niespodzianka na wieczorze panieńskim-co o tym myślicie? :) - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-09, 22:21   #31
maudy
Wtajemniczenie

Dot.: niespodzianka na wieczorze panieńskim-co o tym myślicie? :)

ja wlasnie teraz przeszukuje internet w poszukiwaniu jakis nietypowych pomyslow wiekszosc z nich sie powtarza , to moze tez cos wykrozystamy. a najlepsze jest to ze wieczor z tego co wiem ma byc w piatek a organizatorki sa daleko w lesie
maudy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-12, 13:16   #32
juzerka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez serducho1234 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Na początku chcialam się przywitać, bo szczerze mówiąc to od dawna już czytam wizaż , ale jeszcze się nie udzielałam.. brak czasu ;//.
Przejdę do sedna sprawy- jestem świadkową tzn mam nią być na ślubie przyjaciółki. Wieczór panieński organizujemy razem z przyszłą Panną Młodą, ale chcę jej zrobić pewną niespodziankę- żeby było wesoło . Otóż wymyśliłam, że przebiorę się za mężczyznę i zrobie jej "striptiz". Nie przewidujemy prawdziwego męskiego stripizu, dlatego przyszedł mi taki pomysł do głowy. Oczywiście myślę nad "prawdziwą" charakteryzacją-na twarzy namalowany jakiś wąsik z bródką (to jeszcze wymaga przemyślenia), jakis garniturek z koszulą i krawatem, jakiś kapelusz męski- ten strój też jest przykładowy. Napewno też obejrzę jakieś prawdziwe męskie przedstwienie żeby się odpowiednio wczuć w rolę hihih .
No i teraz mam pytanie do Was dziewczyny co o tym myślicie?? Czy podobałoby się Wam coś takiego? Jak tak to czy macie jakieś pomysły na moją "charakteryzacje" ???
A może to kompletnie nie trafiony pomysł?

Proszę o szczere odpowiedzi
yyy.. ale zdajesz sobie sprawę z tego, że wiele osób weźmie cię za lesbijkę?
juzerka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-12, 17:56   #33
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez juzerka Pokaż wiadomość
yyy.. ale zdajesz sobie sprawę z tego, że wiele osób weźmie cię za lesbijkę?
Żartujesz? Musiałaby mieć strasznie sztywne towarzystwo! Wg mnie pomysł oryginalny i zabawny, na pewno będzie kupa śmiechu

ja 4.09 mam wieczór panieński kumpeli ze studiów, jestem jedną ze współorganizatorek - w planach jest wieczór w stylu Bollywood najpierw "trasa wspomnień" po mieście z PMką, a później ShishaBar - na miejscu przebieramy się w ciuszki rodem z Indii i rozkręcamy zabawę możliwe że wykupimy na godzinę usługi instruktorki tańca brzucha, klimat będzie idealny

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-13, 11:04   #34
juzerka
Raczkowanie

dobra, wycofuję się...
a właściwie przedstawiam wyniki sondy przeprowadzonej wśród znajomych:
8 osób, w tym 5 mężczyzn, wzięłoby cię za lesbijkę
10 osób - nie
z czego 10 osób uważa to za dobry pomysł, a 8 - nie.
nie muszę chyba dodawac, że pomysł najbardziej spodobał się facetom, choc większośc ubolewała, że "pokaz" odbędzie się na wieczorze panieńskim
juzerka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-19, 16:24   #35
serducho1234
Przyczajenie

Rozumię, że każdy na swoje zdanie na ten temat , ale tak jak napisałam- w moim towarzystwie pomysł został zaakceptowany, wręcz w momencie kiedy miałam pewne wątpliwości czy dam radę to zrobić (bo przyznam że mialam lekką tremę ) reszta dziewczyn mnie dopingowała . A przede wszytskim podobało się PM i właśnie do dziś kiedy słyszymy piosenkę Michaela Jacksona- Billy Jean, wspominamy mój występ z uśmiechem na twarzy .

Cała zabawa zależy głównie od towarzystwa- zrobiłam mały wywiad wśród zaproszonych dziewczyn, pamiętam także z rozmów z PM jakie one są (bo połowy nie znałam) i po przemyśleniach stwierdziłam, że pomysł może się udać i tak było .

A jeżeli chodzi o inspirancje do tańca- to polecam spontan hihih. Kojarzyłam jakieś ruchy z widzianych gdzieś striptizów męskich-reszta własne pomysły . Naprawdę słowa zachęty od dziewczyn oraz niewielka ilość alkoholu pozwala się przełamać i uwolnić swoje emocje .

Życzę powodzenia dziewczynom, które zamierzają mój pomysł w jakikolwiek sposób wykorzytać . Uważam, że spontaniczność i oryginalność to ogromne zalety
serducho1234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości