|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czy jestem bez serca?
Odejdź i pozwól mu stworzyć związek z inną kobietą. Serca nie oszukasz. Chemii nie było i pewnie nie będzie, nie zmusisz się do kochania. Może po prostu brakuje Ci kogoś bliskiego, czułości, ale taka sztuczna i wymuszona czułość jest bezwartościowa. Nie warto ciągnąć ten związek dłużej. Porozmawiaj z nim o tym i powiedz mu nie raniąc go, jaka jest sytuacja. Związek bez uczucia nie masz szans na przetrwanie.
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Musisz odejść.
|
|
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi
|
|
|
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
Zerwaliśmy... To koniec. Wcale nie jest mi z tego powodu lżej
|
|
|
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
Ja byłam w tej samej sytuacji. Skończyło się na rozstaniu. Ja się męczyłam i on. Obiecałam sobie że jeśli nie będę nic czuła do faceta to w ogóle nie będę się z nim wiązać ani nic tych rzeczy.
|
|
|
|
|
#38 |
|
Przyczajenie
|
Tez byłam w takiej sytuacji. Ale zrozumiałam ze jesli nie ma w tym wszystkim miłosci...to nie ma sensu. Poprostu trzeba zakonczyc z godnoscia zwiazek
a..no zapewne nie bedzie Ci teraz dopisywał humor. Wkoncu długo byłas z ta osoba. Macie wspolne wspomnienia przezycia. Ale i to minie, poznasz wkoncu nowych ludzi i juz nie beda Cie mieczyły wspomienia tak bardzo jak teraz Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Dobrze zrobiłaś że go zostawiłaś,to by nie miało dłuższej racji bytu... Nie martw się, ja też jestem bez serca z tą różnicą że umiem zranić kogoś kogo kocham.Teraz już widzę wszystko inaczej,będe małymi kroczkami stawać się lepszym człowiekiem
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.

a..no zapewne nie bedzie Ci teraz dopisywał humor. Wkoncu długo byłas z ta osoba. Macie wspolne wspomnienia przezycia. Ale i to minie, poznasz wkoncu nowych ludzi i juz nie beda Cie mieczyły wspomienia tak bardzo jak teraz