| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Surowce i półprodukty kosmetyczne Chcesz robić własne kosmetyki? W tym miejscu wymienisz się doświadczeniem i opinią w temacie surowców i półproduktów kosmetycznych. | 
| Pokaż wyniki sondy: Jak oceniasz produkt? | |||
| * |      | 1 | 2,00% | 
| ** |      | 1 | 2,00% | 
| *** |      | 5 | 10,00% | 
| **** |      | 17 | 34,00% | 
| ***** |      | 26 | 52,00% | 
| Głosujący: 50. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2015-06-13, 21:27 | #31 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2011-04 
				 | 

Dot.: Tonik z kwasem PHA 6% zestaw (BU)

To jest jedyny kosmetyk do tej pory, który wywołał u mnie efekt "wow". Stosowałam sporo polecanych specyfików m.in. serum z witaminą C, serum z witaminą A, kwasy AHA 10%, BHA 2%, olejek Inca Inchi. Przy żadnym kosmetyku nie czułam żadnej poprawy, zero efektu. Czytając wiele pochlebnych komentarzy w internecie, wkurzałam się, że u mnie nic nie działa. Dodatkowo kwasy AHA i BHA sprawiały że więcej krostek pojawiało się na mojej twarzy i je odstawiłam.  Natomiast po toniku PHA 6% wreszcie zauważyłam wspaniały efekt! Tak dobrze nawilża moją skórę, że zapomniałam co to suche skórki. Cera zrobiła się miękka i gładka w dotyku i jest taka naprężona, że nie mogę wyjść z podziwu, gdy dotykam swojej twarzy. Nakładanie podkładu stało się czystą przyjemnością. Dodatkowo mam wrażenie, że moje pory nieco się zmniejszyły, cera mniej się przetłuszcza w strefie T, a makijaż dłużej utrzymuje się na twarzy. Dla mnie ten tonik to po prostu kosmetyk - cud! Jedyny minus - niestety nie zauważyłam, żeby zmniejszyły się zaczerwienia (mam cerę naczynkową). | 
|     |   | 
|  2015-12-10, 20:06 | #32 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2012-08 Lokalizacja: gorzów wlkp 
				 | 

Dot.: Tonik z kwasem PHA 6% zestaw (BU)

Hmmm Tonik stosuję już dwa tygodnie, codziennie. Odczucia super, co wyskoczy jednego dnia, następnego jest zasuszone (choć i tak wolno znika), wągry na nosie są mniej widoczne (po raz pierwszy od kiedy je mam!), skóra następnego dnia jest rozjaśniona, wypoczęta, nawilżona. Dodam że tonik stosuję solo na noc a mam cerę tłustą, ale też naczynkową oraz wrażliwą. Jedyne ale to chciałabym bardziej/szybciej zauważyć porządne zmiany jakie obiecują nam wszyscy przy stosowaniu kwasów, dlatego następny tonik zakupiony z biochemii urody będzie mocniejszy | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Surowce i półprodukty kosmetyczne | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:16.