![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czy jest sens zapuszcać takie włosy?
Witam! Kochaneczka to moje wlosy po wyprostowaniu. falują się tak samo jak twoje. Nie przestrasz sie końcówek- robilam sobie dekoloryzację i niestety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() czekam z niecierpliwością ![]() Diewczyny, ja coraz częściej myślę o ścięciu na prosto wszystkie równe Żeby były ale musiałabym ściąc jakieś 5 cm... ale szkoda mi troche.. kurde sama nie wiem co robic;/ Moze coś doradzicie?
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Ja mam włosy cienkie, ale podobno jest ich sporo.
Dłuuugi czas ścinałam je na prosto, ale dużo lepiej wyglądają wg mnie kiedy są wycieniowane. Chociaż zawsze wychodziłam od fryzjera z połową włosów mniej na głowie i potem opłakiwałam, aż fryzjerka powiedziała mi, że musze je mieć cieniowane zwykłymi nożyczkami, nie degażówkami. Od tamtej pory tak robimy i jestem zadowolona, chociaż włosy mam krótsze niż kiedyś.
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
moze pokażesz swoją fryzurkę?? Szukam właśnie inspiracji bo muszę coś zmienic.. może właśnie powinnam wycieniować tak jak Ty normalnymi nozyczkami? pokaz proszę swoją fryzure
![]()
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Wieczorkiem spróbuje coś pyknąć i wkleić
![]() Ja mam z włosami ten problem że zostawione same sobie wyglądają po prostu źle. Mają skłonność do kręcenia się, więc moge albo mieć loki, albo prostować. Skłaniam się ku prostowaniu, bo siebie w takich wole, ale fakt, że nie moge pójść spać z mokrą głową, czy umyć i się nimi nie zająć. Czasami to aż męczące...
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Ja na Twoim miejscu nie cieniowałabym włosów
![]() Moje są raczej równe, kiedyś wycieniowałam je na końcach i żałowałam ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
A co myślicie o moich włoskach? Też są bardzo cienkie. Wszyscy mi w kółko powtarzają żebym je ścięła ale ja tak długo je już zapuszczam że strasznie mi ich szkoda. Mam nadzieję że mi coś doradzicie. Wklejam foteczki włosów przed prostowaniem, co prawde są one ze stycznia ale teraz mam taką samą długość włosów
![]() http://img12.imageshack.us/my.php?image=27499387.jpg http://img12.imageshack.us/my.php?image=fryg.jpg ![]() ![]() Edytowane przez maddzia007 Czas edycji: 2009-04-04 o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
A ja w ogóle wczoraj znalazlam moje zdjęcia sprzed paru miesięcy kiedy jescze nie mialam pocieniowanych wlosków i teraz sie zastanawiam co mi strzelilo do glowy zeby sobie wlosów odejmowac!! tak fajnie wyglądały równe.... dziewczyny nie cieniujcie delikatnych wlosów.... ja teraz bede juz do równych dążyc... i postaram się juz nie prostowac
Kochaneczko oczywiscie wstawie jakies fociska jak tylko chwilke znajdę. wydaje się ze moich jest wiecej ale one tak tylko rozpuszczone wyglądają. w kitku sa naprawde marne... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
zezarlo mi posta i musze pisac od nowa;/
no wiec jeszcze raz pisze, ze aktualizuje ten watek i zamieszam zdjecia aktualnych wlosow.. sa bardzo zniszczone i ostro wzielam sie za ich pielegnacje i regeneracje. Co myslicie o nich? jest duzo gorzej niz wczesniej? prosze o szczere opinie. aa i chce znowu wyrownac wszystkie zeby byly sciete na prosto. Jak sadzicie? Pozdrawiam ![]()
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Oczywiśćie, że zapuszczaj.Piekne wlosy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:01.