachowanie i moze poradz sie jakiegos dobrego kumpla, jak Cie postrzega, dlaczego Tobie zdarzaja sie takie sytuacje.
Meski punkt widzenia jest wazny. A takimi typami nie nalezy sie przejmowac. Ja w zeszlym roku mialam 2 takich w tym samym czasie. Zaczelam sie anwet zastanawiac, czy ze mna jest cos nie tak. Do czasu, az 1 z nich, ktoremu odmowilam, zaproponowal to kompletnie obcej lasce (przypadkiem uslyszalam, bylam w poblizu). Niektorzy faceci sa dosc bezposredni - a patrzac na poziom zdziczenia obyczajow w dzisiejszych czasach, jest nawet prawdopodobne, ze 1 na 10 na taki tekst pojdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Z pierwszego postu bardziej wynikało, że on dostał olśnienia, ataku namiętności i innych wzniosłych uczuć żywionych do Ciebie.
Z dalszego opisu sytuacji wyłania się jedno - wstyd i strach. Po prostu bał się Twojej reakcji, bał się stracić uczucie dziewczyny, z którą szedł za rękę. Olej go, jego zachowanie świadczy tylko o nim, postąpil źle, brzydko, tego nie ma co ukrywać. Ty się niczego nie doszukuj, nie analizuj, to do niczego Cię nie zaprowadzi. Bo zazwyczaj te osoby, które na siłę analizują - to jedynie na siłę próbują doszukać się jakiś głebszych znaczeń, jakiegoś połechtania własnego ego, jakiś śladów miłych gestów. Tego nie ma . Został tylko dupek, który nie potrafił z klasą załatwić sprawy z Tobą.
![]() |
#36 |
BAN stały
|
albo cos czuje do autorki i mu sie glupio zrobilo ze ona zobaczyla go z inna ( chociaz to watpliwe)
albo zwyczajnie sie zawstydzil ze autorka poznala prawde ze kogos ma i ze kawal skur...a z niego! obstawiam to 2 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo wylewa mu sie umyslnie kieliszek czerwonego wina prosto na spodnie.
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Odpowiedź prawdziwą na to pytanie zna tylko on.!
![]() A my możemy tylko podejrzenia snuć...
![]() |
#39 |
BAN stały
|
ja w takich sytuacjach zawsze jestem zaskoczona i sparalizowana
chyba do mnie nie dociera ze ktos moze byc w stosunku do mnie chamski....ten kolega wylecial z tym tekstem a facet jedynie sie usmiechnal i powiedzial do mnie " nie martw sie to zart" ![]() ![]() ![]() rozumiem ze jak dziewczyna sie narzuca prowokuje to faceci sie tak zachowuja ale dlaczego w stosunku do takiej osoby jak ja tzn cichej i spokojnej ba, nawet niesmialej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Nie przejmuj się, widzę ze z Ciebie fajna babeczka jest, a jakiegoś normalnego faceta napewno spotkasz na swojej drodze.Powodzenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.