![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Masaż piersi
http://wiekszepiersi.phorum.pl/ = tu jest wszystko opisane
![]()
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Tam jest moze wszystko opisane, ale temat masazu mozna tylko ogladnac, jak sie jest zalogowanym :-(
W niedziele sie wiec zarejestrowalam na tym forum i do dzis czekam na maila, zeby sie zalogowac :-( Jest to normalne ze to tak dlugo trwa? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
lalunio, nie wiem o co chodzi, bo nie jestem w administracji, ale jakaś dziewczyna tez miala ostatnio problem z logowaniem..
Skopiuje Ci opis masaży: "A wiec zaczynając od poczatku chce wam opisać owy masaż swojej mamy a wiec : Łapiemy sie obiema rękami za obie piersi oczywiście prawa ręka do prawej piersi i lewa do lewej unosząc łokcie do góry w kształcie tzw. " motylka " i nadgarstkami picierać piersi w strone sutków oczywiście i ugniatać palcami do siebie, nie za mocno bo potem mogą być jakies skutki uboczne tego a piersi sa wiadomo delikatniutkie, i tak wykonywać mazaż przez 10 minut ale jak ktoś chce można dłużej. Najlepiej wykonwac go po kąpieli w pozycji siedzącej lub stojącej Acha z tego co mi mama mówiła wykonywala masaż 2 lub 3 razy dziennie No to na tyle co miałam do napisania Życze powodzenia i ogromnych efektów ![]() i tu jeszcze taki link: http://surya.kasia.w.interia.pl/new_page_1.htm Tak na prawdę te masaże różnią sie troche od siebie ale efekty są podobne. Jak coś kogoś interesuje to pisać ![]()
![]() |
#34 |
BAN stały
|
hmmm....chyba sie wybiore na ten masaz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:58.