|
|
#31 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sex w trakcie miesiączki.
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
Ja lubie seks w trakcie okresu, bo to jest niesamowity 'lubrykant' , no i nie wiedziec czemu zawsze wtedy mam na to ochote....
Ostatnio zakupilsmy z TZtem dziwna rzecz w sex shopie. Takie specjalne TAMPONY, umozliwiajace seks w trakcie miesiaczki. Sa zrobione z takiej drobniutkiej gabeczki, sa okragle, srednica okolo 3cm i szerokosc okolo 3 cm. Mieciutkie. Wklada sie je do pochwy, starczaja na max 8 godzin. Absorbuja cala krew, tak ze nie ma ona stycznosci z czlonkiem, kiedy jest w srodku. No i po wytrysku trzeba je wymienic. Nie przetestowalam jeszcze, ale mam zamiar. Nie wiem czy sa dostepne w Polsce, bo kupilam je w Austrii, ale na pewno w internecie sa. 3 stuki kosztowaly 5 euro. Czyli troche ponad 20 zlotych. |
|
|
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
nie próbowałam. nie potrafię sie jakos przełamać. dla mnie to takie nie higieniczne... ;]
|
|
|
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
Zgadzam się w 100%, mi sex w trakcie @ bardzo pomaga, ból mija jak ręką odjął
dodatkowo w trakcie @ bardzo wzrasta mi libido, mojemu TŻowi w ogóle @ nie przeszkadza także w te dni kochamy się tak samo jak w każdy inny dzień. Tylko wiadomo- potrzebny jakiś ręcznik co by niczego nie ubrudzić...
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
co kto lubi
![]() ja mam w trakcie okresu tzw. chcice, ale sie powstrzymuje.... boje sie jakiejs infekcji... kobieta w "te" dni jest tam taka delikatna... no i krew w kontakcie z powietrzem ma hmm dosc specyficzny zapach... a mnie sie on delikatnie mowiac, nie podoba... ale tak jak mowie, co kto lubi
|
|
|
|
|
#36 |
|
Przyczajenie
|
Hmm chyba bym się nie przekonała do sexu podczas miesiączki , chociaż rzezcywiście ochota wtedy jest ogromna. Mimo że czuje się bardzo dobrze przy swoim facecie jednak sex w tym momencie odpada.
|
|
|
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie zmienia nam wtedy sie ani grubosc skory, a wrazliwosc na dotyk... pochwa i wszystki naokolo i w srodku jest takie samo jak przed okresem, tyle tylko, ze krew wyplywa... no i krew owszem ma zapach, ale po kilku godzinach bycia na zewntrz, a przed stosunkiem chyba normalnie sie nosi tampony czy chociaz podpaski - i mozna sie podmyc...wted jedyna krew to bedzie ta ze srodka, ktora nie ma zapachu... Edytowane przez Malaika85 Czas edycji: 2009-03-28 o 13:46 |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli chodzi o nas to wiele razy uprawialiśmy sex podczas okresu ;p jednak wole w te dni w ktore nie krwawie ;p jednak to jest niekomfortowe i troche hmm fuj.. choc trzeba przyznac ze nie trzeba gry wstepnej bo sila rzeczy jest mokro ;p
|
|
|
|
|
#40 |
|
Wtajemniczenie
|
przyznam, ze na poczatku mialam opory bo zabrudze, wykidnie, bo brzuch boli i bylo to dla mnie niecodzienne
jednak TZ mnie do tego przekonal mowiac, ze dla niego to jest normalna sprawa i mam sie nie krepowac przyznam, ze to jest bardzo fajne uczucie jak juz to robimy w 'te dni' to zdecydowanie wole pod koniec
Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2009-03-29 o 14:43 |
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie lubię seksu w trakcie okresu, to znaczy seksu klasycznego. Niestety mam duuuże krwawienie i raczej nie chciałabym widzieć penisa całego we krwi...
W trakcie okresu to tylko analny
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Czemu nie, po pierwszym i drugim obfitym dniu w następne już można sobie bez skrępowania poszaleć
(choć wiadomo komfort mniejszy ale jak jest ochota to komfort się staje dużo mniej ważny )
|
|
|
#43 |
|
Rozeznanie
|
Podczas okesu zawsze mam niestety straszną chcice...
ale chyba w życiu sie nie przełame żeby to zrobić... może coś polecieć na pościel, zapach jak wiadomo nie jest zbyt piękny delikatnie mówiąc i sam dyskomfort nie dawałby mi spokoju. Można sie przeciez przemęczyć te 5 dni
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
moj ukochany nie brzydzi sie w ogole okresu... sam proponowal seks podczas okresu, bo akurat mial wtedy ochote... zazwyczaj robimy to tak po 3 dniu miesiaczki... moze czuje troche mniej, ale nie narzekam
|
|
|
|
|
#45 |
|
Rozeznanie
|
Ja nie mam nic przeciw, narzucić poprostu recznik na łóżko
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie tak samo się chce podczas okresu, i z tż nie zważamy na to czy okres jest czy go nie ma. Jak nas nachodzi to się kochamy. Wiadomo ze podczas okresu obowiązuje większa higiena. I ja od razu "po" lecę do łazienki i po problemie
ale wiadomo, nie każdy może się przełamać. Ja musiałam bo takiej chcicy dostawałam nie nie było wymówek
|
|
|
|
|
#47 |
|
Rozeznanie
|
Seks w czasie miesiączki to fajne urozmaicenie. Można się całemu ufajdać
|
|
#48 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
Ja kochałam się 2 razy i przyznam. że było całkiem fajnie
Oboje żadnej różnicy nie czuliśmy. Pewnie jeszcze kiedyś spróbujemy
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
my sie tam wcale nie fajdamy
tylko na gumce jest krew.. oczywiscie podkladamy stare przescieradlo a po fakcie ja sie myje.. to naprawde nie jest takie zle, tez sie na pcoatku nie moglam przelamac
|
|
|
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
_____
Edytowane przez Savathus Czas edycji: 2011-03-07 o 21:14 |
|
|
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
Ja próbowałam i było wszystko w porządku. Też mam dużą ochotę w trakcie okresu na seks, zresztą jak na codzień :P TŻ-owi to nigdy nie przeszkadzało, wręcz sam nalegał, bo na początku mnie to krępowało. Podobno jest większa szansa na zakażenie, więc trzeba szczególnie dbać o higienę. Aha, i jak dotąd tylko w gumce i tak jest raczej mniej krępująco
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
Spoko wielu facetom naprawde w tym nic sie nie przeszkadza
Niepotrzebnie sie krepujecie
|
|
|
|
|
#55 |
|
Realistka
|
nie provbowalam i jakos nei ciagnie mnie
)co miesiac niestety ten 5 dniowy celibat ) w sumie to przynajmniej po tym mam taka ochote ze hej )
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:02.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

dodatkowo w trakcie @ bardzo wzrasta mi libido, mojemu TŻowi w ogóle @ nie przeszkadza także w te dni kochamy się tak samo jak w każdy inny dzień. Tylko wiadomo- potrzebny jakiś ręcznik co by niczego nie ubrudzić...
jednak TZ mnie do tego przekonal mowiac, ze dla niego to jest normalna sprawa i mam sie nie krepowac 

ale chyba w życiu sie nie przełame żeby to zrobić... może coś polecieć na pościel, zapach jak wiadomo nie jest zbyt piękny delikatnie mówiąc i sam dyskomfort nie dawałby mi spokoju. Można sie przeciez przemęczyć te 5 dni